Re: СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Публикувай отговор
Аватар
gunner_pz
От дъжд на вятър
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от gunner_pz »

И аз благодаря за изчерпателната информация. :wink:

Колкото до спора между СУ и унсс, определено СУ. Може би Стопанският факултет не е толкова популярен в сравнение с унсс, но последните месеци питах доста хора и съм напълно убеден, че СУ е правилният избор.
Последно промяна от gunner_pz на 23 Авг 2008, 22:27, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Да и аз съм съгласна. Дори, когато реших, че ще кандидатствам стопнаско управление, нито за миг не ми хрумна да отида в УНСС - не го плюя като университет, но някак не ми допада. Пък и там няма обучение на чужд език, което за Софийския си е огромен плюс, а специлано с френски език и тези френски дипломи - ... ляляля :mrgreen:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Курс: трети
Обратна връзка:

Здрасти колеги

Мнение от Ksto »

Здравейте всички :D
От днес съм ви колега в стопанско управление на френски език (да ви се похваля).
Иии искам да знам,защо никой не пише във форума на нашия факултет???

Мали какви джунгли са точно пред входа на факултета.Предлагам да се организираме студентите(по-натам де) с някви големи ножици да премахнем всичките тези чудесии,че кой знае какви гадини може да се завъдят :alien: Абе като няма кой,ние да си направим факултета по-представителен и красив 8)

Някакви идеи,ремонта на фасадата на входа до кога се предполага,че ще приключи?

Имам още 1 въпрос.Днес грижливо си бях попълнил един "Именник",със снимчица с всичко.Беше ми в комплекта с документите.Като го дадох при записването,госпожата ми отлепи снимката,смачка го и го изхвърли в кофата.Защо тъй?За какво беше изобщо този "Именник"

Айде поздрави на всички и скоро се надявам да се видим :wink:
Аватар
gunner_pz
От дъжд на вятър
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Здрасти колеги

Мнение от gunner_pz »

И аз днес се записах, стопанско управление с немски език. В джунглата отпред наистина е много весело, поне има табели за насока. Иначе сградата е прилична, а и я подновяват.
Изображение
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Привет и браво на всички нови колеги. :drunken:

Сградата си е доста добре. Пък и да ви кажа тя ще ви е последната грижа. :twisted: :mrgreen:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

Bety_ ти май си по-отдавна във факултета,я кажи,тежко ли е обучението?Като сме 40 души езиковата група,ще ни разделят на 2 или 3 подгрупи?Има ли файда да запишем 3ти език,или ще ни изпитват просто по още 1 предмет :roll:
И друг въпрос имам.Като съм записал 2ри език английски,на какво ниво ще започне обучението по него?(B1 ,B2,C1?)?Да не ни почнат от азбуката :roll:

Мерси за отговорите :P
Аватар
John Q
В началото бе словото

Мнение от John Q »

gunner_pz написа:И аз благодаря за изчерпателната информация. :wink:

Колкото до спора между СУ и УНСС, определено СУ. Може би Стопанският факултет не е толкова популярен в сравнение с унсс, но последните месеци питах доста хора и съм напълно убеден, че СУ е правилният избор.
:wink: Човек, аз имах същата участ. Цяла година си повтарях УНСС, а накрая след няколко разговора завъртях волана :offtheair: , за което не мисля, че ще съжалявам. Иначе съм 2ри по бал в Ст. у-е с немски език. Айде честито, колеги. :bounce:
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Колко е тежко е много относително; във всеки случай не е леко. :lol:
40 човека точно на две групи ще ви разделят, по принцип са толкова стопанксото управление, а пък инкономиката е една.

Относно втори чужд език - аз записах италиански в началото и изобщо не бях доволна от начина на преподаване, темпото и т.н.(това си е мое лично мнение разбира се). Затова после се прехвърлих в английския. А там има 4 нива, като в кое ниво ще учиш се определя още в началото на годината с общ за всички тест. Така че това да не те притеснява, ще можеш да го продължиш според сегашните си знания. Освен ако не решиш като голяма част от хората да си го направиш теста като първият човек и да влезеш в първо ниво (най-началното), за да можеш да подремнеш по този предмет през годината; аз обаче лично не те съветвам да правиш това.

И спокойно, ще ви хареса. Пък и нямате голям избор вече. :twisted:
Ако има още нещо - питайте.
:alien:
Изображение
V o r b e i
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

Мнение от MyGhostInTheFog »

Здравейте и от мен :D днес се записах .. и официално съм студентка вече :drunken:
Bety_ и аз написах италиански като втори език,макар че никога не съм го учила,но винаги съм имала мнооого голям мерак да го уча..та въпроса ми е от какво не беше доволна - преподаването,самия език или имаше и нещо друго?Надявам се да съм направила правилния избор :?
Гарванът грачи,безмилостно крещи,
напомня идването на тоз съдбовен час.
Никого не обвинявай ти за твоите грешки,
ангели и демони,всички те са в нас!
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

Аз съм си записал инглиш ,защото се надявам да го развивам като знания.
Това Learn french or die trying до ского ми висеше на скайпа,между другото :lol: :lol:
Тая година доста хора май изгоряха покрай езиковите изпити,голямо рязане падна :?

Аз все още не съм си гледал програмата между другото,та да си задам новобранските въпроси към Бети (че някъде съм забутал справочника).Има ли предмети,които се изучават изцяло на езика,с който си влязал?Защото ако се учат хем сложни неща,хем на чужд език,с термини и чудесии,пък ако и изпитват на съответния език,малко се усложнява работата :roll:
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

Мнение от MyGhostInTheFog »

Ksto http://www.feb.uni-sofia.bg/FEBA/index.php?id=21 виж тук..тука ти е програмата,аз съм с английски и като гледам няма такива сложнотии.. гледам има само Общоикономически английски език първата година,ама може при вас да е по-различно :roll:
Гарванът грачи,безмилостно крещи,
напомня идването на тоз съдбовен час.
Никого не обвинявай ти за твоите грешки,
ангели и демони,всички те са в нас!
Аватар
kicks
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление
Курс: първи

Мнение от kicks »

Аз също имах малко чудене относно варианта УНСС, но старото СУ надделя. Кристина се казвам, стопанско с английски :D
с вкус на черен шоколад...
Аватар
kicks
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление
Курс: първи

Мнение от kicks »

Здравейте :lol: Аз съм стопанско с английски..от вчера. Не знам за вас, но на мен сградата ми се видя доста уютна.Аз записах втори език немски.Четири години съм го учила...дано поне да стигна до едно стабилно ниво. А какъв спорт смятатеда запишете?А, приятно ми е-Кристина. Хайде, колеги стопанско с английски(и не само), свиркайте :lol:
с вкус на черен шоколад...
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Ksto, ако си с френски (а май си :mrgreen: ), доста неща ще учиш изцяло на езика; по други предмети само лекциите или само упражненията са на френски. Съответно после и изпитите ти са на любимия език. :drunken:

С термините и "чудесиите" е малко терсене в началото, но бързо се свиква, особено ако си ходиш редовно на лекции. Просто по едно време с колегите ще почнете да си говорите на френски. :albino:
Изображение
V o r b e i
BlackDevil
В началото бе словото

Мнение от BlackDevil »

Здравейте,колеги и колежки! От вчера и аз вече съм част от Стопанския факултет. Казвам се Десислава и живот и здраве ще уча Стопанско управление с немски език. Пожелавам ви приятно изкарване на оставащата ваканция :)
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”