Хехе, това е някакво неизвестно парче, дето сигурно само в обкръжението на Саакашвили го слушат, а The Exploited е световно известна и много уважавана банда, и въпросното парче е световен хит. Така че, "върнатият" поздрав е неравностоен. Дай нещо световноизвестноcamel написа:Връщам конкретен поздрав за теб. http://www.youtube.com/watch?v=KCBoq9-8DqQ
![]()
п.п. Умоляват се форумците да пишат по темата, а негативните си мнения за САЩ да излагат в темите, предназначени за тази цел.
Караджич - заловен. Ще има ли справедливост за жертвите му?
- DADO
- Легендарен флуудър
Re: Караджич - заловен. Ще има ли справедливост за жертвите му?
Ibiza DJ
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тема за музикални поздрави има в друг раздел!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Грррр!!! Е заради това мислене, или по-скоро отказ от сериозно замисляне върху подобни сериозни проблеми, човечеството няма да прокопса!THE_PARASITE написа:Boromir написа:Кой съд? Поне няколко съда биха го оправдали по всички обвинения, а други няколко биха го разпорили за всяко едно. Всичко е субективно. За мен Караджич не е и не е бил военнопрестъпник.
Естествено, че не е. По време на война всичко е позволено!
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
True, true... Само дето на сърбите свинските душици не им позволяваха да се бият като мъже с вражеските войници, та затова решиха да си го изкарат на мирното население. При това - като се замисля - войната за Югославското наследство е само брънка от поредицата геноциди, която извършват в своята не особено велика, но затова пък мерзка история.
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Точно така!!!Boromir написа:Кой съд? Поне няколко съда биха го оправдали по всички обвинения, а други няколко биха го разпорили за всяко едно. Всичко е субективно. За мен Караджич не е и не е бил военнопрестъпник.
Не знам дали се търси сметка за престъпленията на мюсюлманите в ексЮгото....
Жалкото на съдилища от подобен род е, че политическата линия винаги е над интереса на правосъдието...
а още по - жалкото е, че сме XXI век...а подобни политически осъждания продължават...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
Така ли - сърбите не са провели нито едно етническо прочистване ли? И съвестта на Караджич е чиста като планински ручей 
Не виждам връзка на въпросите ти с темата...
Няма европейски народ, който поне да не се е опитал да проведе етническо прочистване някъде, вярно с различни средства. Спомни си за "оръжието на утробата" на Ориана Фалачи!
Човекът е яростен шовинист и ако за нещо го гризе съвестта, то е, че не е успял да изтреби поне още толкова хървати и босненски мюсюлмани, за да си свърши изцяло работата.
Трябва да сме толерантни? А трябва ли да сме толерантни към нетолерантните? Този въпрос навремето още си го е задал Карл Попър...
Няма европейски народ, който поне да не се е опитал да проведе етническо прочистване някъде, вярно с различни средства. Спомни си за "оръжието на утробата" на Ориана Фалачи!
Човекът е яростен шовинист и ако за нещо го гризе съвестта, то е, че не е успял да изтреби поне още толкова хървати и босненски мюсюлмани, за да си свърши изцяло работата.
Трябва да сме толерантни? А трябва ли да сме толерантни към нетолерантните? Този въпрос навремето още си го е задал Карл Попър...
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
Извършил е отвратителни военни престъпления, за които трябва да си плати. Всъщност, ако трябва да бъда искрен, цялата сръбска държавна машина, целият сръбски "елит" трябва да си плаща за наглата шовинистка политика, която от Гарашанин насам навлече толкова много беди на съседите на сервите, пардон сърбите. От етнически прочиствания и асимилации в името на сръбската великодържавна идея не пострадаха само бошнаци, хървати, словенци и албанци - достатъчно е да си спомним за Поморавието, Македония, Западните покрайнини.
Странно ми е, че не вярваш в основни принципи на демократичното правосъдие като принципа за невинността до доказване на вината.... Докато няма доказана от законен съд вина, всеки е невинен!
Бил той и несимпатичен ти човек! Например невинни са Милошевич, Туджман и т.н..... Аз пък не вярвам в безпристарстния съд над Плавшич и Бабич и въобще в Хагския трибунал, където сменят всеки съдия, който не им върви стриктно по дудука!
И какво етническо прочистване са направили сърбите в Поморавието, че нещо не се сещам? Най-перфектно проведено асимилиране.....
Да ме накараш аз, с моята фамилна история да подкрепя сърбите...., явно, много прекали.....
И какво етническо прочистване са направили сърбите в Поморавието, че нещо не се сещам? Най-перфектно проведено асимилиране.....
Да ме накараш аз, с моята фамилна история да подкрепя сърбите...., явно, много прекали.....
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
Или ти ме разбра погрешно и четеш тенденциозно
Мисля, че сръбските политици и военни се доказаха, а резултатите са налице, или греша?
Ако плъзнеш поглед по написаното от мен - ще прочетеш етнически прочиствания и асимилации. Това е една лека корекция.
А фамилната история всеки си я има - почти всички сме "сглабяни" от 4те краища на България
При това в резултат на неприятни обстоятелства. Но да не си мерим фамилните истории, вярвам, че всяка по своему е трогателна 
Ако плъзнеш поглед по написаното от мен - ще прочетеш етнически прочиствания и асимилации. Това е една лека корекция.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Жалко, че САЩ не водиха война с България....ако се бе случило...полвината БКП и ДС щяха да лежат доживотно...за престъплението си наречено "Възродителен процес"...което щеше да се обяви за "геноцид"....етническо прочистване...престъпление срещу човечеството...
Последно промяна от Дичоу на 01 Сеп 2008, 23:43, променено общо 1 път.
Умееш да ме заковеш с един удар и знам, че не го правиш нарочно....Дичоу написа:....едническо ...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Лонг лив на "Промени" бътън!!!
Тук важат едновременно два от отговорите на Shit happens!
1. If you work harder, shit won`t happen!
2. Enjoy the sound of shit happening....
1. If you work harder, shit won`t happen!
2. Enjoy the sound of shit happening....