На някой друг да му пречи подписът ми?

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

На някой друг да му пречи подписът ми?

Мнение от Vintersorg »

Днес подписът ми беше изтрит от Принцеса - администраторка на форума. По принцип не съм човек, който обича да прави от мухата слон. Но каза, че бил прекалено голям и тъй като не получих отговор на въпроса кога точно за последните две години осъзна, че е голям, та чак й бръкна в очите, рекох да попитам и вас:

На някой пречи ли му подписът ми?
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Re: На някой друг да му пречи подписът ми?

Мнение от rueva »

на мен не ми пречеше, въпреки знака на него.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

rueva написа:на мен не ми пречеше, въпреки знака на него.
знак? какъв знак? :shock:
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

Vintersorg написа:
rueva написа:на мен не ми пречеше, въпреки знака на него.
знак? какъв знак? :shock:
вчера имаше пречупен кръст. поне така ми се струва?!
да, така е, на мястото на момичето с каска.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Руева, спиш! Никога не съм слагал пречупен кръст в подписа си. Ако е било така, то с основание можеха да ми го изтрият още в момента, в който го зърнат. Гледай по-внимателно друг път, предимно в живота...
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

айде само не ми се карай, щото ми е все 1 на кой къв му е подписа. аз казвам кво видях, явно съм се объркала, въпреки че съм почти сигурна. егаси, задръж си отговора.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

И аз видях пречупен кръст в подписа на някой си, не съм сигурна на кого точно, но не ми хареса особено. Не че и всъщност ми дреме, просто ми направи впечатление за няколко секунди и то беше сравнително кофти.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Пишеща машина

Мнение от rueva »

JudyRamone написа:И аз видях пречупен кръст в подписа на някой си, не съм сигурна на кого точно, но не ми хареса особено. Не че и всъщност ми дреме, просто ми направи впечатление за няколко секунди и то беше сравнително кофти.
голяма картинка. нещо като нашивка.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Витерсорг, вчера към обяд над русата девойка имаша картинка с подобен размер с СС-овска нашивка с пречупен кръст. Колкото до девойката - голям беше. И на мен примерно ми пречеше понякога.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

хм...
русата мацка с каската никога не ми е пречела, дори я възприемах като неизменна част от форумния образ на Винтержоринка и затова ми е тъпо сега :x
а и доколкото мога да чета, той поставя въпроса си по следния начин: 'за 2 години сега ли решихте, че ми е голям'
съответно актът на изтриване, откровено казано, ме издразни! :evil:
само аз ли си мисля, че адекватната реакция към двугодишен подпис на един от най-старите потребители е по-скоро "извинявай, жоро, би ли го кропнал/намалил" :?:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

MERCES_LETIFER написа:хм...
русата мацка с каската никога не ми е пречела, дори я възприемах като неизменна част от форумния образ на Винтержоринка и затова ми е тъпо сега :x
а и доколкото мога да чета, той поставя въпроса си по следния начин: 'за 2 години сега ли решихте, че ми е голям'
съответно актът на изтриване, откровено казано, ме издразни! :evil:
само аз ли си мисля, че адекватната реакция към двугодишен подпис на един от най-старите потребители е по-скоро "извинявай, жоро, би ли го кропнал/намалил" :?:
1. Преди около 2 месеца се приеха окончателно допустимте размери за подпис на потребител (пак ще излъжа колко точно бяха, но и на мен ми се наложи да редактирам подписа си, за да се вместя в нормата).

2. На Жоро му е казвано няколко пъти да го намали. Без резултат.

3. В админ - панела няма опция за намаляване на потребителски подпис. Има само за изтриване. Ако Жоро го беше намалил по - рано, нямаше да бъде изцяло премахнат.

Само не убивайте вестоносеца :roll: . Просто отговарям на въпросите ти.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

1. дей туй, дай линк!?
2. е, тук вече съм пред дилема и не знам на кой да повярвам :lol:
3. аз не говоря за адм. реакция, а за любезен подтик към потребителска такава. то пък оставаше и да ни прекроявате подписите :lol: :lol: :lol:

bang bang!..
просто отговарям на отговорите ти

а...
и извинете, че правя от мухата слон, просто такива деструктивни действия ми бъркат в здравето :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

1. Ако наистина вчера по обяд в подписа ми е имало картинка с пречупен кръст, то аз просто не знам какво да кажа... Потресен съм! Предполагам, че някой го е хакнал, не знам дали е възможно такова нещо, но предполагам че има болни мозъчета и с такива умения... Гнусно! Адски гнусно - моля, споделете, ако друг някой е видял такова нещо или някой админ ако може да ми каже дали не може да се провери това... Никак не е смешно!

2. Блъди, това "многократно" не знам кой ти го е казал. Но който и да е, е пълен кретен - до днес никой не ми беше казвал да си намаля подписа. Днес го направи Принцесата. По неприемлив за мен начин. Отказах...

Колкото до яростната реакция на руева, съветвам я да не се пали толкова и да попрочете пак мнението ми - никъде не съм я нападал, че да ми се репчи. ОК? :wink:
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

Vintersorg написа:1. Ако наистина вчера по обяд в подписа ми е имало картинка с пречупен кръст, то аз просто не знам какво да кажа... Потресен съм! Предполагам, че някой го е хакнал, не знам дали е възможно такова нещо, но предполагам че има болни мозъчета и с такива умения... Гнусно! Адски гнусно - моля, споделете, ако друг някой е видял такова нещо или някой админ ако може да ми каже дали не може да се провери това... Никак не е смешно!

2. Блъди, това "многократно" не знам кой ти го е казал. Но който и да е, е пълен кретен - до днес никой не ми беше казвал да си намаля подписа. Днес го направи Принцесата. По неприемлив за мен начин. Отказах...

Колкото до яростната реакция на руева, съветвам я да не се пали толкова и да попрочете пак мнението ми - никъде не съм я нападал, че да ми се репчи. ОК? :wink:
да, явно само на мен "Руева, спиш!" и "Гледай по-внимателно друг път, предимно в живота..." ми звучат ненужни, имайки предвид, че нищо лошо не съм писала.
Последно промяна от rueva на 23 Авг 2008, 21:54, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”