LONGMAN ACTIVATOR - речници (22.10.2005)

Архив на теми от раздел "Студенти"
korn
В началото бе словото

LONGMAN ACTIVATOR - речници (22.10.2005)

Мнение от korn »

здравейте
имам един скромен въпрос:
някой може ли да ми каже как и къде да открия Лонгман Language Активатор.Ако може да ми го предложите на изгодна цена, също би било супер.А направо страхотно ще е ако някой е в състояние да ми каже дали има някъде изгодни оферти за покупка на Коллинс English Language Dictionary.Мерси много и Ви очаквам.Помощта ви ще е високо оценена.
чао! :)
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Re: LONGMAN ACTIVATOR

Мнение от Temporary »

korn написа:здравейте
имам един скромен въпрос:
някой може ли да ми каже как и къде да открия Лонгман Language Активатор.Ако може да ми го предложите на изгодна цена, също би било супер.А направо страхотно ще е ако някой е в състояние да ми каже дали има някъде изгодни оферти за покупка на Коллинс English Language Dictionary.Мерси много и Ви очаквам.Помощта ви ще е високо оценена.
чао! :)
Книга ли е това на Лонгман или какво? Иначе издателството на Лонгман е на адрес улица 'Врабча', 15Б (София естествено 8) ), май на втория етаж беше. Ето ти и тел. 980 50 93

Collins съм виждал само в магазините на Книгмания (по-точно този на бул. 'Прага') - те нямат официално издателство тук. То и аз си търся техни. Но щом ти трябва английски мисля че най-доброто е Oxford :wink:

Да не забравяме ест. и пл. 'Славейков' където може да има всичко (или нищо) от това което търсиш, но със сигурност няма да е изгодно :)
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

...АКО си Английска филология.както и подозирам,трябваше да поместиш въпроса в темата.. :roll:
Та,от "Врабча" е най-сигурният вариант да се сдобиеш с въпросното :wink:
The empires of the future are the empires of the mind.
korn
В началото бе словото

blagodarnosti

Мнение от korn »

мерси много за отзивчивостта.аз днеска ходих в 2 книжарници на книгомания, но не открих това, което ми трябваше.на бул. Прага обаче все още не съм ходил.сис сигурност обаче ще прескоча до издателството и ще проверя.мерси пак много.УСПЕХИ! :)
Аватар
FroZzen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от FroZzen »

Купи си големия активатор, а не малкия, защото малкият почти няма да ти свърши работа. И все пак да те предупредя, че моите и двата стоят неизползвани от години. Може би грешката е моя, а речникът е хубав, но полека с него.
Всичко тече, всичко се променя
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

FroZzen написа:двата стоят неизползвани от години.
това като моя Petit Robert,за който дадох 80 лв и сега не го отварям, за да не го изцапам, че толкоз пари са ми свидни :lol:
Аватар
FroZzen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от FroZzen »

Ами не, аз моите съм ги ползвала доста, страниците са изцапани, но това само в продължение на година, или ако сега се сетя нещо да потърся. Моят съвет е да инвестираш в един много много хубав англо-английски речник. Аз ползжах този на Лонгман и мисля, че е един от най-добрите речници евър
Всичко тече, всичко се променя
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”