преподавателите дават ли работа на студентите? (18.10.2005)
преподавателите дават ли работа на студентите? (18.10.2005)
дано сьм се изразил горе-долу добре в заглавието.та вьпроса ми е следния:
Вьзможно ли е ако някой преподавател има собстен бизнес свьрзан с специалноста която преопадава и хареса твоята работа и умения,да те назначи на работа при себеси.
поне при един приятел който учи в чужбина,се е случило точно това
Вьзможно ли е ако някой преподавател има собстен бизнес свьрзан с специалноста която преопадава и хареса твоята работа и умения,да те назначи на работа при себеси.
поне при един приятел който учи в чужбина,се е случило точно това
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Във ФЖМК - не. Освен ако няма някакви далавери под масата, за които да не знам. Истината е, че съжалявам много за това, понеже имам личен интерес в някои области, а шансът ни да се развиваме самостоятелно в тях е близък до нулата.
Изцяло одобрявам тази практика, ако всичко е легално и става пред очите на всички.
Изцяло одобрявам тази практика, ако всичко е легално и става пред очите на всички.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Има и тука такива работи, ама не точно свързани с "частен бизнес". Ето например гаджето ми....една много много популярна в научните среди дама( няма да споменавам имена) му е била научен ръководител за дипломната работа, впечатлила се от знанията му и го взе за специланизант в нейния център, после му стана ръководител на докторантурата и така.......и след защитата май ще го остави там на работа....

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Карамел, защото е така. Не казвам, че има далавери, казвам, че е възможно да има. И твърдя, че не дават.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Аз завършам право в СУ и знам, че има колгеи дето ги взеха р канторите си, ама много се бутаха, то не бяха тъпи въпроси п овреме на лекции и кво ли не.
сигурно и са пореспивали девойкикте с този-онзи.
Не знам дали помните, но като взеха властта НДСВ, тогава една от най-младите депутатки се оказа че била току-що завършила право и я харесали по време на изпит
и така и предложили да стане депутатка...
Аз не изглеждам зле, говоря добре , ама по изпити никой досега не ми е предложил да стна депутат!
сигурно и са пореспивали девойкикте с този-онзи.
Не знам дали помните, но като взеха властта НДСВ, тогава една от най-младите депутатки се оказа че била току-що завършила право и я харесали по време на изпит
Аз не изглеждам зле, говоря добре , ама по изпити никой досега не ми е предложил да стна депутат!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
някой предлагат работа....мен лично миналта година единият асистент ми спомена, че се търсят стажанти в кантората, в която работи....Да уточня- не съм му предлагала нищо!!!!!
Не мисля също, че съм му задавала тъпи въпроси и другото в моя защита- не предложи само на мен ,а на доста колеги от моята група...В крайна сметка и аз не знам кой беше "избранникът"...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny