Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
-
Dimolition
- В началото бе словото
Re: Какъв спорт смятате да запишете?!
Лесен отговор, ако толкова много ви вълнува този въпрос - Звъннете на отдел студенти на факултета си (Номерата ги има на сайт-а) и попитайте... Или освен от спорт ви е страх и от разговор с друг Хомо Сапиенс?
Memento mori.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Много сме груби ?Dimolition написа:Лесен отговор, ако толкова много ви вълнува този въпрос - Звъннете на отдел студенти на факултета си (Номерата ги има на сайт-а) и попитайте... Или освен от спорт ви е страх и от разговор с друг Хомо Сапиенс?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Dimolition
- В началото бе словото
Съжалявам, ако тона който долавяш е груб, но наистина писанието беше съпроводено от агитирано настроение...allshallperish написа:Много сме груби ?Dimolition написа:Лесен отговор, ако толкова много ви вълнува този въпрос - Звъннете на отдел студенти на факултета си (Номерата ги има на сайт-а) и попитайте... Или освен от спорт ви е страх и от разговор с друг Хомо Сапиенс?
Memento mori.
-
missparker
- Пишете, о, братя
Сега е малко късно да звънна да проведа разговора с Хомо Сапиенс от отдела в моя факултет, но все пак благодаря за така полезния отговор - свърши ми страхотна работа, пък и не се бях сетила по-раноDimolition написа:Лесен отговор, ако толкова много ви вълнува този въпрос - Звъннете на отдел студенти на факултета си (Номерата ги има на сайт-а) и попитайте... Или освен от спорт ви е страх и от разговор с друг Хомо Сапиенс?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
missparker какво ти пука, винаги има поне по един отворко, дето ше отговори така.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
BG_Girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Доколкото зная, факултативната дисциплина не носи кредити.
Мисля, че се взима оценката все пак, но не съм сигурна... Може би не навсякъде?
Примерно при нас само спортът от първия семестър се водеше задължителен, но ако по-нататък се запишеш пак на спорт, се води факултативен.
Мисля, че се взима оценката все пак, но не съм сигурна... Може би не навсякъде?
Примерно при нас само спортът от първия семестър се водеше задължителен, но ако по-нататък се запишеш пак на спорт, се води факултативен.
Ооо аз мислех да пиша волейбол, но сега с този мажоретен състав съм разколебана жестоко!! Някой знае ли какво се прави в тази "дисциплина"?? И изобщо тренира ли се нещо??? 
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
може да наминавам да ви наглеждам )
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
Ние сме егаси мързеливите хора.....
Много ясно, че трябва да е задължителен спорта и то за всички специалности и години. Не сте ли чували:"Здраво тяло здрав дух." В западните университети това да практикуваш спорт е бонус при всички положения. Кви сме такива ние. 
- blackout
- Летящите Пръсти
- Курс: трети
Е! Ай ся...по-яко е да си опнеш т`ка хубу крачоля, да заметнеш ръкава и да са заиграйш с дистанционното. Гледкаш си сериалчета, смучеш си коктейлчета и си тренираш по цял ден за сумист. 
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Охоо тук имало и спасители на плажа 
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
хаха така казват.. 
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ахаха, има ли мажоретки още? Гледах в някакви стари теми, ако има, бих се пробвала, забавно звучи. Иначе ако трябва да избирам, май лека атлетика ми е най-любима, а може и баскетбол или аеробикА 
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Пробвай се, а аз ще идвам да ти аплодирам.svetleto89 написа:Ахаха, има ли мажоретки още? Гледах в някакви стари теми, ако има, бих се пробвала, забавно звучи. Иначе ако трябва да избирам, май лека атлетика ми е най-любима, а може и баскетбол или аеробикА
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Да, обаче спортът за Българска филология не бил задължителен. Поне аз така разбрах.G__ написа:Ние сме егаси мързеливите хора.....Много ясно, че трябва да е задължителен спорта и то за всички специалности и години. Не сте ли чували:"Здраво тяло здрав дух." В западните университети това да практикуваш спорт е бонус при всички положения. Кви сме такива ние.
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!