Невероятна книга - всепоглъщаща!Според мен, всеки човек е абсолютно задължително да я прочете, поне веднъж в живота сиdimage написа:Тибетска книга за живота и смъртта Согиал Ринпоче .... и съм без дъх!!!!
Коя книга четете в момента? Част втора.
-
missparker
- Пишете, о, братя
Re: Коя книга четете в момента? Част втора.
- Sanctus Espiritus
- Драскач
- Специалност: Индология
Взех си "Мадона като икона" за във влака, но тя взе че се оказа малко по-интересна отколкото очаквах. 
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
- trakatumka
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
"Ужасните деца" на Жан Кокто
"Be yourself,everyone else is already taken."
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
това е биография нали?Sanctus Espiritus написа:Взех си "Мадона като икона" за във влака, но тя взе че се оказа малко по-интересна отколкото очаквах.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако съм минала седемкнижието на Динев, където е цитирал 50% от нея, брои ли се, че съм я прочела?missparker написа:Невероятна книга - всепоглъщаща!Според мен, всеки човек е абсолютно задължително да я прочете, поне веднъж в живота сиdimage написа:Тибетска книга за живота и смъртта Согиал Ринпоче .... и съм без дъх!!!!чела съм откъси от нея и все не ми остава време да я прочета цялата, но съм си обещала да го направя в оставащото време преди започването на учебната година, hopefully
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Sanctus Espiritus
- Драскач
- Специалност: Индология
Ами да, биография е. Аз не бях чела други биографии на Мадона, но когато видях в началото, че авторката е нейна фенка още от 85-та и си помислих, че може и да се доближи до цялостен поглед върху нещата (ако въобще е възможно). И засега наистина така се оказва - най-интересно ми е, че описва музикалните влияния през всеки един етап от живота на Мадона, а и донякъде самите течения в мизуката (най-вече в Америка) през съответния период.rueva написа:това е биография нали?Sanctus Espiritus написа:Взех си "Мадона като икона" за във влака, но тя взе че се оказа малко по-интересна отколкото очаквах.
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
хм, определено ме заинтригуваSanctus Espiritus написа:Ами да, биография е. Аз не бях чела други биографии на Мадона, но когато видях в началото, че авторката е нейна фенка още от 85-та и си помислих, че може и да се доближи до цялостен поглед върху нещата (ако въобще е възможно). И засега наистина така се оказва - най-интересно ми е, че описва музикалните влияния през всеки един етап от живота на Мадона, а и донякъде самите течения в мизуката (най-вече в Америка) през съответния период.rueva написа:това е биография нали?Sanctus Espiritus написа:Взех си "Мадона като икона" за във влака, но тя взе че се оказа малко по-интересна отколкото очаквах.
Споменах ли, че започнах наново "Джонатан Стрейндж и мистър Норел"?:)
-
missparker
- Пишете, о, братя
Е, хайде да кажем, че може да се брои за прочетенаBlood Countess написа:Ако съм минала седемкнижието на Динев, където е цитирал 50% от нея, брои ли се, че съм я прочела?missparker написа:Невероятна книга - всепоглъщаща!Според мен, всеки човек е абсолютно задължително да я прочете, поне веднъж в живота сиdimage написа:Тибетска книга за живота и смъртта Согиал Ринпоче .... и съм без дъх!!!!чела съм откъси от нея и все не ми остава време да я прочета цялата, но съм си обещала да го направя в оставащото време преди започването на учебната година, hopefully
![]()
Алексис Киви - "Седмината братя"
Daniel Kehlmann - "Die Vermessung der Welt"
Daniel Kehlmann - "Die Vermessung der Welt"
- nelicquele
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
препрочитам 'Възможно най-пълният пътеводител на галактическия стопаджия' - Дъглас Адамс
'Just I and the poetry of the night, now forever one..
The ensemble of silence plays so beautiful for me..'
The ensemble of silence plays so beautiful for me..'
- Nadir
- Пишете, о, братя
- Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: първи
Приключения в два свята от Арчибълд Кронин
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Дзен наръчник
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър