Ами да, аз ще чета за актуалните събития, но тях ги знам повечето...Мисля да наблегна на политиката, да понауча някои имена, партии и т.н, защото съм много скарана с тия неща.
Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Маслинка, имаш грешка в подписа
Ами да, аз ще чета за актуалните събития, но тях ги знам повечето...Мисля да наблегна на политиката, да понауча някои имена, партии и т.н, защото съм много скарана с тия неща.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
И аз съм зле с политиката дано дадат нещо от по-социална тематика ... 
Светле актуалните събития от последните 1-2 месеца или от началото на годината?
Благодаря,че не ме нападна оправих я
Светле актуалните събития от последните 1-2 месеца или от началото на годината?
Благодаря,че не ме нападна оправих я
Каквито са делата ,такава и съдбата 
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
хах, ми те т.нар актуални събития се редят едно след друго въх...Пускаш си ТВ-то и - о,..!
Всеки ден те засипват с нови и нови скандали, престъпления, катастрофи, отвличания и пр - респективно смърт и падение..:!! Изобщо 'взривове' всякакви....! Наистина се чудя какво ще си бъбрим с комисията.... 
Дано само да не ни питат за събитие от януари ,че нямам спомени 
Каквито са делата ,такава и съдбата 
- Lilita
- В началото бе словото
ами, просто влез в сайта на някой ежедневник и се разрови за стари статии. от януари все ще има нещо останало. макар че повечето важни събития, за които има шанс да ни попитат, се точат във времето. например, от както ни приеха в ЕС се говори и пише само за това как се справяме.
никой няма да те пита за разни отвлечени събития, а ще задават въпроси по звободневни теми. (поправете ме, ако греша...)
никой няма да те пита за разни отвлечени събития, а ще задават въпроси по звободневни теми. (поправете ме, ако греша...)
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Според мене трябва да обърнете внимание на т.нар. "спиране на кранчето" 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Да живее ОЛАФ, викаш, а? Майката ни...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
поправям те - пише се зЛободневниLilita написа: никой няма да те пита за разни отвлечени събития, а ще задават въпроси по звободневни теми. (поправете ме, ако греша...)
аз се чудя по-скоро откъм външна политика какво ще ни дадат? дали ще има нещо общо с Косово...
Show me the way to the next little girl...

- Lilita
- В началото бе словото
ахахахха, каква тъпа грешка съм допуснала от недоглеждане
благодаря, shlqkkk, за поправката.
ако ме питат нещо за косово, ще загасна като пламъче на течение
ако ме питат нещо за косово, ще загасна като пламъче на течение
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вие ако се паднете при един конкретен преподавател, няма начин да не ви пита за Косово, дори ако не е в темите, мдам...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Lilita
- В началото бе словото
дано да имам късмет и да се "спася" от въпросния преподавател...
от друга страна, до 31-и има достатъчно време, за да преговоря някои неща и да не разчитам единствено на късмета си.
от друга страна, до 31-и има достатъчно време, за да преговоря някои неща и да не разчитам единствено на късмета си.
Тъй като вече съм студентка, не искам написаното да ви прозвучи като баснята зя лисицата и гроздето.
Та мисълта ми беше за устния изпит.Всичко е една голяма пародия и огромен шанс в коя комисия ще попаднеш.На писмения изпит бях между първите 70 оценки.Там където всеки е свободен да напише и да се изяви в рамките на няколко часа.Мина устния изпит, според мен добре, говорих и по трите зададени теми.Не можете да си представите колко огромно беше разочарованието ми когато видях резултата си.Бях на около 140-150 място.Кажете ми как уважаемата комисия успя да прецени само за няколко минути кой какви способности има, след като за 5 часа същите тези хора не можаха да напишат и за 4-ка (аз имах мн.добра оценка на писмен).
Струва ми се, че точно устния изпит е мястото където успяват някои хора, но не искам да бъда конкретна, сещайте се.
Слава Богу, имах хубави оценки на изпита по български език и на журналистика писмен, та се класирах и ме приеха на първокласиране, но още нося горчивината от оная оценка на устен.
За това внимавайте, дори да не сте много информирани по въпроса, който ви задават, важно е да се харесате на изпитващите.
Та мисълта ми беше за устния изпит.Всичко е една голяма пародия и огромен шанс в коя комисия ще попаднеш.На писмения изпит бях между първите 70 оценки.Там където всеки е свободен да напише и да се изяви в рамките на няколко часа.Мина устния изпит, според мен добре, говорих и по трите зададени теми.Не можете да си представите колко огромно беше разочарованието ми когато видях резултата си.Бях на около 140-150 място.Кажете ми как уважаемата комисия успя да прецени само за няколко минути кой какви способности има, след като за 5 часа същите тези хора не можаха да напишат и за 4-ка (аз имах мн.добра оценка на писмен).
Струва ми се, че точно устния изпит е мястото където успяват някои хора, но не искам да бъда конкретна, сещайте се.
Слава Богу, имах хубави оценки на изпита по български език и на журналистика писмен, та се класирах и ме приеха на първокласиране, но още нося горчивината от оная оценка на устен.
За това внимавайте, дори да не сте много информирани по въпроса, който ви задават, важно е да се харесате на изпитващите.
Еха-а,ако не им се понравя визуално нямам шанс.Е имам на разположение 10 дни,в които мога да си направя нужните корекции...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Mermay, не се заблуждавай.Не ти говоря за външен вид.Смея да твърдя, че съм повече от симпатична.Имам колежки дори с дефекти в говора и доста антипатични, но са приети, замисли се какво искам да кажа.
-
Angel of Sin~
- В началото бе словото
САПАРД, ФАР, ИСПА- знам ги аз тези нещаScarface написа:Според мене трябва да обърнете внимание на т.нар. "спиране на кранчето"
Мисля, че ще засегнат и доклада от 23ти юли, който се очертава да бъде доста интересен
Едно момиче може да чака правилния мъж,
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.