Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Предлагам тук да си напишем резултатите и първите желания, за да разберем до каква степен сме си конкуренция... дори и да не кандидатствате само с английски, а искате Туризъм, МО и подобни, още по-добре
оценка - 4,72
жена
1.Английска филология
2. Унгаркса филология
Забравих: пишете пол...
Последно промяна от jolly_f на 29 Юли 2008, 18:41, променено общо 1 път.
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
5,71.
Не съм ви конкуренция обаче, тъй като първото ми желание е Право и е доооста вероятно да вляза това. Най-близкото нещо до Правото, което кандидатствам с англ., е Политологията.
Yggy , аз също съм за психото имам 5.25 по литература , но като виждам колко високи оценки са изкарали дамите по англ. започвам да губя усещане ,че ще ме приемат
и аз затова направих тази физиономия ->
но няма как да разберем какво ще се случи докато не получим повече инфо, така че горе главата, ако е някаква утеха поне със сигурност имаш по-голям шанс от мен стискам палци и успех!
Стела, оценките ти са повече от добри, според мене си вътре Иначе както казах и в наща си англофонска тема имам 5,27 и 108 човека имат повече от мен. Момиче съм с първо желание европеистика
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Мъж(къв мъж,момченце),бал 28,14 с 5,38 по английски
1.Скандинавистика
2.Унгарска филология
3.Румънска филология(дотам няма да се стигне,но ще науча румънски,обещавам си)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).