ПОЛИТОЛОГИЯ

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
tifani
В началото бе словото

Re: специалност ПОЛИТОЛОГИЯ

Мнение от tifani »

Искм само да отбележа, че местата за специалност Политология тази година са намалени от 70 на 58 ( от 30 на 23 за момчетата и от 40 на 35 за момичетата )
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

:x Бива ли така? Може ли в ПУ да ги увеличават от 50 на 60, а тук да ги намалят от 70 на 58.
deizy
В началото бе словото

Мнение от deizy »

Извинете ме , знам , че не е по темата, но много бих искала да споделите мнението си .Какво мислите за правото в Югозападния университет ?
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

Правото си е право навсякъде. СУ подготвя най-желаните от работодателите кадри. Това не означава обаче, че в останалите университети то е гола вода.
Аватар
cruel^nymph
В началото бе словото

Мнение от cruel^nymph »

Хаджи Коста написа:Правото си е право навсякъде. СУ подготвя най-желаните от работодателите кадри. Това не означава обаче, че в останалите университети то е гола вода.
Точно така е,но не очаквай като завършиш право да знаеш всичко оттам нататък започват да се градят знанията,но в ЮЗУ-то са завършили едни от най-добрите прокурори и съдии,плюс това там редовно ходят преподаватели от софииски,аз лично много се колебая дали да се записвам в СУ нещо си,незнам още какво,или да си ида в Благовград да си уча правото :roll:
aut vincere, aut mori
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

cruel^nymph, ще го кажа отново - Правото си е право навсякъде.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Политология - 1 курс

Мнение от Blood Countess »

Добре дошли на борда! :)

Може да се обърнете към Факултетния студентски съвет на ФФ във форума на факултета, ако имате някакви въпроси относно преподавателите, дисциплините и т. н. :arrow: http://forum.the-faculty.org/

В раздел "Специалности" има тема "Политология" :D .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

Вече мина 1-во класиране :D Хайде колеги политолози да се запознаем :D :D :D
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Аз сега съм приета политология,казвам се Мая от Сливен съм,но много се чудя да записвам ли тази специалност(тя ми е на 3то желание,а първите 2 са ми ПР и Журналистика,но баловете за тях не са мръднали).А за политологията.....какво се учи,какво можеш да работиш след това?Чувала съм много противоречиви мнения по този въпрос :roll:
Pak gluposti.....
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

z_lapa написа:Аз сега съм приета политология,казвам се Мая от Сливен съм,но много се чудя да записвам ли тази специалност(тя ми е на 3то желание,а първите 2 са ми ПР и Журналистика,но баловете за тях не са мръднали).А за политологията.....какво се учи,какво можеш да работиш след това?Чувала съм много противоречиви мнения по този въпрос :roll:
Здравей :D Ами за мен специалността е супер яка и съм много щастлива , че се записах. И аз я бях писала на 3-то място след МО и Европеистика, но по история имам 5.88 , а по английски ме скъсаха (бях сигурна ,че така ще стане) и влязох още на 1-во класиране Политология и се записах веднага. Не знам, на мен много ми харесва, даже до последно се колебаех дали да я пиша на 1-во място.Пускам ти 2 линка за специалността, за да добиеш по ясна представа :D Надявам се да сме колежки :D А и помисли за вариянт да се прехвърлиш след 1 курс в желаната от теб специалност :D И да пишеш като вземеш решение :D :D :D

Ето линковете : http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... politolozi
и
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... kalavri_pr
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Здравейте,колеги(много ми е смешно това обръщение,като ``другари`` е).Аз влязох на първо класиране с бал 29.25,макар политологията да ми беше на 4-то място.Така или иначе вече съм на борда и ви пожелавам на всички леко и безаварийно следване :bom: Само дето забравих да питам коя група съм и не мога да дам кой знае колко информация по този въпрос :(
New jorney
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

valandin написа:Здравейте,колеги(много ми е смешно това обръщение,като ``другари`` е).Аз влязох на първо класиране с бал 29.25,макар политологията да ми беше на 4-то място.Така или иначе вече съм на борда и ви пожелавам на всички леко и безаварийно следване :bom: Само дето забравих да питам коя група съм и не мога да дам кой знае колко информация по този въпрос :(
Здравей :D Аз мисля , че това кой коя група е ,още не е ясно, защото и на мен нищо не ми казаха. А иначе знаеш ли колко групи ще сме 2 или 3. Аз мисля че са 3, но не съм сигурна. При всички положения с теб ще сме "колеги" :D :D :D независимо дали ще сме в една група или не. Радвам се ,че вече почнахте да се обаждате, щото от нащата специалност сме най - неактивни. Като гледам по форума от другите специалности вече се познават, пишат си по skype и т.н. Досега никой не се беше обадил,че се е записал Политология.Ти си първата :D Ако искаш можем да си пишем на ЛС или skype :D
Аватар
barbento
В началото бе словото
Специалност: ''Политология" , "Журналистика и медии"

Мнение от barbento »

Здравейте и от мен..мн ''политоложки'' ставаме някой от мъжки род няма ли... :bounce:
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

barbento написа:Здравейте и от мен..мн ''политоложки'' ставаме някой от мъжки род няма ли... :bounce:
Здравей колежке :D :D :D За сега никой от "мъжки род" не се обажда :D но има време Значи и ти си се записала Политология, супер яко Радвам се , че ще сме колежки :D Трябва да се запознаеме преди 1 октомври :D
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Ох,и аз ще се записвам политология,дано си заслужава,а какъв е този филм с групите? :|
Pak gluposti.....
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”