Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Тодорът написа:Информатика, пуснах за ИС за 2-ро класиране...опашката 1вия ден за правото бешеее...помните ли пича с оранжевия потниК?
Хехех, аз те видях Ама бързо подминах, че бързах да се запиша (Английска филология),Емилия съм,бяхме в един клас едно време ако се сещаш,хах
Айде, успех на второто класиране
Така де - понеже на тях им се водят и двете, ама някой друг да не вземе да пише магистър, че после ще имат да тичат на 1ви октомври да си оправят нещата.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Sla-Mori написа:Магистър е година и половина, бакалавър е 4 години и за него сме се записали. То и аз имах съмнения за някои неща в документите, но проблемът е техен, ако не са ги проверили, вече сме регистрирани и с факултетни номера
Ta аз никъде не се похвалих, че вече съм студентка в Софтуерно инженерство
Ами да пишеме - докторантура,
па може и да ни огрее :-]
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Аз имам един въпрос.......който много ме узадачи.
Гледам аз студентските такси тази година. И ми направи впечатление високите цени на Природните и математическите науки.
Пример..до миналата година Геология е била 315 лева......сега е 614
Я ми кажете възможно ли е това........ егати държавната поръчка където сме станали.... Почнахме да гоним по такси дори НБУ.
bugaboo написа:Хора, хайде моля някой да сподели колко е балът тази година за Китаистика и Японистика.
китаистика-27.60
японистика-28.65
Мерси
Е кви са тея балове, аз кога ще науча китайски
Nikince написа:Аз имам един въпрос.......който много ме узадачи.
Гледам аз студентските такси тази година. И ми направи впечатление високите цени на Природните и математическите науки.
Пример..до миналата година Геология е била 315 лева......сега е 614
Я ми кажете възможно ли е това........ егати държавната поръчка където сме станали.... Почнахме да гоним по такси дори НБУ.
Малко трудно ще ги догоним, там е 1200 семестъра, точно 4 пъти по скъпо...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
уф, приета съм китаистика не стига, че мога да се простя вече с английската филология, ами и съвсееем малко не ми стига за японистика. ама така е, като не мислиш, като си пишеш желанията...
you all stare but you'll never see there's something in you i despise