Академия на МВР
-
frn
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР
Оффф и аз се набутах
Отиде 10 г. хяха
Но вече почуствах част от превилегиите- спряха ме за превишена скорост, липса на аптечка, пожарогасител, жилетка и триъгалник, и не ми взеха точки- казаха нали си колега вече
Гъзария... ей хяхах
айде и аз да се похваля,че подадох документите
ще се видим на 1-ви 
-
Valentine
- В началото бе словото
Pozdravleniq na vsichki prieti
)) i az se prisuedinqvam kum vas 
Здравейте!Следя темата от около година,защото и аз се бях насочил към Академията.Въпреки негативните мнения не съм се разколебал.Сега съм 11 кл. и искам да ви попитам преди колко време започнахте да се готвите и в какво се изразяваше подготовката ви.Благодаря! 
-
frn
- В началото бе словото
Аз лично около 10 месеца. В какво се състои- състои се да си научиш темите по история и да си знаеш авторите по литература
Физическият изпит не е кой знай колко труден- бягай 2 месеца преди изпита и няма да имаш никакви проблеми
За психото вече е друг въпрос- там или трябва да си себе си ако смяташ, че отговаряш на изискванията им или да кажеш това което искат да чуят 
Амии мерси...И още нещо...Като завършите Ф-т Полиция всички дознатели ли ще ставате-аз нещо с такова впечатление останах.Не искам да ме будят в 3 ч. 'щото едни мангали напълнили багажника на Жигулито с дърва за 40 лв.Това е реалността там и има много др. недостатъци като липса на време за семейство и приятели.Няма ли възможност за работа в Гранична полиция след завършването?
Колеги , на 1 веднага ли ще ни настаняват в общежитията .
-
frn
- В началото бе словото
toni_sh границите паднаха вече. Граничнка полиция не знам доколко ще има... Не се знае какъв ще излезеш, може да си инспектор, граничар, дознател, НС ако караш магистратура. Не се знае след 5 г. какво ще се промени
atsimir би трябвало след откриването на новата учебна година- вземаме си сакчетата и айде... в мизерията
atsimir би трябвало след откриването на новата учебна година- вземаме си сакчетата и айде... в мизерията
Еее...нашето море е външна граница на ЕС,трябва да се охранява.
Но това не е хубавото че не знаеш какъв ще те назначат 
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Аци,за общежитията казаха да следим сайта.Или на 1 октомври,или ден преди това ще ни настаняват
а за готвенето...ако мислиш да ходиш на уроци,почвай от сега,ако мислиш да се подготвяш сам-пак от сега ! Учиш темите много добре и после постоянно преговаряне,за да ти улегнат в главата и да не забравиш нещо 
Да,и аз мисля да почвам да се готвя.От къде мога да видя кои са темите по БЕЛ и История

от сайта на академията 
I az se zapisah
) Iskam da popitam ima li tuka zapisani v fakultet PBZN ?
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Май няма...А този сайт умря 
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Някой може ли да каже какви бяха вапросите по психото ???