Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Re: Какъв спорт смятате да запишете?!
Ха ха ха!Много смешно!Просто ме кефи и винаги съм искала да опитам,ти като имаш мръсно подсъзнание... 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Само фитнес има ли ? Жалко, че няма тае-бо .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
[quote="although[/quote]
От София съм си - роден и израстнал!
Сигурен съм,че ще има някои "супер квалитетен" треньор,който да ни тренира,така че нямаш грижи - ще помагам с каквото мога!
Ех,тоя Гошко Палазаов как се изложи!!![/quote]
Благодаря ти!!!
Щеше да е хубаво ако карате предлагаха СУ ,за да продължа да тренирам ,но няма..
От София съм си - роден и израстнал!
Сигурен съм,че ще има някои "супер квалитетен" треньор,който да ни тренира,така че нямаш грижи - ще помагам с каквото мога!
Ех,тоя Гошко Палазаов как се изложи!!![/quote]
Благодаря ти!!!
Щеше да е хубаво ако карате предлагаха СУ ,за да продължа да тренирам ,но няма..
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ааа. Волейбола сега го дават, аз тука се чудя ... Махам се
!
А, излъгах. Сега видях, че е баскетбола
.
А, излъгах. Сега видях, че е баскетбола
Последно промяна от allshallperish на 14 Авг 2008, 14:15, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Тае-бо е много яко,ама няма
Аз първо си мислех плуване(нищо лично Nonsense,да не вземеш и това да го изтълкуваш сега
),защото не мога да плувам,ама си реших,че ако искам ще се запиша на курс,и затова май оставам на аеробика 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
А кога казахте, че изнасят пълния списък? Да тичам да се запиша фехтовка 
-
BG_Girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Миналата учебна година записването ставаше ДО края на втората седмица след началото на учебната година.Merry-go-round написа:Колеги, не бързайте толкова със спорта. Тези спортове, които са написани в справочника, са абсолютно всички, които се предлагат в Университета по принцип. Това обаче не означава, че всяка година ги има всичките. Доколкото си спомням (но са мътни спомени:), стрелбата с лък например много трудно се осъществява. Не е вярно, че трябва 2 спорта да записвате, 1 е задължителния, май не за всички специалности дори. Някъде около 2-рата седмица след началото на учебната година по факултети ще изнесат списък с всички спортове, за които ще се събират хора, и съответно срока и местата за записване. Моят съвет към всички е: след като си харесате спорт, отидете по възможно най-бързия начин да се запишете, защото за много спортове местата свършват бързо. Ако не ви се ходи редовно, изберете си спорт, в които дават лесно заверка, за да нямате проблеми после. Аз мога да споделя лични впечетления от туризъм и фехтовка, ако някои се интересува, да каже:)
Справка: сникка.
P.S.: Хмм. Някой беше споменал, че имало корт за тенис до ФМИ. Сега като се сетя, верно, че правеха нещо там до ФМИ и ФзФ... мислих, че е паркинг, но е напълно възможно да са направили корт, защото май слагаха и мрежа отстрани. Възможно е тази година там да се провежда тенисът.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
И тенис е много хубаво ! Благодаря тиBG_Girl написа:Миналата учебна година записването ставаше ДО края на втората седмица след началото на учебната година.Merry-go-round написа:Колеги, не бързайте толкова със спорта. Тези спортове, които са написани в справочника, са абсолютно всички, които се предлагат в Университета по принцип. Това обаче не означава, че всяка година ги има всичките. Доколкото си спомням (но са мътни спомени:), стрелбата с лък например много трудно се осъществява. Не е вярно, че трябва 2 спорта да записвате, 1 е задължителния, май не за всички специалности дори. Някъде около 2-рата седмица след началото на учебната година по факултети ще изнесат списък с всички спортове, за които ще се събират хора, и съответно срока и местата за записване. Моят съвет към всички е: след като си харесате спорт, отидете по възможно най-бързия начин да се запишете, защото за много спортове местата свършват бързо. Ако не ви се ходи редовно, изберете си спорт, в които дават лесно заверка, за да нямате проблеми после. Аз мога да споделя лични впечетления от туризъм и фехтовка, ако някои се интересува, да каже:)
Справка: сникка.
P.S.: Хмм. Някой беше споменал, че имало корт за тенис до ФМИ. Сега като се сетя, верно, че правеха нещо там до ФМИ и ФзФ... мислих, че е паркинг, но е напълно възможно да са направили корт, защото май слагаха и мрежа отстрани. Възможно е тази година там да се провежда тенисът.
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
По колко човека приемат в спорт?
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И мен това ме интересува.bon jovi написа: Някой знае ли по-точна информация за футбола? Къде се намира, Какъв е терена, какви са условията зимата и така...
Предварително благодаря
- gunner_pz
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Обратна връзка:
Според тазгодишниия справочник на СУ има тае-бо.sweety.girl написа:Тае-бо е много яко,ама няма![]()
Футболът се тренира на стадион "Академик", 4-ти км. Но нямам представа какви са условията.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
ShadeOfShane написа:Аз разучих за спортовете какви отзиви има и въз основа на това направих своя избор . Ако трябва да бъда честна , много ми се плуваше (помага за мозъчната дейност и убива изкривяванията на гръбначния стълб), обаче са били 6 коридора и в тях 30 човека (мен лично не ме вдъхновява) , от тенисът не се били оплаквали (аз съм тренирала 2 лета като бях по малка , но бях много нахъсана ) , мисля ,че не е проблем и без да си спортувал да се запишеш , всичко се научава .За катеренето ми беше съмнението и на мен - много бързо се стяга тялото и е забавно , но пък няма борба с противник , агресия някъде трябва да се гори . Ако някой знае нещо за стрелбата с лък да се обади с разяснение!
Хах... и си мислиш, че с 1 час на седмицата там някакво жалко практикуване на даден спорт воден от съмнителен треньор ще убие изкривяванията ти и ще си стегнеш тялото ? Тези, които тренират най-редовно знаят за какво иде реч. За един здрав организъм са нужниock: Въпрос на избор и воля. Най-лесно е да си седнеш на задника и да почнеш да си намираш причини. На организма са му необходими не по-малко от 10 часа интензивна тренировъчна дейност за да се развива пълноценно. Правете си сметка какъв резултат би имал 1 Който си тренира-си тренира. Не му пука, че тренировките му са на 7-8 км. от дома му. Ако си мислите, че като запишете фитнес се нацепите яката или като запишете плуване ще станете като гардероби......
Лично аз ще запиша футбол-надявам се да се съберем свестни момчета, които ако не могат да играят(никой не е перфектен), то поне да са сериозни и да не се лигавят- това е най-важното. Имах мераци за бокс, но поради причините написани по-горе най-вероятно ще запиша някъде на собствени начала. Фитнеса също е примамливо решение, докато не видиш за какво става въпрос залата. Трябва да се отбележи, че материалната база е едно от най-важните условия за пълноценното практикуване на даден спорт-знаем колко внимание се обръща на зали, басейни и стадиони в България. Хах.... във Варна( откъдето съм родом)една залата дори се оказа публичен дом преди няколко месеца.....
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
Ще те скъсам от тренировки.sweety.girl написа:Тае-бо е много яко,ама нямаАз първо си мислех плуване(нищо лично Nonsense,да не вземеш и това да го изтълкуваш сега
),защото не мога да плувам,ама си реших,че ако искам ще се запиша на курс,и затова май оставам на аеробика
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Ти навсякъде ли ме следиш???????proUSA написа:Ще те скъсам от тренировки.sweety.girl написа:Тае-бо е много яко,ама нямаАз първо си мислех плуване(нищо лично Nonsense,да не вземеш и това да го изтълкуваш сега