Jamalska написа:даже тоя пловдивския май е спец за такива изкуства.
как ми се щеше да учех в танцово училище до 12кл:)
аха, въпросният е Академията за Музикално и Танцово Изкуство (АМТИ). Там обче танците не са свободноизбираем спорт, а основен учебен предмет
---
иначе за акробатичния рокендрол - ей го: http://www.vbox7.com/play:e33560a7
Мда,именно ама до колкото гледах поне изпитите бяха все народни танци или балет.
А тоя акробатичен рок енд рол е някаква...жалка изкривена версия на суинга от 30те,40те години.Нещо толкова красиво като това http://www.youtube.com/watch?v=myJj0mNNe1Y
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Ооо, неее, мразя да спортувам.......също колкото мразя да ме прекъсват, докато ям
А сега сериозно -аз, като момиченце, мога ли да си избера футбол?
Ако не, ще избера да се самоотбранявам.....
Абе ако питаш мен никой не може да те спре щото ще помолим някой от ЮФ да ги съди за полова дискриминация.Но знам ли ги тях...
Рики (1990-2009)
Jamalska написа:Мда,именно ама до колкото гледах поне изпитите бяха все народни танци или балет.
А тоя акробатичен рок енд рол е някаква...жалка изкривена версия на суинга от 30те,40те години.Нещо толкова красиво като това http://www.youtube.com/watch?v=myJj0mNNe1Y
О, да, това swing състезание е направо уникално Де да бяха спортните танци в СУ Swing нямаше да се замислям за друг спорт, ама йок Е, на частни уроци...
Иначе разпознах даже парчето от клипа: Jimmie Lunceford - White Heath някаква съвременна интепретация
Нали...Аз се разтапям пред телевизора като дават "Мислят си,че могат да танцуват"...Тия тука в България всичките са инвалиди в сравнение с технит хореографи.
Рики (1990-2009)
Абсолютно съгласна съм с Jamalska относно акробатичния рокенрол... Нека танцуват на Black eyed peas и после да ми твърдят, че било като суинга, ама с циркови изпълнения... Простотия пълна.
П.П. Ех, де да имаше суинг наистина. Аз така или иначе ще записвам някъде, но ще е задължително Boogie woogie swing. ВЕЛИКО Е!
Поздрав за почитателите с Company B - Boogie Woogie Bugle boy
Още се колебая м/у танците и баскета...Сигурна съм че повечето от интересуваща ме раса мъже в уни-то са с баскетбол хахаха...ама пък това мога да го разцъкам в квартала винаги пък...
Рики (1990-2009)
Jamalska написа:Сигурна съм че повечето от интересуваща ме раса мъже в уни-то са с баскетбол хахаха
Значи наистина ще запиша футбол!
Ако си говорим за истински футболисти де, такива като Гарет Саутгейт, например
Е не е бил в моя клас,но разбирам,че не говориш за изрусените объркани типове с оскубани вежди....а и тези надали са се добрали до СУ:)
Рики (1990-2009)
Хехе, представям си Гарет Саутгейт в моя клас!
Иначе си схванала какво имам предвид - потните космати мъжаги, раздаващи се на терена, псуващи, но майстори! Което ми напомня да си пусна телевизора, че не ми се иска да пропусна победата над БАТЭ
Иии се надявам да си права, щото изтръпвам при мисълта какви ще се окажат бъдещите ми колеги....искам мъжкари, не гейове!
Рики (1990-2009)
Даа, ориентирането ще е много интересно, почти съм сигурна. Първо, никой няма да иска да ходи (освен такива като теб и мен) и ще бъдем малка група, което е най-добре. Второ, няма нищо по-хубаво от това да се разхождаш из Витоша, да гледаш мъха по дърветата и да се кълнеш, че това трябва да е север, дори слънцето да е изгряло от същата посока преди два часа... хехех Това ми звучи много интересно, бих го записала ако знаех кога и как може...
Кога и как може, между другото?
Също интересно ми звучат катеренето, ски алпийските дисциплини (можеш ли да участваш, ако не си помирисвал ска през живота си (не музиката):)) и фитнесът, който ми е най-неутрален, но все пак е полезен... (особено онзи с плодове, любимият ми... даа, храната не прощава на никого, в това число и на мен)....
Много искам да се занимавам с някакъв спорт и със сигурност, ако разбера как и кога (намеквам за трети път, надявам се, че забелязвате), ще се запиша и редовно ще си ходя.
Искам ориентиранееее!:)))
Aз и тук ще попитам,понеже не можах да разбера...на отборните спортове отборите смесени ли са?
Рики (1990-2009)