Ами пред мен на касата имаше само 2 момчета, тъй че въобще не съм чакала тамafricanqueen написа:Има ли големи опашки на касата в ректората..и една ли е тя
ПС. А и на касата имаше много гишета, така че спокойно не е само едно
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Ами пред мен на касата имаше само 2 момчета, тъй че въобще не съм чакала тамafricanqueen написа:Има ли големи опашки на касата в ректората..и една ли е тя
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 08&t=11867Vipsy написа:ami i az sum ot bade6tite studenti po angliiska filologiq!kakvo mislite za tazi specialnost??
p.s.kolegite da pi6at;)
Аз сега ще бъда 2ри курс етнология а съм кандидатствала за право. Ако трябва да съм честна на твоето място ако бях миналата година щях да избера правото, НО сега съм със две ръце за ЕТНОЛОГИЯ най-малкото защото все пак си в софийския, а и е ЖЕСТОКО .. преди седмица се върнах от лятната ни практика и дори само за това си сртува да я учиш тая специалност ... няма да сбъркашWeirdy написа:Приета съм етнология в СУ и право в УНСС???? - дилема
все едно аз съм го написала това:)) здравей, колегаJohn Q написа:Така е, но поменете, че "Икономика с чуждоезиково обучение" не значи "МИО". Според мен с промените, въведени в УНСС тази година, се дава поредната възможност на връзкарчетата. И хора, които са си скъсали гъза 5 години, си мечтаят 2 поредни а накрая като нищо могат да набутат някои синчетаbugaboo написа:Хммм, и аз мисля, че си направила добър избор. Въпреки че СУ си е институция, МИО по-ми харесва като специалност от МО, пък УНСС все пак не е Костинбродски свободен университет или нещо подобно.tedi_ZLOTO написа:Може да ме сметнете за луда,но се отказах от МО в СУ и ще се боря да уча МИО в УНСС.Желая успех на човека,който ще вземе моето място!. Аз лично до скоро бях за МИО, но в последствие се записах във Стопанския факултет с немски език и никак не съжалявам
.