Лъчезар Дачев

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Лъчезар Дачев

Мнение от valeriq »

моля споделете впечатления
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Дачев е супер! :D :D :D За него мога да кажа само хубави неща!!!Много интересно преподава, готин е , не е скучен...Пуска яки шегички на лекциите.Той ми беше любимия преподавател миналата година.Като него са рядкост... :oops: На изпита се минава без проблем - писмен е, даже излиза , за да остави студентите "на спокойствие" и който искаше си преписа... :wink:
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Дачев преподава страшно интересно! Лирическите отклонения с неочакван край са супер :) Видът му на препатил алкохолик само засилва симпатиите на студентите! :lol:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

Упс...И аз съм при него.
Последно промяна от Kenzo на 10 Ное 2005, 22:34, променено общо 1 път.
Изображение
a ghetto love is the law that we live by...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

А някой от колегите прависти има ли впечатления от ас.Ванев? На нас ни е по Админ. право и изглежда симпатяга :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Sensi
В началото бе словото

Мнение от Sensi »

Не мога да разбера аз ли съм се объркала нещо? На мен Дачев ми е адски противен, начинът му на преподаване /ако изобщо може да се нарече така, по-скоро диктуване/ едновременно ме изнервя и отегчава, а "лирическите отклонения" ми се струват отвлечени и твърде дълги.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ми тва, че можеш да записваш е супер хубаво.Затова точно неговата лекция никога не изпусках :D :!: То ако тоя те отегчава, не знам кво да ти кажа за останалите... :lol: Мен ме изнервят повечето преподаватели, които или си мънкат под носа и не казват нищо по- различно от това, което пише в учебника, или пък говорят толкова бързо , че нищо не мога да запиша... :evil:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Не всички са доволни от Дачев обаче, got. Не се ли сещаш как миналата година много от колегите го нареждаха безмилостно, защото за изпита трябва да имаш късмета да се паднеш в купчинката с 6-ците, защото има още 2 купчинки- 5-ци 4-ки и няма значение дали си преписал всичко точно...като се паднеш там- толкова! Е, аз се радвам,че бях при 6-ците. После той много се влияе от обема :wink: -трябва да има изписани повечко страници :P И после каквото си изкарал на ОТД такова и на ППУ....
Моето впечатление е, че се опитва да бъде интересен със сексистките си възгледи как едно време студенти ставали само мъжете и все в тоя дух.. :roll: :)
Но пък е от малкото преподаватели, които не те натоварват по никакъв начин.
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Това със сексистките възгледи е вярно...Много се бъзикаше с жените. :lol: :x Само в този смисъл малко ме дразнеше...Ама тва да ни е проблемът...За оценките не мога да кажа дали 4-ките и 5-иците са били случайни.Аз имах 6 по ОТД и 5 по ППУ...Естествено бях супер доволна.Ама всеки е пристрастен...Специално аз не преписвах буквално от учебника, а се готвех по лекциите, може би това му е направило добро впечатление...
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Какво впечатление? :) Той не чете това, което е написано, а гледа снимките, почерка и т.н....!
След изпита по ОТД излезе и аз отидох да взема книжките,а той започна да ми обяснява как можело съм да направя еди-каква си грешка и аз така се спекох, а бях убедена,че не съм писала такова нещо....Няма откъде да ме познава (по-конкретно) освен от пик-а на книжката... :!:
Както и да е- аз си имам хубавите оценки от него и не се оплаквам също....
А иначе за заинтересуваните- имам всички теми по ППУ на царски... Никой да не прави тази грешка!!! Не си заслужава... :wink:
No one can live for me
It's my destiny
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Пред мен ( докато пишех ),гледаше работите.Но както и да е , минали работи... :) Просто според мен това беше 1 от най-свестните все-пак. :cry: какви по-големи гадове има , и пак не пишат много "обективно" оценките... :?
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

благодаря ви за отговорите :D
между другото...Malizia,за какви купчинки става дума :roll:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

тези, на който Дачев разделя писмените работи- мисля, че няма някакъв точен критерии...както се падне т.е няма заначение какво си писал, щом е решил че си за 5, 5 ще е ....и т.н...
No one can live for me
It's my destiny
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

Malizia написа: А иначе за заинтересуваните- имам всички теми по ППУ на царски... Никой да не прави тази грешка!!! Не си заслужава... :wink:
защо не си заслужава да се правят царски пищови при Дачев ? не минават ли ? :roll:
...във връзка с купчинките...само такива с 6-ци , 5-ци и 4-ки ли има...по принцип къса ли много ?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Изобщо не къса. :lol: 1 мой приятел не беше ПИПНАЛ :!: ( ама нищо не знаеше милият) и дори не можа и да препише, предаде бял лист и Дачев му разреши да дойде на следващия ден с друга група и имаше 6. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”