Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
di_snooker написа:Супер, а от кой пол си? Ако кажеш мъжки, предлагам да пренесем дискусията в лични... иначе... ще си помисля... според зависи от зодията ти.
Моля ви се,някой да ми каже що в графа "Оценка от дипломата" имам нанесена оценката по чужд език, а не по история, която имах желание да ми се вземе!
И нея съм си записала в документите!
Не съм завършила тая година и при това положение се взима оценката по лит. от дипломата + история ИЛИ чужд език, по избор... нали??
Ако си завършила тази година ти се взима оценката по история, а ако си завършила минали години ти се взима чуждия език! И при мен е така, очаквах история, а са ми вписали чужд език!
А аз при подаването на документите вписах и двете оценки - и по история, и по чужд език, тъй като не знаех коя ще се взима, а и не знаех дали се взима по желание на кандидат-студента. Сега пак и двете са ми сложени в персоналната инфо. Даже са 3, с оценката по БЕЛ. А оценката по ДЗИ-БЕЛ си е отделно.
Моля ви се,някой да ми каже що в графа "Оценка от дипломата" имам нанесена оценката по чужд език, а не по история, която имах желание да ми се вземе!
И нея съм си записала в документите!
Не съм завършила тая година и при това положение се взима оценката по лит. от дипломата + история ИЛИ чужд език, по избор... нали??
Ако си завършила тази година ти се взима оценката по история, а ако си завършила минали години ти се взима чуждия език! И при мен е така, очаквах история, а са ми вписали чужд език!
Е ега ти....
Как не го прочетох това някъде.. кьорава ли съм ,що ли...
Мерси за отговора, MechoPuhova... ти къде го прочете(чу) това?
Мисълта ми е - дали има смисъл да се обаждам утре и да питам?
Историята ми е 6.00, езика ми е 4.25
е не съм ли прецакана?
Оф, нещо взе да ми писва от тая КСК, и то при положение че не я взимам чак толкова навътре по принцип.
Представям си, ако се шашках повече - до сега да съм си теглила един в слепоочието!
..When I gaze into the past - there are brown shirts that I see
They are marching forth for Caesar
They are marching forth for me..