Въпрос

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Заключено
wolfy
В началото бе словото

Въпрос

Мнение от wolfy »

Здравейте
Бая писах из тия форуми.. таа сега видях рез от 3то класиране и много се разочаровах :)
бях приет история и гео , но исках да уча история и за това се записах История в Пловдив там бях приет.НО сега виждам че бала ми тука е по-висок от мин за история и има 6 свободни места.. от 55 49 заети. МНОГО ме хвана яд ,понеже искам да уча в София.
Така де сега тези 6 места как ще се запълнят дали немога да вляза по някакъв начин.Но ако си изтегля допломата от Пловдив и се пробвам в Сф и неме приемат :) ... а и аз не ходих след 2ро да дам молба за 3то ... нали се записах в Пловдив сиг несъм в смисаците им вече..
missparker
Пишете, о, братя

Re: Въпрос

Мнение от missparker »

Ами това е един линк http://www.uchenik.com/2008/08/19/su_ob ... irane.html :) Прочети - тук пише, че това е окончателното класиране и че незаетите места след трето класиране ще бъдат прехвърлени към бройката за студенти в магистърска степен :( май няма да може да направиш нищо :(
wolfy
В началото бе словото

Мнение от wolfy »

Е значи бая яко прецакване е станало :) ... съдба поне съм студент
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Жалко наистина :( Може би е трябвало да изчакаш, но това вече е минало. Гледай позитивно и опитай прехвърляне догодина, ако наистина искаш да учиш в София толкова силно - ще успееш. Успех :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

wolfy,
Защо не пуснеш една молба до Ректора? Нищо не губиш, пък той е историк и може да се смили.... :wink:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да, пък и декана на ИФ е също страхотен човек и е готов да помогне на всеки.Опитай всичко възможно, все пак си имаш достатъчно висок бал. :wink:
Като птичка в небесата :)
Gabriele
В началото бе словото
Курс: завършил

Мнение от Gabriele »

Е Wolfy,много ме е яд за теб! Нали като попита какво се учи в специалност "история и география",аз ти обясних! И тогава ти казах,да изчакаш до край класиранията в СУ, и ако нищо не стане да се записваш в Пловдив.Но ти явно така се уплаши от тази специалност,че побърза да се запишеш на друго място.Много съжалявам наистина! Но както и другите казват пробвай с молба до декана.Наистина е много свестен човек и може да ти обарне внимание и да ти помогне!Стискам палци и дано да се сбъдне мечтата ти за София.Успех!!!
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”