ПСИХОЛОГИЯ
Модератор: Плазмодий
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
Re: специалност "психология"
хахах започваш да ми харесваш все повече..и повече и повече
усещам ,че започваме да говорим на един език

- moura
- В началото бе словото
Езикът само да не е китайски ,и всичко ще е ок.
P.S. (нищо против китайския,ама искам психология)
P.S. (нищо против китайския,ама искам психология)
- charming
- Драскач
и аз така
.ще видим ..... чакаме ..
Здравейте, бъдещи колеги 
Да ви се похваля - приеха ме Психология първо желание в ЮЗУ Благоевград. Ама все се надявам да вляза в СУ с матурата по Философия и после да се прехвърлям, май е по-добре като вариант, така че ще изчакам класиранията. Иначе според вас къде е най-добре след Софийския - Търново, Пловдив или Благоевград? 
- charming
- Драскач
все си мисля ,че ПУ е най-добре след СУ
мое мнение. моя братовчедка учи там и все хубави неща говори за университета ,доколкото това е възможно де... града е приятен ,дискотеките още повече, студентите там също-познавам доста от там ,но така и не отидох да се пробвам в ПУ-съжалявам за което!
.реших ,че щом съм от софия, СУ е най-добрият вариант пред провинцията.моя личен съвет е да не разчиташ на прехвърляне от някаква специалност към психологията ,защото тези дни ми обясняваха колко било трудно ... незнам де... на твое място бих записала в Благоевград психологията ,но ти си знаеш. естествено изчакай класиранията и в СУ .може и тук да са те приели,знае ли човек
успехх
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Аз съм от Санднакси и познавам доста хора ,които там учат или са завършили , за мен това не е университетІ югозападналия ) . Моят съвет е- не ходи там в никакъв случай! Крайна съм ,но съм искрена . В ПУ не останах с добри впечатления ,но и на мен ми се струва най-добрия вариант след СУ , а за това да учиш философия и да се прехвърляш -голямо учене ще е необходимо , това е риск и вероятността, в крайна сметка ,да си завършиш философия, е голяма . Аз те съветвам , ако те приемат това което искаш в ПУ -ходи там , но ако си боец и си наистина нахъсана в дългосрочен план, бори си се за СУ и това е . Пак ще се върна на ЮЗУ и ПУ за ПУ-то не съм сигурна дали е наистина зле , чувала съм и доста добри и доста лоши работи за него , но дори и унито да е зле , градът е голям и има различни хора . В Благоевград е много скучно , въпреки че привидно заблуждава ,че е много хубаво градче - студентско едно такова , ама не , там е много еднотипно и хората са такива ,манталитетът им е много характерен и живееш ли там рано или късно го добиваш и ти . Има и една тенденция към изпростяване там ,но айде няма да плюя повече , то и да плюя и да не плюя тая си е , училището на чичо Генчо няма да се промени . Со здраве от мен .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- Antoaneta
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ние като сме педагози-психолози, може ли да се водим към вас? (знам не ще е отговора, но поне се обосновете.) 
Притеснявам ли те?
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Мисля,че прехвърлянето от ПУ в СУ беше невъзможно или най-малкото доста трудничко поради различните учебни планове.В Пловдив отначало им наблъскват някакви генетики и висши математики,а на упражненията по тия неща ходели по четири-пет човека(не че това има нещо общо с прехвърлянето,но да си кажа к'вото знам
).Но поразпитай,да чуеш нещо от първа ръка все пак. 
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Направо си е невъзможно прехвърлянето, или е нещо от сорта на ако си 4-ти курс ще те върнат в 1ви
Или къвто и да си ще те върнат в 1ви. След много мъки по прехвърлянето. Поне такива неща съм чувала. Специално за психологията не знам, но се съмнявам да е много по-различно от другите специалности.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Аз се информирах добре за прехвърлянето от ПУ специално и не е възможно ,дори вътрешни хора с много връзки не са успели ,защото съществувал някакъв вид вражда между двете унита ... така чух поне ,но всичко е по - добре от ЮЗУ
- moura
- В началото бе словото
Не, че съм компетентна
, ама и аз гласувам за ПУ 
Ей, ShadeofShane, тази девойка с шапката ти ли си? Имаш интересен look
Ей, ShadeofShane, тази девойка с шапката ти ли си? Имаш интересен look
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Нз в ЮЗУ как е като цяло,но поддържам контакти с хора учещи и завършили психология там и са доста доволни.Самата специалност е доста развита,програмата е мноооого по-балансирана и съобразена с постепенното натрупване на знания,а и студентите са адски активни.
Там е и своеобразния център на Дружеството на младите психолози в БГ
и те така
Там е и своеобразния център на Дружеството на младите психолози в БГ
и те така
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Плазмодий , този ,,университет'' нищо не подготвя , ако си останал с впечатление ,че излизат подготвени кадри от там 98 процента това са просто впечатления . Всички ,които са учили там психология (тези които познавам) са били крайно разочаровани и са искали да се местят в СУ или са се отказвали ,а има и една част ,които са много доволни , но става въпрос за хорица с доста посредствени амбиции за собственото си изграждане (не се опитвам да обидя никой ,има 2 процента свестни деца там , от които 1 процент до края на следването отпада). Ако ще и световен център на психолозите да стане Благоевград ,в ЮЗУ няма да излизат подготвени кадри (98 процента от тях ).В ЮЗУ можеш да се изградиш като перфектен пример - еталон за посредственост .Лично мнение изградено от дългогодишни наблюдения (почти всички в Сандански са завършили ЮЗУ и хората завършили на друго място се открояват ярко заради ниското ниво за юзърите(изключвам двата процента))