На някой друг да му пречи подписът ми?
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На някой друг да му пречи подписът ми?
Днес подписът ми беше изтрит от Принцеса - администраторка на форума. По принцип не съм човек, който обича да прави от мухата слон. Но каза, че бил прекалено голям и тъй като не получих отговор на въпроса кога точно за последните две години осъзна, че е голям, та чак й бръкна в очите, рекох да попитам и вас:
На някой пречи ли му подписът ми?
На някой пречи ли му подписът ми?
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Re: На някой друг да му пречи подписът ми?
на мен не ми пречеше, въпреки знака на него.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!!!!!!

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
знак? какъв знак?rueva написа:на мен не ми пречеше, въпреки знака на него.
- rueva
- Пишеща машина
вчера имаше пречупен кръст. поне така ми се струва?!Vintersorg написа:знак? какъв знак?rueva написа:на мен не ми пречеше, въпреки знака на него.
да, така е, на мястото на момичето с каска.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Руева, спиш! Никога не съм слагал пречупен кръст в подписа си. Ако е било така, то с основание можеха да ми го изтрият още в момента, в който го зърнат. Гледай по-внимателно друг път, предимно в живота...
- rueva
- Пишеща машина
айде само не ми се карай, щото ми е все 1 на кой къв му е подписа. аз казвам кво видях, явно съм се объркала, въпреки че съм почти сигурна. егаси, задръж си отговора.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз видях пречупен кръст в подписа на някой си, не съм сигурна на кого точно, но не ми хареса особено. Не че и всъщност ми дреме, просто ми направи впечатление за няколко секунди и то беше сравнително кофти.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- rueva
- Пишеща машина
голяма картинка. нещо като нашивка.JudyRamone написа:И аз видях пречупен кръст в подписа на някой си, не съм сигурна на кого точно, но не ми хареса особено. Не че и всъщност ми дреме, просто ми направи впечатление за няколко секунди и то беше сравнително кофти.
Витерсорг, вчера към обяд над русата девойка имаша картинка с подобен размер с СС-овска нашивка с пречупен кръст. Колкото до девойката - голям беше. И на мен примерно ми пречеше понякога.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
хм...
русата мацка с каската никога не ми е пречела, дори я възприемах като неизменна част от форумния образ на Винтержоринка и затова ми е тъпо сега
а и доколкото мога да чета, той поставя въпроса си по следния начин: 'за 2 години сега ли решихте, че ми е голям'
съответно актът на изтриване, откровено казано, ме издразни!
само аз ли си мисля, че адекватната реакция към двугодишен подпис на един от най-старите потребители е по-скоро "извинявай, жоро, би ли го кропнал/намалил"
русата мацка с каската никога не ми е пречела, дори я възприемах като неизменна част от форумния образ на Винтержоринка и затова ми е тъпо сега
а и доколкото мога да чета, той поставя въпроса си по следния начин: 'за 2 години сега ли решихте, че ми е голям'
съответно актът на изтриване, откровено казано, ме издразни!
само аз ли си мисля, че адекватната реакция към двугодишен подпис на един от най-старите потребители е по-скоро "извинявай, жоро, би ли го кропнал/намалил"
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Преди около 2 месеца се приеха окончателно допустимте размери за подпис на потребител (пак ще излъжа колко точно бяха, но и на мен ми се наложи да редактирам подписа си, за да се вместя в нормата).MERCES_LETIFER написа:хм...
русата мацка с каската никога не ми е пречела, дори я възприемах като неизменна част от форумния образ на Винтержоринка и затова ми е тъпо сега![]()
съответно актът на изтриване, откровено казано, ме издразни!![]()
2. На Жоро му е казвано няколко пъти да го намали. Без резултат.
3. В админ - панела няма опция за намаляване на потребителски подпис. Има само за изтриване. Ако Жоро го беше намалил по - рано, нямаше да бъде изцяло премахнат.
Само не убивайте вестоносеца
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
1. дей туй, дай линк!?
2. е, тук вече съм пред дилема и не знам на кой да повярвам
3. аз не говоря за адм. реакция, а за любезен подтик към потребителска такава. то пък оставаше и да ни прекроявате подписите
bang bang!..
просто отговарям на отговорите ти
а...
и извинете, че правя от мухата слон, просто такива деструктивни действия ми бъркат в здравето
2. е, тук вече съм пред дилема и не знам на кой да повярвам
3. аз не говоря за адм. реакция, а за любезен подтик към потребителска такава. то пък оставаше и да ни прекроявате подписите
bang bang!..
просто отговарям на отговорите ти
а...
и извинете, че правя от мухата слон, просто такива деструктивни действия ми бъркат в здравето
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Ако наистина вчера по обяд в подписа ми е имало картинка с пречупен кръст, то аз просто не знам какво да кажа... Потресен съм! Предполагам, че някой го е хакнал, не знам дали е възможно такова нещо, но предполагам че има болни мозъчета и с такива умения... Гнусно! Адски гнусно - моля, споделете, ако друг някой е видял такова нещо или някой админ ако може да ми каже дали не може да се провери това... Никак не е смешно!
2. Блъди, това "многократно" не знам кой ти го е казал. Но който и да е, е пълен кретен - до днес никой не ми беше казвал да си намаля подписа. Днес го направи Принцесата. По неприемлив за мен начин. Отказах...
Колкото до яростната реакция на руева, съветвам я да не се пали толкова и да попрочете пак мнението ми - никъде не съм я нападал, че да ми се репчи. ОК?
2. Блъди, това "многократно" не знам кой ти го е казал. Но който и да е, е пълен кретен - до днес никой не ми беше казвал да си намаля подписа. Днес го направи Принцесата. По неприемлив за мен начин. Отказах...
Колкото до яростната реакция на руева, съветвам я да не се пали толкова и да попрочете пак мнението ми - никъде не съм я нападал, че да ми се репчи. ОК?
- rueva
- Пишеща машина
да, явно само на мен "Руева, спиш!" и "Гледай по-внимателно друг път, предимно в живота..." ми звучат ненужни, имайки предвид, че нищо лошо не съм писала.Vintersorg написа:1. Ако наистина вчера по обяд в подписа ми е имало картинка с пречупен кръст, то аз просто не знам какво да кажа... Потресен съм! Предполагам, че някой го е хакнал, не знам дали е възможно такова нещо, но предполагам че има болни мозъчета и с такива умения... Гнусно! Адски гнусно - моля, споделете, ако друг някой е видял такова нещо или някой админ ако може да ми каже дали не може да се провери това... Никак не е смешно!
Последно промяна от rueva на 23 Авг 2008, 21:54, променено общо 1 път.