Черпи ли се на рождените дни?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
И аз се опитвам добре да почерпя за рожден ден или имен ден. И гледам и някое парти да направя. Мисля, че почти всеки харесва купончета, така че се опитвам да давам хубав пример и на другите. Доколко успявам е друг въпрос, но поне никой не може да се оплаче от постоянството ми - още от 1-ви курс не съм изпускал да направя купон по такъв повод. Последния рожден ден доста скъпо ми излезе - хубава почерпка с Зубровка (най-хубавата полска водка), вино, ядки, бонбонки за колегите от работата в университета, същото за колегите от работата в Министерство на околната среда и водите (там временно работих), бонбонки и вино и за колегите от работата в ЕКОТЕК. И накрая и парти у дома с 35-40 приятели.
Но сега за именния ден доста по-скромно беше, но пак попочерпих. Пък и парти ще направя някой скорошен ден - последните пъти все е по седмица-две след датата. А сега чакам пътво да си плата таксата за магистратура - 700 лв./семестър са информатиките... Едва ли скоро ще усещам джоба си пълен след като почна магистратурата.
Но сега за именния ден доста по-скромно беше, но пак попочерпих. Пък и парти ще направя някой скорошен ден - последните пъти все е по седмица-две след датата. А сега чакам пътво да си плата таксата за магистратура - 700 лв./семестър са информатиките... Едва ли скоро ще усещам джоба си пълен след като почна магистратурата.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Охо! Ами да ти е честито, сори само за закъснениетоDobreFF написа:Еми, ко да ви кажа - от 3 дена се черпя с приятели и изобщо не съм стъпвал на лекции. Днес ми е баш рождения ден, ама както съм го подкарал стана 4-5 денаПък колегите ше си ги черпя отделно, които са заслужили
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-->