Cradle of Filth в Бургас на 17 август

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Cradle of Filth в Бургас на 17 август

Мнение от allshallperish »

ОМФГ!!! :lol: :lol: :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Morning Star написа:Вие как се справихте с това, че са ви дали билети за 15-ти вместо за 17-ти? Щото и аз имам същия проблем... :?
оказа се, че няма билет за 15, 16 или 17, а просто оne day pass :) Датата обозначавала просто началото на фестивала. ;)
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Дръж се, мОре, идвам :mrgreen: :twisted: !!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Хлип...Да си изкараш весело... Хлип...аз пропускам Систърс... Но днес отивам да търся билети за Крематори!!! :albino:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Йеееей купих си белетче от Бургас
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

При участие на Pendulum и Asian dub foundation....да говорим за крейдали...е направо.... :?: :?: :?:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Asian dub foundation ?????
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
incontrastofsin
В началото бе словото

Мнение от incontrastofsin »

Тва Kрейдъл са баси жалката банда. По-смешни са дори и от Слипнот. :puke:
Mama's in the fact'ry
She ain't got no shoes
Daddy's in the alley
He's lookin' for the food
I'm in the streets
With the tombstone blues
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Някакви новини от концерта? Живи ли са нашите пратеници при Дани или са се удавили в погото :lol:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

incontrastofsin написа:Тва Kрейдъл са баси жалката банда. По-смешни са дори и от Слипнот. :puke:
На баба ти хвърчилото. :)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Smoking Mirror написа:Някакви новини от концерта? Живи ли са нашите пратеници при Дани или са се удавили в погото :lol:
Живи сме, не бързай да се радваш :P Злото не умира, все пак :twisted:
Но... да кажа новините :)

Значи първо - частта от Морската градина, където бяха поставени сцените беше много добре декорирана. Бяха сложили гирлянди и едни голеееми светещи кълба между дърветата, а по самите дървета бяха закачили огромни карти за игра, на които бяха изобразени различните участници във фестивала. Яко изглеждаше. Имаше и някакви доста creepy мимове и клоуни на кокили :| . При цялата тая атмосфера, когато влязохме във фестивалното градче и от първата сцена се чуваше музиката на някаква бг фолк метъл банда, и наоколо само метъли... и по едно време се чувствах, все едно сме няква секта, струпала се на поклонение. :lol:
Понеже бяхме пристигнали по-рано и имахме малко затруднение докато си намерим бира (Maрто, Блъди, вие намерихте ли си в крайна сметка :?: :P ), но понеже беше бая скрит барът, дето продаваха бира, нямаше никакви опашки и нямаше нужда да се чака.
Първият концерт за вечерта за нас (а.к.а. - аз и двама приятели) беше на The Revenge Project... Няяяяма такива. Уникално беше... Буквално излязоха, взеха китарите и почнаха да свирят. Нямаше мотане и настройване на инструментите - нищо... И държа да отбележа, че звукът беше идеален :!: Супер настроение се получи, даже и пого се заформи, верно не особено голямо, но моите двамата казаха, че за сметка на това било доста злобно. :mrgreen: Но на кратко - най-добрата бг група, която съм гледала.
После се отправихме към main stage-а, където Кошийн трябваше уж вече да привършват... но за наша изенада, още не им бяха настроили инструментите. Поседяхме, почакахме 10-15 минути... и започнаха. Басът беше нечовешки силен, имах чувството, че ще ни отвее. На всичкото отгоре по време на първата песен вокалистката почти не се чуваше. Но оправиха нещата де и се получи много добро шоу.
Вокалистката е видимо бременна, обаче супер много се раздаваше, не спря да танцува, имах чувството, че ще се разглоби :lol: И изобщо - много се раздаваше групата ;)
Специално за Кристо: сетлиста не беше стандартния, който свирят по концерти . Имаше парчета, които за пръв път чувах, други ми бяха познати, ама не им знам имената... но тези, които запомних са: Hide U и Catch (естествено ;) ), Hungry, Overkill, Empty Skies, Suicide, Chances и накрая завършиха с All In My Head. Дори и след като пооправиха звука, обаче, басът беше прекалено силен...
След като Кошийн си излязоха... започна голямото чакане... близо час чакахме да се набутат техниците на CoF да им "настроят" инструментите, а накрая резултатът беше просто покъртителен. Не стига, че публиката беше супер изнервена от прекалено дългато чакане, ами и когато започна първата песен, всички тръгнаха да се оглеждат изумено, защото беше някаква невероятна пародия: всичко, което се чуваше беше отново нечовешки силен бас (което при Кошийн беше по-разбираемо, щото все пак са drum'n'bass, но при Крейдъл, басът е супер скучен) и адски некадърно настроени каси. Резултатът беше - озвучение като на престрелка и Дани Филт и двама китаристи търчат напред-назад по сцената и се вживяват, обаче само те си се чуват. За клавирите няма да говоря - ако не знаех, че ги има, изобщо нямаше да забележа, че ги има - едно че бяха забутани назад, второ - изобщо не се чуха (щом не можах да разпозная Her Ghost In The Fog, смятайте за какво става дума :wink: ).
В последствие на Дани почна да му се чува гласецът, но китарите бяха все така безнадеждно нечуваеми, момата-беквокалистка - съвсем... На Nymphetamine (която беше специален поздрав за всички good-looking women in Bulgaria) я дочух, ама съвсем анемично и то само щото знаех какво трябва да се чува по принцип.
Изобщо - озвучаването провали целия концерт на Кредъл, ние не можахме да го издържим и си тръгнахме по-рано. По едно време имах чувството, че ще ми експлоадира гръдния кош, дотолкова гърмеше тоя бас :evil: :evil: :evil: .
Иначе единственото добро нещо в цялата работа беше, че бяхме точно срещу сцената. И на практика на не повече от 10-тина метра и от Кошийн и от Кредъл и ги видях от близо... Равносметката е - Дани страшно много е остарял, басистът е невероятно грозен, а русият китарист има мн готини ръце :P :lol:
All in all - не мога да кажа, че съжалявам, че отидох. Заслужаваше си преживяването, било то и само заради The Revenge Project. Само не мога да си обясня, как група като Cradle може да си позволи такава излагация в техническо отношение. При положение, че бургаска група, може да докара перфектен звук при това с нула време подготовка, не мога да приема, че след 1 час мотане ще "звучиш" така... :roll:
Последно промяна от Faith на 18 Авг 2008, 15:15, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
NiksY
В началото бе словото

Мнение от NiksY »

Cradle са ужасно смешна група, която незнайно защо се води блек метъл след като има твърде малко общо с този стил и с метъла като цяло. Иначе The Revenge са големи. (bow)
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Те в момента не са блек, extreme gothic се водят :P Иначе са позьори, наистина, ама пък щеше да ме е много яд, да ми дойдат на крака в Бургас и да не ги видя :)
Изображение
Аватар
NiksY
В началото бе словото

Мнение от NiksY »

Faith написа:Те в момента не са блек, extreme gothic се водят :P Иначе са позьори, наистина, ама пък щеше да ме е много яд, да ми дойдат на крака в Бургас и да не ги видя :)
Same:) В метъл индустрията има вокалистки, които са къде-къде по-мъжествени от Дани. Но ако бях отишъл и аз, щеше да е единствено за "шоуто". Все пак съм на мнение, че много от не дотам известните БГ групи са далеч по-качествени. Нищо от тоя фестивал не успя да ме грабне толкова, че да си купя билет, но е хубаво за града да се организират подобни събития.
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”