Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Мнение от eleos »

Ако не си приет на второ класиране автоматично ли участваш в трето ? :roll:
people always leave
Dimolition
В началото бе словото

Мнение от Dimolition »

wtf написа:
kirande написа: Ако те приемат на второ класиране, отиваш в БФ и си изтегляш дипломата с листчето, което са ти дали, когато си я депозирал и (може би) с документ за самоличност.
На мен не са ми давали никакъв документ, че съм си депозирала дипломата :? , но иначе трябва лично да си я вземеш и да си я занесеш в съответния факултет, в който си приет на второ класиране и искаш да се запишеш. Не знам обаче, дали ако участваш на трето класиране пак трябва да я вземеш и занесеш в другия факултет, в който си приет на второ, или си я оставяш депозирана докато не решиш да се записваш след което и да било класиране...
Т'ва дето ти го дават при депозиране на дипломата не може да се нарече документ в никакъв случай, то е 1 парченце хартийка (с размери малко по-големи от тези на билетче за градския транспорт) на което пише : Коя специалност си влезъл на 1во класиране и на кое място + печат на университета. А това с изтеглянето на дипломата от 1 факултет само за да я депозирам в друг е малко нелепо, ама карай...
Memento mori.
Lizichka
В началото бе словото

Мнение от Lizichka »

А ако се подаде декларация за участие в трето класиране губиш мястото на което си приет от 1-во класиране нали?
s_a_s_h_i_
В началото бе словото

Мнение от s_a_s_h_i_ »

Lizichka написа:А ако се подаде декларация за участие в трето класиране губиш мястото на което си приет от 1-во класиране нали?
И аз се интересувам от това, защото навсякъде казват нещо различно и искам да знам със сигурност, дали след подаване на документи за трето класиране мястото от второ ти се пази???
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Да, губиш го.
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

proUSA

Да, губиш го.

Не, не го губиш, пази се.Аз миналата година подавах до 3-то и не си загубих мястото.
s_a_s_h_i_
В началото бе словото

Мнение от s_a_s_h_i_ »

felino написа:proUSA

Да, губиш го.

Не, не го губиш, пази се.Аз миналата година подавах до 3-то и не си загубих мястото.
Ето пак...всеки казва нещо различно, а много хора зависят от това. Аз все пак звъннах сега в СУ и жената любезно ми отговори,че се пази, но след малко се замисли понеже ме пита къде съм приета и т.н. и каза, че ще звънне да попита тук там, а аз да й се обадя по-късно, за да ми каже със сигурност.
Аватар
wtf
Драскач
Специалност: Социология

Мнение от wtf »

Dimolition написа: Т'ва дето ти го дават при депозиране на дипломата не може да се нарече документ в никакъв случай, то е 1 парченце хартийка (с размери малко по-големи от тези на билетче за градския транспорт) на което пише : Коя специалност си влезъл на 1во класиране и на кое място + печат на университета. А това с изтеглянето на дипломата от 1 факултет само за да я депозирам в друг е малко нелепо, ама карай...
А на мен и такова миниатюрно листченце не са ми дали... Аз потвърждавах в ЦИЕК, дали това има връзка....? :dontknow: :|
I speak sarcasm as a second language.
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Мнение от Lama »

Пази се мястото и на трето класиране.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

proUSA написа:Да, губиш го.
НЕ, не се губи.

Аз бях на трето класиране. Цаката е дипломата ти да стои в СУ - там ли е, има място за теб.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Dimolition
В началото бе словото

Мнение от Dimolition »

wtf написа:
Dimolition написа: Т'ва дето ти го дават при депозиране на дипломата не може да се нарече документ в никакъв случай, то е 1 парченце хартийка (с размери малко по-големи от тези на билетче за градския транспорт) на което пише : Коя специалност си влезъл на 1во класиране и на кое място + печат на университета. А това с изтеглянето на дипломата от 1 факултет само за да я депозирам в друг е малко нелепо, ама карай...
А на мен и такова миниатюрно листченце не са ми дали... Аз потвърждавах в ЦИЕК, дали това има връзка....? :dontknow: :|
Незнам дали има разлика в регламента на подаването на различните места... Абе както и да е, щом дипломата ти е в тях няма как да ти откажат 2рото класиране или съответно продължаване към 3то (Пожелавам ти да не ти се налага да чакаш 3то). Ако някои ти се заеде за това листче (Въпреки че не ми се вярва) просто им обясни как седят нещата, те по име няма как да не ти намерят дипломата...

А това колко е объркана работата покрай записването си е просто трагикомедия ама ко да правиш, решили сме СУ, ще траем (поне докат не влезем когато пак ще ревнем)
Memento mori.
Аватар
wtf
Драскач
Специалност: Социология

Мнение от wtf »

Аз като съм с документ за самоличност и участвам във второ класиране и отида да си я поискам няма как да ми я откажат. Просто като казахте за бележка и аз се замислих, че нямам... :)
I speak sarcasm as a second language.
Lizichka
В началото бе словото

Мнение от Lizichka »

s_a_s_h_i_ написа:
felino написа:proUSA

Да, губиш го.

Ето пак...всеки казва нещо различно, а много хора зависят от това. Аз все пак звъннах сега в СУ и жената любезно ми отговори,че се пази, но след малко се замисли понеже ме пита къде съм приета и т.н. и каза, че ще звънне да попита тук там, а аз да й се обадя по-късно, за да ми каже със сигурност.

Сложна работа :? :? :?
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

100% НЕ се губи :)
s_a_s_h_i_
В началото бе словото

Мнение от s_a_s_h_i_ »

quanchi написа:100% НЕ се губи :)
Дам, звъннах пак и ми казаха, че докато дипломата ми е при тях имам място в СУ :D
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”