Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Lace
- В началото бе словото
Re: Образователни технологии
В нашия случай ставаше въпрос за СУ и УНСС,но няма да споря защото никой не ми плаща за реклама.Всеки да си решава както намери за добре.
Успеваемостта на ОТ остава забулена в тъма. Естествено, че като се готви половин София ще има доста приети, а и в цялата страна нали имат филиали. Видях ги с очите си, даскалски манталитет, първенющина и позьорство. Има по-смислени алтернативи от тях, не хранете самозванците. Спирам да коментирам, защото най-добрият ПР е лошият ПР.
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Нямам преки впечатления от обучението по английски в ОТ, но като знам каква криза е за учители по английски въобще, моят съвет е, ако сте от София и искате да кандидатствате в СУ с английски, "да пиете от извора". Ходете в курсовете на Фондация "Университетска англицистика и американистика" (само в София имат офис). Там всички преподаватели са от катедрата по англ. филология на СУ и най-добре знаят какво се изисква за техния изпит, пък и едва ли биха ви учили, че се пише "wriTen". Не знам, аз лично само хубаво съм чувал за тях. Е, ако очаквате да почнете с а-бе по англ. и за 6-7 месеца да стигнете до ниво като за изпит, няма да стане. Пък и, както казват и други тук, никой с фуния не може да ви налее, трябва и яко да се бачка самостоятелно.Еми ето вече чуваш и отрицателно мнение за преподавателчетата от ОТ. Аз а филологиите, айде ще си замълча, не искам да изброявам имена, че става грозно.
Тъй де, ако ви интересува, вижте сайта http://www.afeasbg.com
- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Лично аз, съм изключително доволен от фирма "Образователни Технологии". При тях подготвях 2 предмета - английски език и история и смея да твърдя, че и от двата съм предоволен. И двете ми преподавателки се раздадоха на 101% и това, че еди си кой си не е изкарал си е само е негова вина. Аз също може би няма да изкарам суперрезултати, но това си е само и единствено моя отговорност. Не знам, но и хората покрай мен, които ходят на ОТ също споделят мнението. Аз съм впечатлен от техния професионализъм и себераздаване. Единственото, което мога да кажа на хората, които ги обмислят като вариант за кърсове е: запишете се и не мързелувайте, а правете точно каквото искат от вас, защото те знаят как стават нещата и имат много опит!
- Lace
- В началото бе словото
За каква тъма става въпрос като виждахме с очите си тия,които идваха да видят учителите си?Всичките ли са толкова мега-слабоумни,че да не разпознават лаика от професионалиста?
- Lace
- В началото бе словото
Само за сведение на тези,които бяха против ОТ ще кажа,че всички от групата ми са се справили мн.добре в УНСС,а може да се види каква касапница е там.Няма нито една оценка под 4!Дано и ние не се изложим!
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
baffler, не знам при кого си бил, ама ние не сме решавали книжките на СУ до откат. Нямам и един тест, който да съм правила по 2 пъти на уроците. Понякога се случваше сама да си реша и да си преповторя даден тест вкъщи. Освен това нашата учителка изрично ни казваше, че нещата се учат с разбиране и ни ги обясняваше по 100 пъти, за да ги разберем. Зубренето беше само на думи. И да, говоря за софийския офис. Не знам ти при кого си попаднал, ама нали знаеш, че винаги можеш да си смениш учителя, все пак в софийския офис специално има доста учители по АЕ.

Дам, предъвкахме темата за ОТ, казах каквото имах да казвам, сега един по един ли ще се изреждате да искате обосновка? Просто е така в живота - едни ги кефи ОТ, други не. Плюс това аз изтъкнах доводите си, не говоря на изуст и не виждам смисъл да се коментира наново. 
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
- kaamos
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
Не знам за другите им учители, но Галя Ангелова направи абсолютно всичко, с което можеше да ни помогне. Много се надявам да не сме я изложили
То си е и до човека - колко усилия полага и до колко му се отдава просто, защото поне по английски не можеш да започнеш от нулеви знания и да изкараш после 5 в СУ
Какво искаш да кажеш - че не ти е харесало обучението, но си продължил(а) да ходиш, но просто си спрял да плащаш?baffler написа:...Много същалявам, че се подлъгах и ходих при тях, за щастие ги вътрих с близо 200 лева...
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Галяkaamos написа:Не знам за другите им учители, но Галя Ангелова направи абсолютно всичко, с което можеше да ни помогне. Много се надявам да не сме я изложили![]()

- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Съгласен на 100 % ! Дано не сме я изложили...kaamos написа:Не знам за другите им учители, но Галя Ангелова направи абсолютно всичко, с което можеше да ни помогне. Много се надявам да не сме я изложилиТо си е и до човека - колко усилия полага и до колко му се отдава просто, защото поне по английски не можеш да започнеш от нулеви знания и да изкараш после 5 в СУ
- Lace
- В началото бе словото
strange_affection написа:Съгласен на 100 % ! Дано не сме я изложили...kaamos написа:Не знам за другите им учители, но Галя Ангелова направи абсолютно всичко, с което можеше да ни помогне. Много се надявам да не сме я изложилиТо си е и до човека - колко усилия полага и до колко му се отдава просто, защото поне по английски не можеш да започнеш от нулеви знания и да изкараш после 5 в СУ
ама разбира се,че 100% ЗА!!!!!!!!!!!!!!!
- julleto
- Да живей словото
- Специалност: Психология
На 1000% зад Галя
и ама наистина дано не сме я изложили

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Тая чете гадно по анг, иначе мое да е много добра. Нз
. Иначе специално за историята искам да похваля ОТ. Тая система на теми и изпитвания е много добре, поне за мен, и успях да изкарам едно 5.88.
предполагам по БЕЛ е същото и даже сега малко съжалявам, че не се записах там и по литература. Все пак всичко зависи и от човека и това е основния фактор при ученето !!!