ПОЛИТОЛОГИЯ

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
tifani
В началото бе словото

Re: Политология - 1 курс

Мнение от tifani »

valandin написа:tifani,изброяваш все предавания,които са абсолютно безсмислени,тъпчат на едно място от години и ги мразя от малка :lol:
Изброявам ги в кръга на шегата :D :lol: :lol: А относно това ,че са безсмислени - може да се поспори, защото сред тях има и доста попадения, а и от политическите предавания - тези трите са най - добри и стават за гледане. Освен това много често в тях участват политолози , т.е. хора, завършили нашата специалност и затова не е зле да ги гледаме понякога. А иначе си права, че има и предавания, в които дъвчат едни и същи теми и стават досадни.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

tifani написа:
z_lapa написа:Аз сега съм приета политология,казвам се Мая от Сливен съм,но много се чудя да записвам ли тази специалност(тя ми е на 3то желание,а първите 2 са ми ПР и Журналистика,но баловете за тях не са мръднали).А за политологията.....какво се учи,какво можеш да работиш след това?Чувала съм много противоречиви мнения по този въпрос :roll:
Здравей :D Ами за мен специалността е супер яка и съм много щастлива , че се записах. И аз я бях писала на 3-то място след МО и Европеистика, но по история имам 5.88 , а по английски ме скъсаха (бях сигурна ,че така ще стане) и влязох още на 1-во класиране Политология и се записах веднага. Не знам, на мен много ми харесва, даже до последно се колебаех дали да я пиша на 1-во място.Пускам ти 2 линка за специалността, за да добиеш по ясна представа :D Надявам се да сме колежки :D А и помисли за вариянт да се прехвърлиш след 1 курс в желаната от теб специалност :D И да пишеш като вземеш решение :D :D :D

Ето линковете : http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... politolozi
и
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... kalavri_pr
Ами......... записах се,колежки ще сме живот и здраве :mrgreen: Амм аз мисля,че освен да плямпаш по телевизията можеш да станеш министър,или пък ПР на политическа партия,да подготвяш предизборни кампании на дадени партии,можеш съм чувала да станеш журналист,пр,абе доколкото знам политологията е многообещаваща и престижна специалност(поне се надявам,де)
Pak gluposti.....
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

Абсолютно съм съгласна z_lara :D :D :D
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Ми а,дано,защото в интерес на истината аз бях малко скептично настроена,е,все още съм,ама ще видим,КОЛЕГИ :mrgreen: :lol: 8)
Pak gluposti.....
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

z_lapa написа:
tifani написа:
z_lapa написа:Аз сега съм приета политология,казвам се Мая от Сливен съм,но много се чудя да записвам ли тази специалност(тя ми е на 3то желание,а първите 2 са ми ПР и Журналистика,но баловете за тях не са мръднали).А за политологията.....какво се учи,какво можеш да работиш след това?Чувала съм много противоречиви мнения по този въпрос :roll:
Здравей :D Ами за мен специалността е супер яка и съм много щастлива , че се записах. И аз я бях писала на 3-то място след МО и Европеистика, но по история имам 5.88 , а по английски ме скъсаха (бях сигурна ,че така ще стане) и влязох още на 1-во класиране Политология и се записах веднага. Не знам, на мен много ми харесва, даже до последно се колебаех дали да я пиша на 1-во място.Пускам ти 2 линка за специалността, за да добиеш по ясна представа :D Надявам се да сме колежки :D А и помисли за вариянт да се прехвърлиш след 1 курс в желаната от теб специалност :D И да пишеш като вземеш решение :D :D :D

Ето линковете : http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... politolozi
и
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... kalavri_pr
Ами......... записах се,колежки ще сме живот и здраве :mrgreen: Амм аз мисля,че освен да плямпаш по телевизията можеш да станеш министър,или пък ПР на политическа партия,да подготвяш предизборни кампании на дадени партии,можеш съм чувала да станеш журналист,пр,абе доколкото знам политологията е многообещаваща и престижна специалност(поне се надявам,де)
Абсолюно съм съгласна :D Само че реализацията, за която ти говориш според мен е максимума, който можем да постигнем.Пожелавам на всички да станеме министри или ПР на политически партии - от това по хубаво - на дали :D :D :D Дай боже всекиму, както се казва :D :lol: :lol:
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Clandestine написа:
valandin написа:tifani,изброяваш все предавания,които са абсолютно безсмислени,тъпчат на едно място от години и ги мразя от малка :lol:
Върни си думите назад!
Бойко Василев е пич.
Цитирай един случай откакто се познаваме да си гледал Панорама!И тихо там-да не дойда да раздавам справедливост във форума на ЮФ 8)
New jorney
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Оха.....започна се :mrgreen:
Pak gluposti.....
Аватар
Clandestine
Драскач
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

valandin написа:Цитирай един случай откакто се познаваме да си гледал Панорама!И тихо там-да не дойда да раздавам справедливост във форума на ЮФ 8)
Много пъти съм гледал Панорама :shock:
Просто политиката не ни беше любима тема =D
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Clandestine написа:
valandin написа:Цитирай един случай откакто се познаваме да си гледал Панорама!И тихо там-да не дойда да раздавам справедливост във форума на ЮФ 8)
Много пъти съм гледал Панорама :shock:
Просто политиката не ни беше любима тема =D
Обърнахме го на форумен чат...как си,бе,щурчо,как преживяваш?За Панорама-....бе не си прав,много елитарно взе да става.Освен това Бойко Василев е дууушица,не е пич. А,да не забравя:
Пу аз първа ще се оплаквам преди изпити!Това важи за всички ви,ей!Докато не открия сезона аз с една дъъълга тирада няма да ми мрънкате! :twisted:
New jorney
Аватар
Clandestine
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

valandin написа:Обърнахме го на форумен чат...как си,бе,щурчо,как преживяваш?За Панорама-....бе не си прав,много елитарно взе да става.Освен това Бойко Василев е дууушица,не е пич. А,да не забравя:
Пу аз първа ще се оплаквам преди изпити!Това важи за всички ви,ей!Докато не открия сезона аз с една дъъълга тирада няма да ми мрънкате! :twisted:
Пхах, щурчо?
Оцелявам...
Бойко изглежда елитарен, защото е коментатор, а не сеирджия като тези от БТВ. И е много интелигентен, човека - умел събеседник, а не простоват провокатор като Бареков. ^__^

Като мрънкаш преди изпити, аз пък ще мрънкам защо не съм в политологията... ;/
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Ето още нещо,в което се различавате с Мечо.Той ме посъветва да гледам Бареков :D
А ти няма нужда да мрънкаш-нали знаеш,че можеш да посещаваш наши лекции, дори и да не си в групата.Аз така ще действам с европеистиката.Някой друг с подобни планове?
New jorney
Аватар
Clandestine
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

valandin написа:Ето още нещо,в което се различавате с Мечо.Той ме посъветва да гледам Бареков :D
Любов към холивудски екшъни с бюджети годишна издръжка на държава от третия свят, към див "поп" фолк, следващата логична стъпка беше Бареков... Ай ем нот сърпрайзд. Изображение

Иначе за лекциите... Ще видим, може.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Вие пък много ги знаете всичките :mrgreen:
Pak gluposti.....
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

* Не превръщайте темата в личен чат :!:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

z_lapa написа:Вие пък много ги знаете всичките :mrgreen:
Е нали уж сме бъдещият политически елит :lol:
Blood Countess,oснователна забележка,извинявам се.
New jorney
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”