Аз съм от по едричките младежи - 1.86 / 85 Кг, ама като отидеш там и ги видиш тея омърлушени и пребити от живота хорица ти става лошо... да не говорим че "гардовете" им са връсници на дядо ми и ми е просто жал...tru написа:Те имат късмет, че съм дребничка и не скачам на бой. Но със сигурност има яки младежи, които не си харесват оценката и скачат на бой
Идентифициране на писмени работи
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
Dimolition
- В началото бе словото
Re: Идентифициране на писмени работи
Memento mori.
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: втори
Не налиташ на бой, ама не пречи да им се скараш
Разправяне до последно да има! :bonedemon:
Международни отношения, втори курс
-
Dimolition
- В началото бе словото
Къде е ползата от файдата като няма килипир... Жените сте много агресивни подяволите 
Memento mori.
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: втори
Ами то полза няма
Но удовлетворение има 
Международни отношения, втори курс
Аз съм изключително разочарована и потресена от това, което ми се случи, когато си гледах изпитната работа. Става въпрос за изпита по английски.
Като влязох две лелички, едната осезаемо мустаката, другата с чисто бяла коса ми казаха да питам ако имам въпроси. На диктовката и теста имах общо 8 грешки, което за мен беше перфектно.. а есето - орязано с 10 точки.
Поправките по есето ми бяха частични, примерно подчертана една дума. Питам какво му е грешното на anxious, в предното изречение бях писала worried и да не се повтарят. Не, това изречение трябва да е с worried. Питам каква му е грешката на assignments? Не може, трябва да е tasks. Питам каква му е грешката на people, за бога? "Ммм... това не е грешно, сигурно са имали предвид думата над people.."
Питам каква му е грешката на most often - трябва да е most frequently. no wordz..
После попитах за още около 3 неща, за които ми казаха, че те лично не биха ги счели за грешка, били просто стилистична неточност, не успяха да измислят нищо адекватно, за да се оправдаят. Изсмях им се, а те казаха "Е, вижте, вие имате много добър резултат на теста и със сигурност проверяващите са очаквали да прочетат едно много добро есе, ако имахте нисък резултат нямаше да са така позитивно настроени."
Аз, изумена отвсякъде отвърнах "Трябва ли да има значение как съм се справила на предния компонент, за да бъдат снизходителни проверяващите? Не трябва ли независимо и безпристрастно да оценяват всяко есе?" Леличките се усмихнаха многозначително и ми казаха, че с тази оценка ще успея да вляза, аз обаче им отвърнах, че вече съм се преориентирала съм друг университет..
Жалка история, сега ме е яд, че се вътрих толкова за тоя изпит, ама така или иначе опресняването на езика никога не е излишно - жалко само за заблудените бабички от СУ.
Като влязох две лелички, едната осезаемо мустаката, другата с чисто бяла коса ми казаха да питам ако имам въпроси. На диктовката и теста имах общо 8 грешки, което за мен беше перфектно.. а есето - орязано с 10 точки.
Поправките по есето ми бяха частични, примерно подчертана една дума. Питам какво му е грешното на anxious, в предното изречение бях писала worried и да не се повтарят. Не, това изречение трябва да е с worried. Питам каква му е грешката на assignments? Не може, трябва да е tasks. Питам каква му е грешката на people, за бога? "Ммм... това не е грешно, сигурно са имали предвид думата над people.."
После попитах за още около 3 неща, за които ми казаха, че те лично не биха ги счели за грешка, били просто стилистична неточност, не успяха да измислят нищо адекватно, за да се оправдаят. Изсмях им се, а те казаха "Е, вижте, вие имате много добър резултат на теста и със сигурност проверяващите са очаквали да прочетат едно много добро есе, ако имахте нисък резултат нямаше да са така позитивно настроени."
Аз, изумена отвсякъде отвърнах "Трябва ли да има значение как съм се справила на предния компонент, за да бъдат снизходителни проверяващите? Не трябва ли независимо и безпристрастно да оценяват всяко есе?" Леличките се усмихнаха многозначително и ми казаха, че с тази оценка ще успея да вляза, аз обаче им отвърнах, че вече съм се преориентирала съм друг университет..
Жалка история, сега ме е яд, че се вътрих толкова за тоя изпит, ама така или иначе опресняването на езика никога не е излишно - жалко само за заблудените бабички от СУ.
w8in4u
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
С какъв предлог си употребила anxious? Сигурно знаеш, че значението на думата зависи, от това с кой предлог е употребена - anxious about/for и т.н.
За task и assignment не мога да кажа, но си мисля, че task e нещо неприятно, нещо което се върши защото си задължен, с нежелание. И все не знам дали е чак толкова голяма разликата между двете думи.
Иначе за другото си права, съгласявам се.
За task и assignment не мога да кажа, но си мисля, че task e нещо неприятно, нещо което се върши защото си задължен, с нежелание. И все не знам дали е чак толкова голяма разликата между двете думи.
Иначе за другото си права, съгласявам се.
Бях го използвала с about, в смисъл, че се тревожи и е неспокоен. Както и да е, аз не твърдя, че съм перфектна, имах си грешки, но като цяло съм адски разочарована от отношение+оценяване и съветвам всички, които имат възможност да си проверят работите. Просто за да знаят какво са постигнали наистина, а не какво са решили еди-кои-си "специалисти".
w8in4u
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами понякога това, което трябва да напишеш трябва да е точно еди-кое-си и толкова.
Иначе проверяването на такива неща(есета и съчинения) винаги го има елемента и на самият проверяващ. За съжаление е така.
Иначе проверяването на такива неща(есета и съчинения) винаги го има елемента и на самият проверяващ. За съжаление е така.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63