GSM - музика
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Re: GSM - музика
Ennie Moricone - A Fistfull of Dollars 
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
MARILYN MANSON- PERSONAL JESUS 
- Shawty
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Моя страсть-Россия :] . Препоръчвам ти Тимати - стига да си падаш по хип хоп.Бавария написа:На мен ми звъни с мелодията, с която звъни телефона на главния герой от БУМЕР.
А за смс ми е - свобода - Шнуров (припев)
А коя е мелодията, с която звъни телефона на гл. герой? Понеже не мога да се сетя.. :/ .
Моят GSM звъни с Fat Joe ft. Ashanti - What's Love ; Speedknot Mobstaz - Cognac N Zesbud ; sms - Lil' Wayne - Pimpin' ; alarm - Trapt-Headstrong
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- DADO
- Легендарен флуудър
В клубе?Shawty написа:Моя страсть-Россия :] . Препоръчвам ти Тимати - стига да си падаш по хип хоп.Бавария написа:На мен ми звъни с мелодията, с която звъни телефона на главния герой от БУМЕР.
Ibiza DJ
- Shawty
- От дъжд на вятър
Ммм, ако е 1вата частDADO написа:В клубе?Shawty написа:Моя страсть-Россия :] . Препоръчвам ти Тимати - стига да си падаш по хип хоп.Бавария написа:На мен ми звъни с мелодията, с която звъни телефона на главния герой от БУМЕР.
А за смс ми е - свобода - Шнуров (припев)![]()
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- pi4
- Легендарен флуудър
Андреааааааааа-Не съм такаваааааааааа

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- DADO
- Легендарен флуудър
В клубе?Shawty написа:Моя страсть-Россия :] . Препоръчвам ти Тимати - стига да си падаш по хип хоп.
Ммм, ако е 1вата част
Още не съм ги срещал като мелодии. Не гледам там където трябва, предполагам.
Имаше един руски сайт с руски и западни мелодии за мобилни телефони, ако имаш блутут можеш да си ги сваляш. Като се сетя за името на сайта, ще напиша.
Ibiza DJ
- Shawty
- От дъжд на вятър
Ммм, ако е 1вата частDADO написа:В клубе?Shawty написа:Моя страсть-Россия :] . Препоръчвам ти Тимати - стига да си падаш по хип хоп.![]()
Още не съм ги срещал като мелодии. Не гледам там където трябва, предполагам.
Имаше един руски сайт с руски и западни мелодии за мобилни телефони, ако имаш блутут можеш да си ги сваляш. Като се сетя за името на сайта, ще напиша.[/quote]
Аз малко се прехвърлих на музика направо
- DADO
- Легендарен флуудър
А, добре тогава. Слушай БандЭрос и ЛигалайзShawty написа:Аз малко се прехвърлих на музика направо-не визирах мелодии, а песни, които ми допадат :] .
Ibiza DJ
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не, мразя хип-хоп -Shawty написа:Моя страсть-Россия :] . Препоръчвам ти Тимати - стига да си падаш по хип хоп.Бавария написа:На мен ми звъни с мелодията, с която звъни телефона на главния герой от БУМЕР.
А коя е мелодията, с която звъни телефона на гл. герой? Понеже не мога да се сетя.. :/ .
Моят GSM звъни с Fat Joe ft. Ashanti - What's Love ; Speedknot Mobstaz - Cognac N Zesbud ; sms - Lil' Wayne - Pimpin' ; alarm - Trapt-Headstrong
а, мелодията - http://vbox7.com/play:3e412c83
в самото на чало на клипа за няколко секунди я има мелодията - и после на няколко места пак
но като цяло - това е най-великата мелодия за телефон
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- DADO
- Легендарен флуудър
Ами Черният Бумер на Серьога?Бавария написа:Не, мразя хип-хоп -Shawty написа:Моя страсть-Россия :] . Препоръчвам ти Тимати - стига да си падаш по хип хоп.Бавария написа:На мен ми звъни с мелодията, с която звъни телефона на главния герой от БУМЕР.
а, мелодията - http://vbox7.com/play:3e412c83
в самото на чало на клипа за няколко секунди я има мелодията - и после на няколко места пак
но като цяло - това е най-великата мелодия за телефон
Ibiza DJ
- Shawty
- От дъжд на вятър
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
На мен ми звъни с Josh Wink - Don't laugh ,като съм си резнал mp3-ката на най-готината част и се получи страшна мелодия 
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм, и Жокерът е пускал такава тема
Ха сега ги обединете като добри модове!
Ха сега ги обединете като добри модове!
Into the endless we ride...