1 КЛАСИРАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
missparker
Пишете, о, братя

Re: 1 КЛАСИРАНЕ

Мнение от missparker »

africanqueen написа:Има ли големи опашки на касата в ректората..и една ли е тя :?
Ами пред мен на касата имаше само 2 момчета, тъй че въобще не съм чакала там :) , попълването на документите и висенето пред кабинетите за записване отнема повече време, но наистина си зависи за кой факултет се редиш :) Аз приключих със цялата процедура по записването за около час :) Тъй че успех, дано да минете бързо!
ПС. А и на касата имаше много гишета, така че спокойно не е само едно :D
Аватар
Vipsy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Vipsy »

ami i az sum ot bade6tite studenti po angliiska filologiq!kakvo mislite za tazi specialnost??

p.s.kolegite da pi6at;)
He,who makes a beast out of himself,gets rid of the pain of being a man!
Tonitka
В началото бе словото

Мнение от Tonitka »

[quote="mitakis"]Информатиката къде сме :lol: На второ класиране ни чакат другаде обаче :roll:
Ами тук за сега,освен ако на Второ не мръднем :wink:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Гишетата са 8. Заплащането става сравнително бързо. :)
Аватар
maslinkatamimi
В началото бе словото

Мнение от maslinkatamimi »

Здравейте на всички:)аз също вече официално съм студентка в СУ-Българска филология:)честито на всички записали се:)
Красотата е една от формите на Гениалността,а може би дори стои по-високо от Гениалността,тъй като не се нуждае от обяснение.(Оскар Уайлд)
Аватар
sindri
От дъжд на вятър
Специалност: английска филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от sindri »

Английска филология :D
language is an instinct
Аватар
NiksY
В началото бе словото

Мнение от NiksY »

Информационни системи.
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

@bugaboo, Това ти казвам и аз. дискриминираха ни много сериозно, всички които сме завършили предходна година. Признават матурите, но само от тази година, което е много гнусна гавра с всички положили матура преди това. Аз поне съм горд че имам 5.67 на една доста по трудна матура от тазгодишната. А те в отговор просто не ми я признват, което е пълно безобразие като се има предвид колко по лесни бяха тази година всички матури. Разбирам да бяха по трудни, че тогава да не признават старите. Но от друга страна поне СУ приема само най умрелите специалнсоти с матури, така че не е толкова страшно... И все пак е убидно, само няколко години има без матури, преди това пак си бяхме със задължителни...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Майкъл Вон
В началото бе словото

Мнение от Майкъл Вон »

Славянски филологии... Не ми достигнаха 18 стотни, ОСЕМНАЙСЕТ СТОТНИ за психология :/

Изображение
  • Но да умреш, когато се отърсва
    земята от отровната си плесен,
    когато милионите възкръсват,
    това е песен, да, това е песен!
stella
В началото бе словото

Мнение от stella »

европеистика 1 желание :D
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

Vipsy написа:ami i az sum ot bade6tite studenti po angliiska filologiq!kakvo mislite za tazi specialnost??

p.s.kolegite da pi6at;)
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 08&t=11867
Тук пишат колегите :P btw пиши на кирилица :wink:
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Weirdy написа:Приета съм етнология в СУ и право в УНСС???? - дилема
Аз сега ще бъда 2ри курс етнология а съм кандидатствала за право. Ако трябва да съм честна на твоето място ако бях миналата година щях да избера правото, НО сега съм със две ръце за ЕТНОЛОГИЯ най-малкото защото все пак си в софийския, а и е ЖЕСТОКО .. преди седмица се върнах от лятната ни практика и дори само за това си сртува да я учиш тая специалност ... няма да сбъркаш
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Добре де, като не ви стигат по 5 стотни за бленуваната специалност, защо записвате друга още на първо класиране, а не си чакате, то е невъзможно да не падне бала, но и да предположим че не падне, нали не губите това което сте от първо. Нали затова се депозира тази диплома. Аз ли нещо не зацепвам...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
killah_
В началото бе словото

Мнение от killah_ »

John Q написа:
bugaboo написа:
tedi_ZLOTO написа:Може да ме сметнете за луда,но се отказах от МО в СУ и ще се боря да уча МИО в УНСС.Желая успех на човека,който ще вземе моето място! :)
Хммм, и аз мисля, че си направила добър избор. Въпреки че СУ си е институция, МИО по-ми харесва като специалност от МО, пък УНСС все пак не е Костинбродски свободен университет или нещо подобно.
Така е, но поменете, че "Икономика с чуждоезиково обучение" не значи "МИО". Според мен с промените, въведени в УНСС тази година, се дава поредната възможност на връзкарчетата. И хора, които са си скъсали гъза 5 години, си мечтаят 2 поредни а накрая като нищо могат да набутат някои синчета :evil: . Аз лично до скоро бях за МИО, но в последствие се записах във Стопанския факултет с немски език и никак не съжалявам :bounce: .
все едно аз съм го написала това:)) здравей, колега
Аватар
veliko
В началото бе словото
Специалност: приложна математика

Мнение от veliko »

абе имам 2 въпросчета :
- в приложната сме приети 67 а местата са 35 wtf?! :shock:
- и как си знаете групите. във ФМИ като ми взеха документите нито ме погледнаха, нито ми казаха нещо при записването
"Той нямаше достатъчно въображение за да стане математик, затова стана поет... "
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”