Изброявам ги в кръга на шегатаvalandin написа:tifani,изброяваш все предавания,които са абсолютно безсмислени,тъпчат на едно място от години и ги мразя от малка
ПОЛИТОЛОГИЯ
Модератор: Плазмодий
- tifani
- В началото бе словото
Re: Политология - 1 курс
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ами......... записах се,колежки ще сме живот и здравеtifani написа:Здравейz_lapa написа:Аз сега съм приета политология,казвам се Мая от Сливен съм,но много се чудя да записвам ли тази специалност(тя ми е на 3то желание,а първите 2 са ми ПР и Журналистика,но баловете за тях не са мръднали).А за политологията.....какво се учи,какво можеш да работиш след това?Чувала съм много противоречиви мнения по този въпросАми за мен специалността е супер яка и съм много щастлива , че се записах. И аз я бях писала на 3-то място след МО и Европеистика, но по история имам 5.88 , а по английски ме скъсаха (бях сигурна ,че така ще стане) и влязох още на 1-во класиране Политология и се записах веднага. Не знам, на мен много ми харесва, даже до последно се колебаех дали да я пиша на 1-во място.Пускам ти 2 линка за специалността, за да добиеш по ясна представа
Надявам се да сме колежки
А и помисли за вариянт да се прехвърлиш след 1 курс в желаната от теб специалност
И да пишеш като вземеш решение
![]()
![]()
![]()
Ето линковете : http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... politolozi
и
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... kalavri_pr
Pak gluposti.....
- tifani
- В началото бе словото
Абсолютно съм съгласна z_lara

- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ми а,дано,защото в интерес на истината аз бях малко скептично настроена,е,все още съм,ама ще видим,КОЛЕГИ

Pak gluposti.....
- tifani
- В началото бе словото
Абсолюно съм съгласнаz_lapa написа:Ами......... записах се,колежки ще сме живот и здравеtifani написа:Здравейz_lapa написа:Аз сега съм приета политология,казвам се Мая от Сливен съм,но много се чудя да записвам ли тази специалност(тя ми е на 3то желание,а първите 2 са ми ПР и Журналистика,но баловете за тях не са мръднали).А за политологията.....какво се учи,какво можеш да работиш след това?Чувала съм много противоречиви мнения по този въпросАми за мен специалността е супер яка и съм много щастлива , че се записах. И аз я бях писала на 3-то място след МО и Европеистика, но по история имам 5.88 , а по английски ме скъсаха (бях сигурна ,че така ще стане) и влязох още на 1-во класиране Политология и се записах веднага. Не знам, на мен много ми харесва, даже до последно се колебаех дали да я пиша на 1-во място.Пускам ти 2 линка за специалността, за да добиеш по ясна представа
Надявам се да сме колежки
А и помисли за вариянт да се прехвърлиш след 1 курс в желаната от теб специалност
И да пишеш като вземеш решение
![]()
![]()
![]()
Ето линковете : http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... politolozi
и
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... kalavri_prАмм аз мисля,че освен да плямпаш по телевизията можеш да станеш министър,или пък ПР на политическа партия,да подготвяш предизборни кампании на дадени партии,можеш съм чувала да станеш журналист,пр,абе доколкото знам политологията е многообещаваща и престижна специалност(поне се надявам,де)
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Цитирай един случай откакто се познаваме да си гледал Панорама!И тихо там-да не дойда да раздавам справедливост във форума на ЮФClandestine написа:Върни си думите назад!valandin написа:tifani,изброяваш все предавания,които са абсолютно безсмислени,тъпчат на едно място от години и ги мразя от малка
Бойко Василев е пич.
New jorney
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Много пъти съм гледал Панорамаvalandin написа:Цитирай един случай откакто се познаваме да си гледал Панорама!И тихо там-да не дойда да раздавам справедливост във форума на ЮФ
Просто политиката не ни беше любима тема =D
Come, my raven, it could be a lark.
- valandin
- Живее, за да пише
Обърнахме го на форумен чат...как си,бе,щурчо,как преживяваш?За Панорама-....бе не си прав,много елитарно взе да става.Освен това Бойко Василев е дууушица,не е пич. А,да не забравя:Clandestine написа:Много пъти съм гледал Панорамаvalandin написа:Цитирай един случай откакто се познаваме да си гледал Панорама!И тихо там-да не дойда да раздавам справедливост във форума на ЮФ![]()
Просто политиката не ни беше любима тема =D
Пу аз първа ще се оплаквам преди изпити!Това важи за всички ви,ей!Докато не открия сезона аз с една дъъълга тирада няма да ми мрънкате!
New jorney
- Clandestine
- Драскач
- Обратна връзка:
Пхах, щурчо?valandin написа:Обърнахме го на форумен чат...как си,бе,щурчо,как преживяваш?За Панорама-....бе не си прав,много елитарно взе да става.Освен това Бойко Василев е дууушица,не е пич. А,да не забравя:
Пу аз първа ще се оплаквам преди изпити!Това важи за всички ви,ей!Докато не открия сезона аз с една дъъълга тирада няма да ми мрънкате!
Оцелявам...
Бойко изглежда елитарен, защото е коментатор, а не сеирджия като тези от БТВ. И е много интелигентен, човека - умел събеседник, а не простоват провокатор като Бареков. ^__^
Като мрънкаш преди изпити, аз пък ще мрънкам защо не съм в политологията... ;/
- valandin
- Живее, за да пише
Ето още нещо,в което се различавате с Мечо.Той ме посъветва да гледам Бареков
А ти няма нужда да мрънкаш-нали знаеш,че можеш да посещаваш наши лекции, дори и да не си в групата.Аз така ще действам с европеистиката.Някой друг с подобни планове?
А ти няма нужда да мрънкаш-нали знаеш,че можеш да посещаваш наши лекции, дори и да не си в групата.Аз така ще действам с европеистиката.Някой друг с подобни планове?
New jorney
- Clandestine
- Драскач
- Обратна връзка:
Любов към холивудски екшъни с бюджети годишна издръжка на държава от третия свят, към див "поп" фолк, следващата логична стъпка беше Бареков... Ай ем нот сърпрайзд.valandin написа:Ето още нещо,в което се различавате с Мечо.Той ме посъветва да гледам Бареков![]()

Иначе за лекциите... Ще видим, може.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
* Не превръщайте темата в личен чат
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- valandin
- Живее, за да пише
Е нали уж сме бъдещият политически елитz_lapa написа:Вие пък много ги знаете всичките
Blood Countess,oснователна забележка,извинявам се.
New jorney