преподавателите дават ли работа на студентите? (18.10.2005)
общо взето това! и не ти плащат....Гост написа:Кво е да си стажант? Носиш кафе наляво и надясно, помагаш в сортирането на папките и не ти плащат, но ти казват, че трупаш незаменим опит като те вземат на някое дело, това ли?
Но има и места, където наемат някой с изглед за постоянна работа за в бъдеще.
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: преподавателите дават ли работа на студентите?
О да. Възможно е и не само е възможно, ами си и ставаmartin написа:Вьзможно ли е ако някой преподавател има собстен бизнес свьрзан с специалноста която преопадава и хареса твоята работа и умения,да те назначи на работа при себеси.
Дишай
Абе силно ме съмнява тази работа с работата :о)
трудно ми се струва и голяма доза късмет трябва да има човек, но съм убеден че има такива възможности. трябва да се опитва, пък ако не стане - ДИШАЙ!
П.С.:Да си стажант не е толквоа лошо колкото звучи уважаеми! това че някой може да остане на ниво носене на папки, правене на кафе и прочее и прочее си зависи изцяло ото него.айде да не се разпъвам че ще се ядосам и ще стане тъпо.
трудно ми се струва и голяма доза късмет трябва да има човек, но съм убеден че има такива възможности. трябва да се опитва, пък ако не стане - ДИШАЙ!
П.С.:Да си стажант не е толквоа лошо колкото звучи уважаеми! това че някой може да остане на ниво носене на папки, правене на кафе и прочее и прочее си зависи изцяло ото него.айде да не се разпъвам че ще се ядосам и ще стане тъпо.
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
Ако не може - колкото може!