Черпи ли се на рождените дни?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

За тези, които са ти близки спор няма.Тях си ги черпя. :D
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

E-Е-Е-Е-,как няма да почерпиш,така,де,колеги сте си,какво по-естествено!? :D При нас винаги и всички черпят,има си атмосфера,аз съм за! :lol:
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Хахаха, аз предлагам някойд а се хване да почерпи на лекциите, къдете сме около 300 човека :) Мда... Красота!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Вече почерпих :wink:
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

И аз се опитвам добре да почерпя за рожден ден или имен ден. И гледам и някое парти да направя. Мисля, че почти всеки харесва купончета, така че се опитвам да давам хубав пример и на другите. Доколко успявам е друг въпрос, но поне никой не може да се оплаче от постоянството ми - още от 1-ви курс не съм изпускал да направя купон по такъв повод. Последния рожден ден доста скъпо ми излезе - хубава почерпка с Зубровка (най-хубавата полска водка), вино, ядки, бонбонки за колегите от работата в университета, същото за колегите от работата в Министерство на околната среда и водите (там временно работих), бонбонки и вино и за колегите от работата в ЕКОТЕК. И накрая и парти у дома с 35-40 приятели.
Но сега за именния ден доста по-скромно беше, но пак попочерпих. Пък и парти ще направя някой скорошен ден - последните пъти все е по седмица-две след датата. А сега чакам пътво да си плата таксата за магистратура - 700 лв./семестър са информатиките... Едва ли скоро ще усещам джоба си пълен след като почна магистратурата.
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

а то и мен ми мина през ума дали да черпя или не, но тва бе решено от факта , че рождения ми ден (на 8-ми окт) се падаше в събота, а ние имаме лекции и упр. само в понеделник, вторник и четвъртък.. :D
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Еми, ко да ви кажа - от 3 дена се черпя с приятели и изобщо не съм стъпвал на лекции. Днес ми е баш рождения ден, ама както съм го подкарал стана 4-5 дена :lol: Пък колегите ше си ги черпя отделно, които са заслужили :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

DobreFF написа:Еми, ко да ви кажа - от 3 дена се черпя с приятели и изобщо не съм стъпвал на лекции. Днес ми е баш рождения ден, ама както съм го подкарал стана 4-5 дена :lol: Пък колегите ше си ги черпя отделно, които са заслужили :wink:
Охо! Ами да ти е честито, сори само за закъснението :) Трябваше и форума да почерпиш :wink:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”