Скандинавистика
Модератор: Don Horhe
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Re: Скандинавистика
Не,няма такова нещо.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Няма значение дали кандидатстваш с немски или английски, важна е оценката.А я да ви питам който знае - нали за Скандинавистика се кандидатства с английски и с немски, има ли определена бройка хора, които приемат с немски - примерно 6 от 15-те или ги сливат към една статистика оценките от двата изпита?
Иначе познавам две момичета, ходили на изпит по английски и с първо желание скандинавистка - едното с 5.71, а другото с 5.55. Първата току-що ми съобщи, че са я приели медицина във Виена, а другата държа изпита просто за спорта ; ). Не знам каква е твоята оценка, но ако е по-ниска от тези - да знаеш, че конкуренцията намалява
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Оо супер, това е добре, имайки предвид, че оценките по немски тази година са бая нисички.marula написа:Няма значение дали кандидатстваш с немски или английски, важна е оценката.А я да ви питам който знае - нали за Скандинавистика се кандидатства с английски и с немски, има ли определена бройка хора, които приемат с немски - примерно 6 от 15-те или ги сливат към една статистика оценките от двата изпита?
Иначе познавам две момичета, ходили на изпит по английски и с първо желание скандинавистка - едното с 5.71, а другото с 5.55. Първата току-що ми съобщи, че са я приели медицина във Виена, а другата държа изпита просто за спорта ; ). Не знам каква е твоята оценка, но ако е по-ниска от тези - да знаеш, че конкуренцията намалява.
Мерси за инфото
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
По немски рязаха брутално...
Тия глупаци за какви се мислят бе...С 6 грешки на люкените, верен лезеверщеен и пълни превод и съчинение с максимум 2-3 грешки и още няколко ако са ми взели за съдържание...имам 4.95...Тия режат повече от на ДСД-изпит... 
/... ... .../
Последно промяна от Solveig на 12 Юни 2010, 23:21, променено общо 2 пъти.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
stillsinnend,не ме кефиш.Вземи се запиши в УНСС,а? 
едит:оф,ти пък си момиче;видях го в другата тема ;р
едит:оф,ти пък си момиче;видях го в другата тема ;р
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Уха 
Айде,чакам колегите и колежките да се обадят тук.
Norwegian Wood написа:Уха
Поздравления! Ще чакам да разказвате, като започне учебната година
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Ей ма на.
Тук съм вече официално, страхотен подарък за рождения ми ден.
Поздравления на всички колеги!

Тук съм вече официално, страхотен подарък за рождения ми ден.
Поздравления на всички колеги!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
/... ... .../
Последно промяна от Solveig на 12 Юни 2010, 23:22, променено общо 1 път.
- Ralitsa_R
- В началото бе словото
For my will is as strong as yours,my kingdom is as great as yours...You have no power over me!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Та...като се посъберем и като мине трето класиране,викам да си направим една среща само нашата сект...пардон,специалност.Края на август-началото на септември. 
Аз чакам и още момчета да се появят.Че ако е някакъв матриархат...въх ;р
Е...си кефа!Скандинавист,а.Днеска си купих една книжка за Финландия - имаше и за Швеция,Исландия,Дания и много други държави в тая поредица.Само не и за Норвегия,хих.
ед:другата ми идея е септември да направим по-големичка среща на филолози...
Аз чакам и още момчета да се появят.Че ако е някакъв матриархат...въх ;р
Е...си кефа!Скандинавист,а.Днеска си купих една книжка за Финландия - имаше и за Швеция,Исландия,Дания и много други държави в тая поредица.Само не и за Норвегия,хих.
ед:другата ми идея е септември да направим по-големичка среща на филолози...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ми напиши в хеликон.бг(примерно) "Дания" или "Исландия" и ще видиш за кои книжки става въпрос.