Ти беше моята муза!svetleto89 написа:Как не го забеляза, той биеше доста на очиelimeli написа:Не съм забелязала костюмар ...но ще налучквам ... между 18 и 25 ?proUSA написа:Спомняш ли си костюмаря от устния изпит? Колко години му даваш?
:
Колеги по ЖУРНАЛИСТИКА,
Модератор: Шепот
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Re: Колеги по ЖУРНАЛИСТИКА,
- proUSA
- Легендарен флуудър
Голчм агресор в тази земя винаги са били руснаците! До преди години Грузия си беше под руско робство, както и повечето държави наоколо. Не ми се струва, че близостта им е формална, предвид на много фактори....pSy_ZeRo написа:..... Русия е напълно в правото си да постъпи ала Чичо Сам и да измете грузинците чак до Тбилиси. Ако не се разберат с преговори, то ЕС и САЩ надали ще им попречат - близостта на запада с Грузия е напълно формална след засилването на Русия при Путин и повишаването на цените на петрола в световен мащаб (напомпало неимоверно руската икономика).
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
- proUSA
- Легендарен флуудър
Интересен и верен коментар:
"ако американците сериозно участваха в този конфликт, то частите на 58-а руска армия навлезли в Грузия щяха вече да са унищожени!
Велика Русия доказва неясно какво като се дърви на педя земя и шепа народ. Горко на народа! Проклятие за алкохолиците! "
"ако американците сериозно участваха в този конфликт, то частите на 58-а руска армия навлезли в Грузия щяха вече да са унищожени!
Велика Русия доказва неясно какво като се дърви на педя земя и шепа народ. Горко на народа! Проклятие за алкохолиците! "
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Може и да е така, но не е това начинът да отстояваш своето през 2008-ма година, в момента Русия е твърде мощна, за да могат да й кажат нещо както американците, така и западните държави. Ако беше 1996, примерно, щеше да е различно. Аз лично не съм фен и на двете империи, защото едната ще се срине в собствените си социални проблеми, а другата няма нищо против идеята да влезе в ЕС... с танкове. Дано се разберат по дипломатически път без излишно проливане на кръв.proUSA написа:Голчм агресор в тази земя винаги са били руснаците! До преди години Грузия си беше под руско робство, както и повечето държави наоколо. Не ми се струва, че близостта им е формална, предвид на много фактори....
Много гадно, този конфликт бил стар, от 89 година 
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Там бурето с барут си лежи от столетия, сигурно, но е странно това което стана днес... За да не навлизаме още по-дълбоко в OT, ето един мой пост по тая тема, малко е dickified (охуяла демек
) системата за коментари, но може и да стане дискусия
Ако не - нова тема тук с последните няколко поста 
pSy_ZeRo написа: Иначе considering конфликта в Южна Осетия - грузинците така си изиграха картите, че излязоха големият агресор - обстрелват град с цивилни в него с "Град" (за незапознатите: това е ракетна установка, която изстрелва голям брой неуправляеми реактивни снаряди и с 10-15 такива преспокойно може да се сравни със земята центъра на София, примерно)
AА, това ли са така нар. НуРС-ове ... чувала съм за тях, да
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
НУРС са системите с въздушно базиране, като идея са горе-долу едно и също, иначе.
Тук малко на форума на НВУ (ако имат такъв) го обърнахме...
Тук малко на форума на НВУ (ако имат такъв) го обърнахме...
жур-нали
-стика ще учим ... това звучи като журнална стъкмистика
ще видим какво е туй журналистиката
-
AntWarrior
- В началото бе словото
- Специалност: ВО
Не е тук мястото да коментираме войната (защото това си е война), но не мога да се въздържа и да не коментирам тенденциозното и едностранно мнение на един бъдещ журналист.
proUSA, забележи, че проблеми от военно естество винаги са двустранни, никога не са черно-бели, никога няма само добри и само лоши. В този ред на мисли да се твърди, че руснаците са единствените виновни и едва ли не на тяхната съвест трябва да лежат вече над хилядата жертви в конфликта е абсурдно, да не кажа смешно. Още повече като вземеш предвид и случилото се непосредствено преди ескалацията на напрежението. А какво се случи?
За мен грузинският президент Саакашвили се превръща в най-големия враг на грузинския народ. Фердинанд на грузинците, "престъпно безумие". На какво се е надявал този човек - САЩ да обявят война на Русия?
ЕС и НАТО да предприемат друго освен на думи да осъдят "руската агресия"? Когато си малък и слаб си траеш и се нагаждаш. Не тропаш по масата, не се правиш на велик. Сега ще си изсърбат попарката много здраво грузинците.. заради недалновидността и смея да твърдя глупстта на един човек. Дори той да не е Саакашвили - да са 3-ма Саакашвилита.
Колкото до: "ако американците сериозно участваха в този конфликт, то частите на 58-а руска армия навлезли в Грузия щяха вече да са унищожени!", това вече си е буквално смешно
На какво основание се твърдят подобни глупости? Се едно да си мерим пишките...
Дано впрочем никога не разберем коя пишка е по-яка - руската или американската..
Със здраве и от октомври ще си пием заедно биричката пред ФЖМК някъде
proUSA, забележи, че проблеми от военно естество винаги са двустранни, никога не са черно-бели, никога няма само добри и само лоши. В този ред на мисли да се твърди, че руснаците са единствените виновни и едва ли не на тяхната съвест трябва да лежат вече над хилядата жертви в конфликта е абсурдно, да не кажа смешно. Още повече като вземеш предвид и случилото се непосредствено преди ескалацията на напрежението. А какво се случи?
За мен грузинският президент Саакашвили се превръща в най-големия враг на грузинския народ. Фердинанд на грузинците, "престъпно безумие". На какво се е надявал този човек - САЩ да обявят война на Русия?
Колкото до: "ако американците сериозно участваха в този конфликт, то частите на 58-а руска армия навлезли в Грузия щяха вече да са унищожени!", това вече си е буквално смешно
Дано впрочем никога не разберем коя пишка е по-яка - руската или американската..
Със здраве и от октомври ще си пием заедно биричката пред ФЖМК някъде
Симбиоза - да седнат един до друг в градския транспорт двама къпани.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Здравейте и от мен. Щях да се разпиша по-рано, но продължавам да съм все толкова заето дете.
Да се представя: Диляна, от Дупница, все още на 18, но не за дълго, зодия-кантар.
По въпроса за медиа-профила мога да се изкажа моментално, компенетнто и безапелационно - РАДИО!!! За мен е не просто работа, радиото е дрога. Започнеш ли веднъж, няма отказване. С вестника не е така. Аз съм доказателство. Е, не казвам, че не ми беше приятно, но... Радиото е друга класа.
Да се представя: Диляна, от Дупница, все още на 18, но не за дълго, зодия-кантар.
По въпроса за медиа-профила мога да се изкажа моментално, компенетнто и безапелационно - РАДИО!!! За мен е не просто работа, радиото е дрога. Започнеш ли веднъж, няма отказване. С вестника не е така. Аз съм доказателство. Е, не казвам, че не ми беше приятно, но... Радиото е друга класа.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- proUSA
- Легендарен флуудър
Има един основен извод, който може да се направи за Русия:лесно влизат, трудно излизат. Склонен съм да вярвам, че има и друг верен иЗрод за тях: там където са били те, нищо добро не е последвало. Няма държава, в която да са били и тя да е просперирала благодарение на тях. Русия е еманация на недемократична държава: свободата на словото е мит, свобода на избор е изкл чение, а пазарната икономика е витрина.Какво добро са сторили руснаците за света? Нищо! Миротворци били пратили в Осетия, егати наглите ко..та, защото руснаците никога не са били миротворци, а унищожители. 45 години сме им били роби и още не можем да създадем гражданско общество, което техните марионетки избиха след 1944г.
... ами Европа или САЩ
Изобщо западните държави, които сега се радват на демокрацията си никога не са давали 5 пари за нас... чели са репортажи как българите ги колят като говеда по турско и какво, разменяли са си подаръчета със султана
след освобождението са ни орязали територията .... след втората световна са ни зарязали зад желязната завеса, защото така им е отървало ...
Изобщо западните държави, които сега се радват на демокрацията си никога не са давали 5 пари за нас... чели са репортажи как българите ги колят като говеда по турско и какво, разменяли са си подаръчета със султана