1 КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
shushi
- От дъжд на вятър
- Специалност: Химия
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: 1 КЛАСИРАНЕ
доколкото знам не си го губиш, нали все пак си депозирал дипломата си за да ти се пази мястото
Fear is only in our minds
-
s_a_s_h_i_
- В началото бе словото
И аз това питам и се чудя дали да не звънна някъде в СУ, за да ми кажат със сигурност...z_lapa написа:А то дефакто като участваш на 3то класиране не си губиш мястото от 2ро нали?
На мен също не ми дадоха нищо, когато си оставих дипломата
здравейте! позната на майка ми й е казала, че май много кандидати са се отказали след първо, заради други вуз-ове и баловете щели да паднат драстично.вие имате ли някаква информация за това и доколко може да се вярва ?
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
И на мен,ама тя мама звънна и й казаха,че за някои факултети не дават номерцаs_a_s_h_i_ написа:И аз това питам и се чудя дали да не звънна някъде в СУ, за да ми кажат със сигурност...z_lapa написа:А то дефакто като участваш на 3то класиране не си губиш мястото от 2ро нали?
На мен също не ми дадоха нищо, когато си оставих дипломата
Lin,за кои специалности се отнася това?Иначе и аз очаквам и искрено се надявам баловете да се смъкнат драстично?
Pak gluposti.....
За съжаление не знам за кои специалности. Майка ми хич не се е сетила да попита, защото буквално в движение е станал разговора. Мама просто й споделила, че чакаме второто класиране и тя й казала това....Аз си мисля, че едва ли ще се случи за психологията.....Така, че другото ми е все едно.z_lapa написа:s_a_s_h_i_ написа:z_lapa написа: Lin,за кои специалности се отнася това?Иначе и аз очаквам и искрено се надявам баловете да се смъкнат драстично?
Така се надявах , че ще обявят второ класиране по рано ама май пак няма да стане
- Kochanie
- В началото бе словото
- Специалност: Право-първи курс (7 група) ;)
За какво кандидатстваш?shanaq написа:Така се надявах , че ще обявят второ класиране по рано ама май пак няма да стане
Heaven is not a place,it's a feeling!
Право ама са ми мн слаби оценките и сега за история се надявам
- Kochanie
- В началото бе словото
Дано ти стигне за право,да сме колежкиshanaq написа:Право ама са ми мн слаби оценките и сега за история се надявам
Успех!
Със сигурност няма да съм право ама се чюда история тук или право другаде.Ан , че дилема!
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
зависи къде е това другаде...
УНСС и ЮЗУ
- Kochanie
- В началото бе словото
Зависи!shanaq написа:Със сигурност няма да съм право ама се чюда история тук или право другаде.Ан , че дилема!
Ако е в УНСС-не се чуди,а се записвай!
За другите университети не мога да говоря,тъй като не съм запозната с програмите им
Май в УНСС ще е ...После след втори курс ще пробвам да се преместя в СУ