quanchi написа:Право, Еленино, Дунавско, Бяла роза и Сиртаки (последното горе долу) са в моя репертоар
При мен Елениното е под въпрос. Останалите са и в моя репертоар заедно с Дайчово, Македонско, Пайдушко и Тропанка
Едит: Пайдушкото съм го позабравила.
Едно време и аз бях в хореографска паралелка и сме учили народни танци до 4ти клас. Но после се преместих в друго училище иначе щях още да си тропкам хорцата. Но не върви някакси да не знаеш основните хора. Все пак един ден ще се жениш/омъжиш и не става да се излагаш на сватбата си
специалност -> Софтуерно инженерство
група -> неизвестна
колеги -> малко странни
quanchi написа:Право, Еленино, Дунавско, Бяла роза и Сиртаки (последното горе долу) са в моя репертоар
При мен Елениното е под въпрос. Останалите са и в моя репертоар заедно с Дайчово, Македонско, Пайдушко и Тропанка
Едно време и аз бях в хореографска паралелка и сме учили народни танци до 4ти клас. Но после се преместих в друго училище иначе щях още да си тропкам хорцата. Но не върви някакси да не знаеш основните хора. Все пак един ден ще се жениш/омъжиш и не става да се излагаш на сватбата си
Точно, и аз така. До 4-ти клас бях в хореографка паралелка, а после се преместих от 5-ти клас в ПМГ и изоставих народните танци. Сега си мисля, че трябваше да продължа, да се запиша в добруджанския ансамбъл, но на 11 години кой му мисли за такива работи. В новото училище ме разпънаха, първите три години времето ми беше оскъдно.
quanchi написа:
tihi написа:
Някой ден ще обменим опит
Няма да е лошо.
спец. Информатика
"Аз знам, че нищо не знам, но има такива, които и това не знаят."
Сократ
Здравейте, тази година ще съм първи курс туризъм и си мисля дали да не запиша плуване. Как е базата точно за този спорт и може ли да се тренира и през зимата?
аеробика
каланетика
академично гребане
баскетбол
бокс
бодибилдинг
волейбол
джогинг
източни бойни изкуства (айкидо, джудо)
лека атлетика
плуване
ски
спортен бридж
спортно катерене
тенис
тенис на маса
туризъм и ориентиране
фехтовка
футбол
шахмат
кинезитерапия.
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
за 3ти път прочитам този списък и...какво стана с танците?
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)