Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Александър
Танцуващия с клавиатури

Re: Японистика?!

Мнение от Александър »

Don Horhe написа:
silver_wings написа:Ей,както сме се разприказвали,вие кога заминавате за Китай?
Иначе за въпросите-любимия ми беше "А Япония с кои държави граничи?" ОМФГ!
Марто и Ясена на 25-ти август, аз на 29-ти :) .
Ама това за онова цялостното 5-годишно следване ли? Не знаех.
Ами че то какво ще остане от курса ви? :roll: Нищо, важното е вие да сте щастливи. Честито и приятно изкарване в Китай! :D
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Мммм,аз тъкмо ще съм в Рим по това време (хваля се на целия свят май :oops: ),та няма да се изпращаме :cry: .Ама защо толкова рано,аз мислех,че чак септември?В кои университети сте?Нали знаете,че ще ви дойда на гости... :twisted:
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Аватар
DanteIX
В началото бе словото

Мнение от DanteIX »

Sumimasen

Iskam da zadam nqkolko oshte po tupi vuprosi. Prosto neta mi e super zle i shte polu4a psihi4eski uvrejdaniq dokato pregledam ostanalite stranici. S kakvo moga da kandidatstvam qponistika v SU? Moga li da se prehvurlq ot FzF v FKNF? Kak ako da? (ne sum si vzeh nito 1 ispit v fzf zashto ne e vajno). I pak ako da kum koi da se oburna!

p.s. bqh purvi kurs astrofizika no zaradi pustata matematika ne se spravih

p.s.2 sry za latinica-maimunicata ama tuka v Orleans, Massachusets na tozi ina4e taka simpati4en pentium 2 na 333 i Djam 98 e trudno da turish flextype :P
Only "Nothing" is perfect! But like anything "perfect" it doesn't exist!
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Не можеш да се прехвърлиш, ако не си си взел изпитите. За да се прехвърлиш мисля, че ти трябва 5.5 успех от изпитите и над 4.5 от положен изпит за дадената специалност. Единственият ти вариант е да кандидатстваш наново и се явиш на изпит по който и да е западен език или руски.
Изображение
Аватар
DanteIX
В началото бе словото

Мнение от DanteIX »

da mina mi prez glavata tova s izpitite no poneje dvete specialnosti nqmat ama gram nishto obshto se zamislih dali izobshto trqbvat

a tova s kandidatstvaneto mi mina prez glavata da i reshih da se probvam s angliiski ama tova shte e dogodina
Only "Nothing" is perfect! But like anything "perfect" it doesn't exist!
Ins
В началото бе словото

Мнение от Ins »

Здравейте!:)
Влязох във вашата тема за малко помощ;) Трябва да разбера какво значи един израз, който по моему е на китайски език, може би на японски, но не мога все още да се добера до някакво конкретно значение...Затова реших първо да попитам тук, че поне да ме упътите какво и къде да търся:) Става въпрос за израза "киена насана". Не знам дали има въобще някакъв смисъл, може да е име на човек, на компания, на божество, може да е какво ли не:) но трябва да се хвана за някакъв основен смисъл като за начало, или поне да разбера на какъв език е :)

Надявам се да ми помогнете по някакъв начин:)
Аватар
Shounen
В началото бе словото

Мнение от Shounen »

Йорошику онегайшимас на всички бъдещи колеги както и на семпай-тачитата. Аз съм от тазгодишните първокурсници :)

За въпроси, като се замисля... (с четки ли ще пишем??? ( :lol: ))... нямам, само искам да призова останалите зайци, които използват форума, да се обаждат и да не се стесняват ^ ^
Заключено

Обратно към “ФКНФ”