А за надяждането - недей! Не знаеш този Жорко какъв унищожител на храна е. Той за каквото и да говори винаги завършва разговора с това, че е станало отдавна време да похапне. На него само му дай да яде...
Ти измисли по-добре някой друг конкурс
Модератор: Плазмодий
То така де, отделно, че ми иде да се скиря под клавиатурата от срамежлива поласканостHimera написа:Ето и класацията до тук с обичаните от мен и от вас хора. Предоставям тази информация за любопитните хора ,а те не са никак малко:
Crematory – 13
Лорд Носферату - 12
Химера – 12
Боромир – 10
Vintersorg – 10
Аз май не съм там, ама може ли и аз да се включаVintersorg написа:А бтв в списъка с любимците деля трето място с трима човека. Предизвиквам ги на дуел в категория, свободно избрана...от мен!
А тя е- НАДЯЖДАНЕ!!!
Елате ми повече, де!
Нека победи най-добрият! Другите после да платят щетите по разбития супермаркет...
Стига четки деее... засарамих сеfire написа: Хора не се съгласявайте. Той на този дуел е способен и Лорд Носферату да победи. По-добре направо служебно го признайте за първенец.![]()
![]()
Ама то и тема ли имало?!Himera написа:До колкото си спомням Циндил-Пиндил не беше писал по темата за любимците...
Ах, какво облекчение...Himera написа:Ни най-малко! Те също са харесвани, нищо, че не са написани!dimo написа: П.С. А тези, които ги няма в класациите, значи ли че не ги харесват?!?