Лъчезар Дачев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Лъчезар Дачев
моля споделете впечатления
Дачев е супер!
За него мога да кажа само хубави неща!!!Много интересно преподава, готин е , не е скучен...Пуска яки шегички на лекциите.Той ми беше любимия преподавател миналата година.Като него са рядкост...
На изпита се минава без проблем - писмен е, даже излиза , за да остави студентите "на спокойствие" и който искаше си преписа... 
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми тва, че можеш да записваш е супер хубаво.Затова точно неговата лекция никога не изпусках
То ако тоя те отегчава, не знам кво да ти кажа за останалите...
Мен ме изнервят повечето преподаватели, които или си мънкат под носа и не казват нищо по- различно от това, което пише в учебника, или пък говорят толкова бързо , че нищо не мога да запиша... 
Не всички са доволни от Дачев обаче, got. Не се ли сещаш как миналата година много от колегите го нареждаха безмилостно, защото за изпита трябва да имаш късмета да се паднеш в купчинката с 6-ците, защото има още 2 купчинки- 5-ци 4-ки и няма значение дали си преписал всичко точно...като се паднеш там- толкова! Е, аз се радвам,че бях при 6-ците. После той много се влияе от обема
-трябва да има изписани повечко страници
И после каквото си изкарал на ОТД такова и на ППУ....
Моето впечатление е, че се опитва да бъде интересен със сексистките си възгледи как едно време студенти ставали само мъжете и все в тоя дух..
Но пък е от малкото преподаватели, които не те натоварват по никакъв начин.
Моето впечатление е, че се опитва да бъде интересен със сексистките си възгледи как едно време студенти ставали само мъжете и все в тоя дух..
Но пък е от малкото преподаватели, които не те натоварват по никакъв начин.
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
Това със сексистките възгледи е вярно...Много се бъзикаше с жените.
Само в този смисъл малко ме дразнеше...Ама тва да ни е проблемът...За оценките не мога да кажа дали 4-ките и 5-иците са били случайни.Аз имах 6 по ОТД и 5 по ППУ...Естествено бях супер доволна.Ама всеки е пристрастен...Специално аз не преписвах буквално от учебника, а се готвех по лекциите, може би това му е направило добро впечатление...
Какво впечатление?
Той не чете това, което е написано, а гледа снимките, почерка и т.н....!
След изпита по ОТД излезе и аз отидох да взема книжките,а той започна да ми обяснява как можело съм да направя еди-каква си грешка и аз така се спекох, а бях убедена,че не съм писала такова нещо....Няма откъде да ме познава (по-конкретно) освен от пик-а на книжката...
Както и да е- аз си имам хубавите оценки от него и не се оплаквам също....
А иначе за заинтересуваните- имам всички теми по ППУ на царски... Никой да не прави тази грешка!!! Не си заслужава...
След изпита по ОТД излезе и аз отидох да взема книжките,а той започна да ми обяснява как можело съм да направя еди-каква си грешка и аз така се спекох, а бях убедена,че не съм писала такова нещо....Няма откъде да ме познава (по-конкретно) освен от пик-а на книжката...
Както и да е- аз си имам хубавите оценки от него и не се оплаквам също....
А иначе за заинтересуваните- имам всички теми по ППУ на царски... Никой да не прави тази грешка!!! Не си заслужава...
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
тези, на който Дачев разделя писмените работи- мисля, че няма някакъв точен критерии...както се падне т.е няма заначение какво си писал, щом е решил че си за 5, 5 ще е ....и т.н...
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
защо не си заслужава да се правят царски пищови при Дачев ? не минават ли ?Malizia написа: А иначе за заинтересуваните- имам всички теми по ППУ на царски... Никой да не прави тази грешка!!! Не си заслужава...
...във връзка с купчинките...само такива с 6-ци , 5-ци и 4-ки ли има...по принцип къса ли много ?