Избори за Студентски съвет през есента на 2008 г.
- Светослав Станков
- В началото бе словото
Избори за Студентски съвет през есента на 2008 г.
Уважаеми колеги,
С настоящата тема желая да ви уведомя, че през новата акдемична 2008/2009 г. ще се проведат частични избори за Студентския съвет.
Все още дата не е определена, защото за това е нужно решение на Студентския ипълнителен съвет. Такова решение ще бъде взето през Септември, когато ще бъде свикано неговото редовно заседание.
В настоящата тема може да задавате въпроси относно правилата, процедурите и др. факти около изборите.
С надежда се обръщам към настоящите първокурсници на Алма Матер и по-точно към тези, които биха се чувствали пълноценни в работата си за другите колеги, да осмислят евентуалното си участие в нашата работа и да се включат в предстоящите избори !!!
За повече информация може да пишете тук или на личния ми e-mail svetoslav.stankov@gmail.com
С уважение:
Светослав Станков / Председател на СС/
С настоящата тема желая да ви уведомя, че през новата акдемична 2008/2009 г. ще се проведат частични избори за Студентския съвет.
Все още дата не е определена, защото за това е нужно решение на Студентския ипълнителен съвет. Такова решение ще бъде взето през Септември, когато ще бъде свикано неговото редовно заседание.
В настоящата тема може да задавате въпроси относно правилата, процедурите и др. факти около изборите.
С надежда се обръщам към настоящите първокурсници на Алма Матер и по-точно към тези, които биха се чувствали пълноценни в работата си за другите колеги, да осмислят евентуалното си участие в нашата работа и да се включат в предстоящите избори !!!
За повече информация може да пишете тук или на личния ми e-mail svetoslav.stankov@gmail.com
С уважение:
Светослав Станков / Председател на СС/
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Re: Избори за Студентски съвет през есента на 2008 г.
На лов за роботи 
-
sunflower_bg
- В началото бе словото
Аз искам да попитам дали може първокурсници да кандидатстват
Все пак и ние сме хора и ние имаме право на представител 
РЕЛАКС 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Има ли свободни места за представители на ФФ? 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
sunflower_bg написа:Аз искам да попитам дали може първокурсници да кандидатстватВсе пак и ние сме хора и ние имаме право на представител
И мен ме интересува същото! Ще чакаме отговор?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А някой може ли да обясни с две думи каква точно е функцията на този Студентски съвет? Защото аз имам голямо желание да участвам в нещо такова, въпреки че все още никой не е отговорил дали на първокурсници е разрешено. А идеите ми са хиляди.
Също така искам да попитам нещо за студентските клубове тук, за да не пилея мнения по различни постове - какви са правилата и изискванията за създаване на такива? Какво трябва да се прави? И още нещо - тези клубове могат ли да се организират в рамките на само един факултет, или принципно са общи за всички? Сигурно и двата варианта са възможни......
Адски много се извинявам за досадните въпроси.
Също така искам да попитам нещо за студентските клубове тук, за да не пилея мнения по различни постове - какви са правилата и изискванията за създаване на такива? Какво трябва да се прави? И още нещо - тези клубове могат ли да се организират в рамките на само един факултет, или принципно са общи за всички? Сигурно и двата варианта са възможни......
Адски много се извинявам за досадните въпроси.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Ако на срещите имат хапване и пийване - аз се кандидатирам .agenta написа:sunflower_bg написа:Аз искам да попитам дали може първокурсници да кандидатстватВсе пак и ние сме хора и ние имаме право на представител
И мен ме интересува същото! Ще чакаме отговор?
ако не др ще съм редовен
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Lady_Croft
- В началото бе словото
За функциите на Студентския съвет може би е най-добре да погледнеш сайта на съвета - http://www.studenti-su.orgJudyRamone написа:А някой може ли да обясни с две думи каква точно е функцията на този Студентски съвет? Защото аз имам голямо желание да участвам в нещо такова, въпреки че все още никой не е отговорил дали на първокурсници е разрешено. А идеите ми са хиляди.
А за кандидатстването - да, разбира се, могат да се кандидатират и първокурсници. Важното е да си студент или докторант в СУ.
"За да се възкачиш до Бога, трябва да слезеш в самия себе си".
Виктор Юго
Виктор Юго
Някой да има повече информация във връзка със задълженията например на членовете на съвета. как протичат събранията, колко често и други подобни. А също и относно протичането на самите избори - кога, как...
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Благодаря ти, сега ще отворя сайта.Lady_Croft написа:За функциите на Студентския съвет може би е най-добре да погледнеш сайта на съвета - http://www.studenti-su.orgJudyRamone написа:А някой може ли да обясни с две думи каква точно е функцията на този Студентски съвет? Защото аз имам голямо желание да участвам в нещо такова, въпреки че все още никой не е отговорил дали на първокурсници е разрешено. А идеите ми са хиляди.Предполагам, че ще ти даде представа
![]()
А за кандидатстването - да, разбира се, могат да се кандидатират и първокурсници. Важното е да си студент или докторант в СУ.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Ще има ли избори за представител/и на ЮФ?
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
През септември месец ще има яснота относно, колко квоти се освобождават във факултетите.
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Благодаря за отговораwww написа:През септември месец ще има яснота относно, колко квоти се освобождават във факултетите.
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
- martini_baby_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ЕООС
- Обратна връзка:
И къде точно подаваме молба дан и приемат в редиците на четата?
После някакви допълнителни изисквания - били те административни или други? Накрая, какъв е принципа на провежданите избори - до колкото съм запозната е на факултетно ниво и избраните от всеки факултет се включват при вас.
После някакви допълнителни изисквания - били те административни или други? Накрая, какъв е принципа на провежданите избори - до колкото съм запозната е на факултетно ниво и избраните от всеки факултет се включват при вас.
Последно промяна от martini_baby_sf на 12 Сеп 2008, 22:35, променено общо 1 път.
One is limmited only by his dreams. Therefore not always the brightest minds achieve the greatest goals.
Нивото е по-скоро факултетно, а само участието е факултативно...