Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Образователни технологии

Мнение от explorer »

Да, потвърждавам и за БЕЛ в ОТ. Много съм доволен, но трябва да кажа, че ако човек не си седне на д-то да попрочете, и Валери Стефанов няма да му помогне да си издържи изпита... :) Най-хубавото е, че не пишехме теми като малоумни и после да ги изяждаме с буквите (нещо, което, ако правехме, нямаше да се задържа там повече от месец), а разсъждавахме по текстовете и изграждахме умения по свой начин да се обяснят и изкажат основните идеи и внушения (не, че не сме го правили и в училище, ама просто времето там беше твърде малко...)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
nikinho
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от nikinho »

Цяла година ходих както по история, така и по литература в ОТ и съм много доволен от материала, който ни преподаваха :) пък и учителките ми бяха супер печени и резултатите дойдоха - 5.25 история (предварителен) и 4.25 литература (Вазов) :) ... фирмата е добра :thumbup:
http://www.betbul.eu - ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ
Аватар
MapleLeaf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MapleLeaf »

И аз се присъединявам към хората, които ще похвалят обучението по английски в ОТ и по-специално Галя!!! Тая жена цяла година ни търпя глупостите и ни научи на всичко необходимо. Освен това е не само страхотен преподавател, но и страхотен човек! :D Надявам се всичките и усилия с нас да са оправдани и да и донесем само много, много хубави оценки ;)
Gotta keep runnin', stormbringer comin'... Rock On :mrgreen:
B_s_f_p
В началото бе словото

Мнение от B_s_f_p »

ОТ , поне относно литература и история в софийския офис, ти дават нужното, за да си изкараш оценките в СУ без проблем. Всичко обаче си зависи от самия теб- дали ще си седнеш на задника и ще си дадеш малко (или повечко...) зор. Ако не го направиш- сам си си виновен.
Но в Образователни якото е в атмосферата. Наистина ти обръщат внимание винаги и получаваш супер човешко отношение (така беше поне при моите учители).
От 0% познания по литература в началото на годината (не бях пипвала от 7 клас) изкарах 5,12 сега и то не с прекалено много услия... Просто учителят ми наистина правеше самите занятия интересни и супер полезни за акцентите в темата, която би трябвало да изградиш. Освен това не те оставя да заспиваш, а те прави част от "учебния процес"- едва ли не сам трябва да стигнеш до нужното заключение (не, че винаги се получаваше де :D ).
А за историята- темите са ОК, според мен понякога преклаено подробни, но човек свиква да съкращава глупостите.
Ако някой е решил да даде всичко от себе си, ОТ наистина не разочарова (поне мен) :)
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Аз предлагам на Галя от ОТ да й напраите фен клуб. Може даже да й увеличат заплатата на жената !
Аватар
strange_affection
В началото бе словото
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от strange_affection »

G__ написа:Аз предлагам на Галя от ОТ да й напраите фен клуб. Може даже да й увеличат заплатата на жената !
Mисля, че жената си заслужава всичките поздравления и цялата подкрепа, която получава от сайта. Всеки сам може да си направи сметка що за преподавател и що за човек е, след като тук я хвалят доста хора.

Иначе за "Образователни Технологии" ... - препоръвам ги, определено. Естествено всичко си зависи от нас самите.
ELLE
В началото бе словото

Мнение от ELLE »

strange_affection написа:
G__ написа:Аз предлагам на Галя от ОТ да й напраите фен клуб. Може даже да й увеличат заплатата на жената !
Mисля, че жената си заслужава всичките поздравления и цялата подкрепа, която получава от сайта. Всеки сам може да си направи сметка що за преподавател и що за човек е, след като тук я хвалят доста хора.

Иначе за "Образователни Технологии" ... - препоръвам ги, определено. Естествено всичко си зависи от нас самите.
Е той нали това казва - да и направите фен клуб :P
If you have love you don't need to have anything else. If you don't have it it doesn't matter much what else you do have.
SunnySummer
От дъжд на вятър

Мнение от SunnySummer »

Тази Галя нисичка,пълна и с руса коса ли е?

За ОТ - колко струва един курс приблизително?
Международни отношения, I курс

http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4

'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

SunnySummer написа: За ОТ - колко струва един курс приблизително?
Курсът по един предмет за една година е 700лв. Предлагат допълнително обучение специално за УНСС, за което се плащат още 80лв (за литература и математика - двата първи модула). Като цяло те подготвят и за тестова форма на изпит. Ако се запишеш по два предмета, получаваш отстъпка, но не помня колко беше. Учебниците се заплащат допълнително, но са си техни, авторски и са качествени.
Като цяло ОТ са един от най-добрите избори за кандидатстудентска подготовка. Аз бях при тях и влязох на първо желание.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
strange_affection
В началото бе словото
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от strange_affection »

MidwinterSun написа:
SunnySummer написа: Като цяло ОТ са един от най-добрите избори за кандидатстудентска подготовка. Аз бях при тях и влязох на първо желание.
Съгласен. Аз също влязох на 1во класиране. Да са живи и здрави моите преподаватели и пожелавам на всеки да има своите Галя и Тони. 8)
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Мога да кажа само хубави думи за историята в ОТ, но следващите клиенти са прецакани, защото направиха нови учебници. В тях темите са съкратени и има места, на които пише "Дискусии"-там преподавателката ти дава някакви хвърчащи листи с необходимия материал. Това го направиха, защото много хора си копират учебниците им, без да посещават занятия там, но пък по този начин става сложно за ученика. Иначе темите в старите учебници са страхотни.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
SunnySummer
От дъжд на вятър

Мнение от SunnySummer »

MidwinterSun,благодаря. :)
Международни отношения, I курс

http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4

'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Не, те са си тяхно издание. То, ако ги имаше по книжарниците, нямаше да могат да вземат по 700лв от човек.
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

За учебниците по история не знам, но тези по литература са доста... хм, интересни. Понеже си бях правил труд преди 12-ти клас да изчета един куп критически глупости, накрая, като се записах на курс при тях, се оказа, че учебникът е 1:1 с повечето материали, които бях чел. В едни случаи се цитираше, че текстът примерно е на Н.Георгиев, в други се вплиташе в някакво общо разсъждение, но пак имаше много преписано. Не знам как са с авторските права в тази връзка. Валери Стефанов е сред най-масово преписваните - цели статии за автори съм виждал набутани вътре :D В крайна сметка, както казах, аз съм доволен от самите дискусии, които водехме. Иначе нещата, които пише в учебниците им по литература, в общи линии присъстват и в учебниците за 11/12 клас, одобрени от МОН.
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Е то по литература всеки преписва от някой друг и издава ново помагало. А това, че тези професори ги цитират в голяма част от изданията като че ли подхранва егото им и затова не си търсят авторските права. Или поне аз така си мисля.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”