Плийз някой ако има някакво инфо по въпроса да сподели
За курсовете да питам ....
Модератор: sientelo
-
desssy
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
За курсовете да питам ....
Понеже ми предстои последната, най-натоварена година в гимназията, следя редовно сайта с надеждата за нещо ново, някакви дати за курсове в университета, но засега безуспешно... искам да ходя точно на съботно-неделните, но нито знам от кога започва записването, нито къде, нито при кои преподаватели...
Just Smile!
:):)
- julleto
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: За курсовете да питам ....
Курсове по какво? Ако са по история или англииски- на единия ходих, на другия мои приятели. Уточни и мпже би ще мога да те посъветвам.
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
-
desssy
- Пишете, о, братя
Курсове по история, мислех че не е нужно да уточнявам, нали това е форум на ИФ
Както и да е, сори за недоуточнението.
Just Smile!
:):)
- julleto
- Да живей словото
Ами виж сега... през септември майка ми звъня в СУ да пита дали предлагат курсове и те и обясниха в коя стая точно става записването. Струваше около 400лв, със сегашната инфлация не знам. Курсът е събота или неделя по 4 часа или сутрин или следобед. Не е през цялата година, ами около 2-3 месеца. После още около месец ходиш да им предаваш теми и да си взимаш вече проверени. Аз лично не бях доволна от този курс, ако в СУ предлагат и някой по-различен, със сигурност ще е по-добре, но когато се обаждахме само за този ни казаха. Преподавателите са специялисти именно в този исторически период, за който ви говорят, т.е. различни за Средновековие, Възраждане и Ново време. Лично на мен, обаче това писане на теми до март месец ми изигра лоша шега, защото после на можах да ги науча, просто нямаше време. Повечето хора, всъщност не успяват да напишат всички теми. Аз успях, защото с една приятелка, с която ходехме заедно от един етап нататъка си ги разпределихме и пишехме различни, после преснимахме. Но пак казвам, не е за всеки. Мисля че трябва да си предварително много добър историк за да се справиш по този начин. Аз завърших Първа английска, от класа ми ходехме 4 момичета на този курс и всичките се отказахме да кандидатстваме с история. Все пак 3 от нас се явихме на предварителен и имаме между 3,25 и 3,75.
- julleto
- Да живей словото
Питай още ако има нещо, но ако трябва да сме честни, ние съжалявахме после че избрахме този път. 
-
Cvetina_Bg
- В началото бе словото
Help me! тази година ще кандидатствам с литература и история. по литература ходя вече на уроци, но не знам какво да правя с историята. аз съм си намерила някакви теми, но не знам дали ще ми свършат работа. 
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ако са от преди 10 години сигурно няма да ти свършат работа. Ама ние как да ти помогнем ... от къде да знаем какви са темите ти ?Cvetina_Bg написа:Help me! тази година ще кандидатствам с литература и история. по литература ходя вече на уроци, но не знам какво да правя с историята. аз съм си намерила някакви теми, но не знам дали ще ми свършат работа.
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не ви е свършил работа, защото, с извинение, докато е траел курса сте си клатили краката и после всичко ви е дошло накуп. ПО ПРИНЦИП темите се разработват и се предават всеки път,като имате курс. Примерно днес ви преподавам темата и другия път ми носите темата. А по следващия вече е оценена и ви се дава. Когато курса свърши, мисля, че беше февруари.. вече си ги имате всички теми готови. Но... който го е мързяло да си ги пише тепърва почваше да предава. Много ясно,че няма да има време за ученеjulleto написа: После още около месец ходиш да им предаваш теми и да си взимаш вече проверени. Аз лично не бях доволна от този курс, ако в СУ предлагат и някой по-различен, със сигурност ще е по-добре, но когато се обаждахме само за този ни казаха. Преподавателите са специялисти именно в този исторически период, за който ви говорят, т.е. различни за Средновековие, Възраждане и Ново време. Лично на мен, обаче това писане на теми до март месец ми изигра лоша шега, защото после на можах да ги науча, просто нямаше време. Повечето хора, всъщност не успяват да напишат всички теми.
Още повече, че тези теми още ги пазя и ми влизат в употреба за изпитите в сесията. Странно, как съм една от малкото, която няма невзет изпит включително и при Каймакамова, а пък съм учила точно от тези теми?
Горещо препоръчвам да се запишете на въпросните курсове, наистина е около 400лв
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Ти да не си рекламно лице на тези курсове? 
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Споделям мнение, каквото авторът иска
Нещо против?
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
А това, че за изпитите по Средновековна българска, Възраждане и Нова българска се учи И от темите (но не само)...по принцип не е редно, ама всички го правят.
Моите теми не бяха проверявани от университетски преподавател, но пак ми свършиха чудна работа. 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."