Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Академия на МВР

Мнение от Jamalska »

Еми аз научих някъде април месец след като баща ми провери.Хм на мен даже приятел,който учи във въпросната специалност не можа да ми го каже със сигурност.Интересно как цяла година никой не се сети да ми го каже,всички повтаряха как това се говори от години и надали ще го направят наистина.
Как ще прекарам следващите 10години си е малко моя и доста работа на бъдещето.Единственото нещо,което ме уплаши,беше гласът на 10токласник,събуден от сън(което се оказа една от лелките в ректората на академията),която с най-мазния си глас ми обясни,че "ако имам обичка на пъпа трябва да си я сваляш по време на занятия",а с "тУтаировки не зимаме".Ако всички там са толкова загубени-не,мерси.Баща ми не я е завършил и пак работи в системата,та явно има и други алтернативи.
ся сиг ше кажеш,че говоря като някого,когото го е яд,щото не е влязъл.Като лисицата и гроздето.всъщност твоето мнение си е само твоя работа:)Аз съм щастлива,че скип-нах тая част с влизането.а и сиг нямаше да издържа психото.
Изображение
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
frn
В началото бе словото

Мнение от frn »

Аз нямам за цел да ти променям мнението... а и едва ли ще мога ;) Това защо не си влязла или не си искала както казваш си е твоя работа... ;)
Ама си права... то е ужасно там. Как може да не си носиш обичката на малкото сладко пъпче... ужас аз не знам как ще живея без нея ;( Бащати да е жив и здрав, ама от катаджия до шев на ОДП или РПУ разликата си е големичка ;)
Само ме е яд, че не си момче :) щеше да има 1 кандидат по- малко с който да се боря :) ама успех виж може да станеш рапърка... Йоооооо мееееееен- то лесно поне- говориш бързо и безсмислено, посуваш от време на време, ама ми се обади... да ти дам от "безплатните наркотици", че и без тях не можеш :)
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

Като те гледам какви небивалици и несвързани глупости си изредила,съм сигурен,че на психото щяха да те скъсат.След като не си доволна от нищо в академията,недей да натрапваш мнението си и на другите,защото е глупаво.Дано да те приемат нещо,което искаш и да си оползотвориш 15-те въпросни години.
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Jamalska,добре,че"не си искала да влезеш в академията",че като ти изчетох глупостите съм на мнение,че не си за там,остави "прасетата" да вършат тая работа ;) А ти можеш обичката да си я показваш като..........сервитъорка някъде и ще бъдеш много удоволетворена,сигурна съм :) Я СЕ СТЕГНИ МОМИЧЕ и престани да дрънкаш глупости,наистина им се чудя на такива като теб...1.академията не е разпуснат лагер за почивка,че да правиш каквото искаш и 2.не знам как не си разбрала,че няма факултет "Сигурност",ако беше проявила интерес и отговорност,щеше да си направиш труда да отидеш и да попиташ някое "прасе" ;) Ай жива и здрава и престани да търсиш оправдания за твоя неуспех !
Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Jamalska »

Тая въпросна лелка като ми го каза това аз нямах "обичка на пъпчето",това че тя и някои хора са заблудени си е тяхна работа.Хората,дет се дупчат и рисуват в тая държава ги имат за изруди,както и тия,дет не се вписват в отегчителните стандарти на обществото.А ако някой се опитва да ми втълпи мнението,че полицията изобщо става за нещо то няма смисъл да опитва.Е може би аз не успявам да предам чрез думите си целият им смисъл,но това всъщност не би трябвало да ми пука.Предпочитам да запазя себе си и достойнството си пред това да крада на хората парите,да си мия ръцете с деца и да казвам,че си върша работата.А престъпниците да си се разхождат преспокойно и едва ли не в дните,когато не са направили нищо,да им се изказват благодарности.
А някъде другаде бих го сметнала за достойна професия.
Не желая да влизам в спор с никого,всеки има право на мнение.Аз съм преценила,че този начин на живот,който предлага Симеоново не ме устройва.А и не очаквам от себе си да си седна на задника така че след 4-5 години да не ме пратят в горно нанадолнище.

хм...катаджия?ако беше катаджия нали щях да отричам до дупка че го познавам.

Но пък това за лагера,това е наистина нещото,което винаги ме е привличало в академията.Колкото и да съм свободолюбива дисциплината там е била притегателна сила.Просто си представях как кифличките от класа ми дето си висят по кафенцата и си носят модните аксесоарчета нямаше да издържат и ден и ми става благо на душата:)
Изображение
Рики (1990-2009)
Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Jamalska »

ох тоя дълъг пост дори аз не бих си го дочела.
Изображение
Рики (1990-2009)
frn
В началото бе словото

Мнение от frn »

Jamalska, видя ли сега, след 1 глуповато изказване колко псувни отнесе... Дори затова
много искам да вляза в академията, защото някой ако каже нещо и всичките се набират, всичките са заедно... ;)
За съжаление няма да съм част от колектива... ама кво да прайш ;) Щом аз не съм могал значи е имало по- добри от мен които са го заслужавали повече...
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Прочетох го ! И съм съгласна с едно-всеки има право на избор,ти си направила своя по принуда или не,но не мисля,че щом ти не си вътре сега трябва да оплюваш хората,които искат да учат в академията и с извинение са си скъсали гъза тая година,за да влязат в това учебно заведение!Ти омаловажаваш избора им,усилията и умствения багаж,които имат тези"прасета".А за различните хора...и аз имам татус и нямах проблем с това,не мисля,че са ме отлъчили като съм била различна ;) Успех все пак !
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

frn,я пиши е скайп,трябваш ми,а нещо не те намирам.
posetitel
В началото бе словото

Мнение от posetitel »

И така: една лисица, като не могла да стигне гроздето, казала, че е кисело. :(
Желязна логика вижда тук аз: ако имаше факултет "Сигурност", Академията нямаше да е дупка / и някой с радост щеше да се завре в нея/, ама понеже го закриха, какво да се прави вече е "дупка".
А чрез думи не успяваш да предадеш целия смисъл само по една причина: имаш доста беден и циничен речник / особено за момиче/.
Ама извадихме късмет и ние от "дупката", че навреме си се преориентирала.
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

Ха,как интересно се заформи този спор и колко бързо настръхнаха всички. :D
Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Jamalska »

Нали,в късните доби е забавно.

Това за гроздето,поне ми чети постовете.Казах вече-моят избор си го направих.Просто се изразих по-емоционално,такава съм си-емоционална.Хейтър съм се родила.Мога да го кажа като за интелектуалци,мога да го кажа и като за хора.Но за да ви е по-ясно го обяснявам като на прости хора.Преценила съм си приоритетите,много добре си знам с какви хора мога да се разбирам,с какви не.И с тия дето тука киселеят като сложат униформите пак няа да се разбера.(освен с тия за пожарникари,с тях може :drunken: )
В крайна сметка аз съм решила,че няма да се занимавам с тая част от обществото,дето ме отрича.А и не искам да имам нещо общо с тия,дето като на 10метра от тях скинове пребиват некъф тип,ей така щото не им харесва, и те да кажат "еми ние какво да напрайм".
Оф късно е,аз не съм в час,кфо се филмирам тука не е ясно...ае лека нощ.

(превод:Стана късно,не мога да си контролирам мислите и няма смисъл да се разприказвам тук.)
Изображение
Рики (1990-2009)
frn
В началото бе словото

Мнение от frn »

Най- добре е да спреш да флоодиш... ;) Никой не го интерисува мнението ти... а и нашето едва ли те вълнува теб ;). Намери си някой тема дето и там мразят "свинете" и си ги посувайте... ;) Тук не е най- уместното място ;)
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

Хайде момчета и момичета,аз съм приет.На есен с песен ще се видим с някои от вас.Късмет.
frn
В началото бе словото

Мнение от frn »

За моя най- голяма изненада....... съм приет :bounce: хяхах :) Честито на печелившите... Някой да иска да живее с мен ???
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”