Crematory рулира, но КСК - Математика още не е приключила :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Crematory рулира, но КСК - Математика още не е приключила :)

Мнение от FMI »

Е като заключваш поне обясни защо. Баш темата на математиците какво ти е направила :) Ако ти пречи флуда, делни го. Кой чел чел, ама да заключваш и то баш когато сме във вихара си...

Та по темата :)

Някой цъка ли в nordicbet например, да седнем 5 човека на маса за 10 и да ги разпорим :) Аз там бях барнал 250 кинта от едно турнирче. Та си развалих годишнината(20 години не бях ходил на море, но тази година ходих). И ест. оставих 50-тина да има ако пак ми се доиграе. Тази нощ например :) Ама не играя защото си знам че ще ги набутам по кеш масите, друго са си фриролите :) Нещо им се бъгна системата обаче и спря да ми зачита рейк хандчетата, та реших да си дам малко почивка. Пък и е много мъка ако се зануля, излизам от играта за седмици... Защото никога не бих вкарал пари. Ако загубя нещо ще е спечелено от фриролите, не че загубата на време е малка загуба :)

Иначе сега си разцъквам пак едно турнирче - номадски нашествия - едно ново проектче на империаонлайн(стар приятел ми е шевчето им). Няма да ми дойде зле първото място от 600 лева, но не съм играл от години и като гледам няма да намажа :) При покера се печели много по лесно :) Особено такива варианти като тексас холдъма, мисля той е с най малък % късмет. Може би нямаше да е зле да поиграя с тези 125 евро, но не се чуствам достатъчно силен и реших да си ги похарча :) Въпреки че има толкова много рибки. Даже съм си заплюл няколко дарители, но няма да инвестирам в това, когато пак ми излезе късмета, тогава :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Crematory рулира, но КСК - Математика още не е приключила :)

Мнение от Crematory »

Айде, от мен да мине.
Не мога да стоя цяла нощ да ви локвам.
Видя ли нещо обаче за кебапчета, белот, сборни пунктове и прочие спам, темата се локва, а вие оставате с предупреждения. Говорете си колкото искате за математика и класирания.
Ок?
Аватар
tru
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: втори

Второ класиране - ФМИ

Мнение от tru »

Драги Crematory,
остави неприетите още да живуркат. Нека мине и второ класиране, да разберат кой къде е, кой с кой е колега и т.н., и заключвай тогава целия форум. Като разберат, че са приети във ФМИ, ще се преместим във форума на ФМИ. Но когато не знаят дали ще учат там, не върви :)
специалност -> Софтуерно инженерство
група -> неизвестна
колеги -> малко странни :shock:
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

Има ли вече бели екрани в персоналното инфо на някой? :)
П.П. Ок :)
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Всичко си е наред с Персоналната все още. Дано да не стане като на първо класиране, само да ни дадат напразни надежди. :)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Второ класиране - ФМИ

Мнение от Crematory »

tru написа:Драги Crematory,
остави неприетите още да живуркат. Нека мине и второ класиране, да разберат кой къде е, кой с кой е колега и т.н., и заключвай тогава целия форум. Като разберат, че са приети във ФМИ, ще се преместим във форума на ФМИ. Но когато не знаят дали ще учат там, не върви :)
Драга съм.
Не върви и да си говорите за белот в тема за КСК.
За това важи това:
Crematory написа: Видя ли нещо обаче за кебапчета, белот, сборни пунктове и прочие спам, темата се локва, а вие оставате с предупреждения. Говорете си колкото искате за математика и класирания.
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

не...100% чак утре...
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

белия екран няма се появи сам :D трябва някой да почне да ръчка нещо, че да се появи :) нали не очаквате 12 през нощта някой да се занимава с това :) по добре се наспете
Аватар
tru
В началото бе словото

Мнение от tru »

Според мен в 12:00 може да излезне нещо. На първо класиране точно тогава излезнаха странните неща по персоналната информация. Явно са направили системата автоматично. Изчакайте малко след 12 и ако няма нищо е по-добре да се провери на сутринта.
група -> неизвестна
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Crematory написа:Айде, от мен да мине.
Не мога да стоя цяла нощ да ви локвам.
Видя ли нещо обаче за кебапчета, белот, сборни пунктове и прочие спам, темата се локва, а вие оставате с предупреждения. Говорете си колкото искате за математика и класирания.
Ок?
Е добре де и ти си поканена, не се сърди, не сме те забравили. Ама защо ключна и албума. Как така вече всички са студенти. То ако беше така, нямаше да има второ и трето класиране, по интересно ми е че остана отключена само темата за първо класиране :)

@Jamalska, Това категорично не е мазохизъм,просто болката се притъпява от еуфорията. - Е то точно това е същноста на мазохизма :) Когато кефа косвено причинен от някаква болка успява да е достатъчно по голям от нея за да я притапи и дори игнорира. Поне така съм чувал. Иначе прага ми на болка е изключително висок и мога да понеса много, но няма как да ми стане кеф от това. Единствено ме притеснява когато е непоправимо. Примерно не ми е проблем да си забия иглата на дълбоко, ама като знам че ще остане дупка и няма да го направя :) По същия начин мога да изтърпя да си отрежа ръката с трион, ако знам че после ще ми порасне нова. Но това че можеш да изтърпиш някаква болка не значи че трябва да си я причиняваш... Иначе, щом ти доставя удоволствие, лошо няма :) Както обичам да казвам, ако нещо ти доставя удоволствие и не ти причинява болка значи не е извратено. Но ако хем ти доставя удоволствие, хем ти причинява болка, е тогава съм пас, все пак всеки сам си решава. А и да не забравяме че винаги идва денят в който спира да ти харесва, но няма как да го поправиш...

За бисексуалните съм напълно съгласен че им е доста по лесно. Даже доста им завиждам. Мен не ме пускат в женската съблекалня, ама педалите и лесбийките се кефят на аванта... От друга страна колкото повече педали, толкова повече свободни жени за нас, така че много ги уважавам :) Само не знам защо лесбийките не са ми противни. Едва ли има мъж на който не му допада идеята за таква тройка :) Само дето обикновенно не сме поканени точно там, но виж бисексуалните са за това :)

Аватар
tru
В началото бе словото

Мнение от tru »

FMI не дразни драгата Crematory! Стига с оффтопик-а! Остава още малко до 12, а след 12 си е вече 12ти :D
група -> неизвестна
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Е не я дразня, съвсем сериозно и офицялно дори си е поканена. Скоро ще станем една дузина. Ще има за пиене, за хапване и ще е весело, как може това да подразни някой който е поканен :) А поканени са всички :)

Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Обратна връзка:

Мнение от Jamalska »

Аз лично на себе си болка е абсурдно да си причиня...просто не мога да събера смелост:)Но се подлагам на бодимодификейшъна именно заради последиците...защото знам,че после ще си имам една обица,която ще обичам,ще ме допълва и ще си нося с гордост(а в дроста от случаите ще си крия с гордост):)Не бих казала,че самата болка ме привлича,но това е като да си изработил парите с труд.Когато си получил нещо като си изтърпял нещо в замяна,то ти е по-скъпо.

Човек трябва да опита повече неща в тоя живот...Тройката би могла да е едно от тях...в зависимост от ситуацията.
Изображение
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Мина 12, 12ти е и няма промени все още :wink:
Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Обратна връзка:

Мнение от Jamalska »

никой ли няма рд днес?(скайп току-що ми отговори)Аз и не очаквам резултати скоро :/
Изображение
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”