ПОЛИТОЛОГИЯ

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: специалност ПОЛИТОЛОГИЯ

Мнение от Хаджи Коста »

В специалността се преподава на български език. В първи семестър изучаването на език е задължително, а от втори до шести е избираем. Ето я и програмата: http://forum.uni-sofia.bg/filo/download ... AK_POL.pdf
slavcheva
В началото бе словото

Мнение от slavcheva »

Zdraveite :)
Az iskah da u4a politologiq, t.e. mi e na 1-vo mqsto, no ocenkata mi e slaba- 4.30 , i nqmam mnogo nadeji.
ako nqkoi znae kak to4no moje da stane premestvaneto sled purvata godina-ot koi specialnosti i s kakuv uspeh, molq kajete mi :)
Uspeh!!!

*Blood Countess:

Пиши на кирилица! Всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтрито без предупреждение поради нарушаване правилата за ползване на форума :!:
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

slavcheva написа:Zdraveite :)
Az iskah da u4a politologiq, t.e. mi e na 1-vo mqsto, no ocenkata mi e slaba- 4.30 , i nqmam mnogo nadeji.
ako nqkoi znae kak to4no moje da stane premestvaneto sled purvata godina-ot koi specialnosti i s kakuv uspeh, molq kajete mi :)
Uspeh!!!
Ето в този линк пише всичко за преместването. ( има общи условия за всички специалности и допълнителни условия към някои от специалностите, но тъй като ПОЛИТОЛОГИЯТА не спада към тях - трябва да прочетеш само общите условия) http://www.uni-sofia.bg/students+bg/pra ... v07-08.doc
slavcheva
В началото бе словото

Мнение от slavcheva »

Благодаря много :)
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

slavcheva написа:Благодаря много :)
Моля, няма за какво :D
lungov
В началото бе словото

Мнение от lungov »

надявам се тази година балът да падне значително поради ниските оценки на редовния изпит по история! Моят е точно 25,50! Наистина ли се изучава чужд език в тази специалност приятели? Успех на всички!!! :D
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

Да - изучава се език ако ти пожелаеш. Пожелавам ти да влезеш - мисля че бала ще падне с 1 единица.
lungov
В началото бе словото

Мнение от lungov »

Хаджи Коста написа:Да - изучава се език ако ти пожелаеш. Пожелавам ти да влезеш - мисля че бала ще падне с 1 единица.
Защо мислиш, че бала ми ще падне с една еденица, когато на предварителния имам 4,50, а оценките от дипломата ми по БЕЛ и история са 6,00. Когато ги събереш се получава 25,50. няма никакви оснивания да ми смъкнат бала. :oops:
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

не говори лично за твоя бал :D
тцтц..покрай тези класирания всички са неадекватни май..ужас :)
Изображение
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

lungov написа:
Хаджи Коста написа:Да - изучава се език ако ти пожелаеш. Пожелавам ти да влезеш - мисля че бала ще падне с 1 единица.
Защо мислиш, че бала ми ще падне с една еденица, когато на предварителния имам 4,50, а оценките от дипломата ми по БЕЛ и история са 6,00. Когато ги събереш се получава 25,50. няма никакви оснивания да ми смъкнат бала. :oops:
Нещо си се объркал май. Човекът няма предвид, че на теб ще ти смъканат бала - това е невъзможно, а че минималният бал за тази специалност миналата година е бил за момчета 25.92, а за момичета 27.00 и предвид многото ниски оценки по история тази година се ПРЕДПОЛАГА, балът ще е по-нисък. Но това не се знае, защото да не забравяме все пак, че оценките от предварителния изпит изобщо не бяха толкова плачевни и от тогава има доста високи оценки.
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

lungov написа:
Говоря за минималния бал от миналата година, който за момчетата е бил 25.92. Сега покрай по слабите оценки по история очаквам да падне до около 25. Това са само мои предположения!
lungov
В началото бе словото

Мнение от lungov »

Господ здраве да ти дава Хаджи Костаки! Ама сигурна ли е мойта работа на пъво класиране с бал 25,50 :oops: или да си слагам главата под брадвата? :bom:
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

Хмм - утре ще разберем. Утре е денят!
lungov
В началото бе словото

Мнение от lungov »

А ти как мислиш Хаджи костаки ще вляза или не? Ей така предположи..... :roll: искам политология, това съм записал като първо желание.....
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

Ол, аз не съм Волф Месинг, но тъй като във ВИАС на първо класиране бала е паднал с 2 единици предполагам, че с увеличените места и намаленото желание ще влезеш.
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”