като говорите за живот в миналото и на мен понякога повече ми иска да живея в друго време, защото хората тогава са били по-различни
и все пак по темата мисля, че е модерно ретрото щом все още много хора го слушат(и аз)
Модерно ли е ретрото
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
ми и аз слушам ретро..
и макар че стана много комерсиално и модерно, пак е хубаво.. макар че аз слушам още от малка такива неща, спайс гърлс ги слушам чак сега като ретро от 90-те, тогава не им се кефех.. ама сега ми носят готини спомени.. яко ми е.. а има и толкова яки стари песни.. радвам се, че моите приятели (повечето) също слушат такава музика.. то аман от чалга вече
и макар че стана много комерсиално и модерно, пак е хубаво.. макар че аз слушам още от малка такива неща, спайс гърлс ги слушам чак сега като ретро от 90-те, тогава не им се кефех.. ама сега ми носят готини спомени.. яко ми е.. а има и толкова яки стари песни.. радвам се, че моите приятели (повечето) също слушат такава музика.. то аман от чалга вече
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Ретрото е модерно, но мен ме дразни до смърт. Музиката става въпрос - т.е. това, кое то е възприето "официално" за ретро - от типа на "Бикоз дъ найт билонгс ту лавърс", "Сървайв" блабла .. Брррр ужас и потрес, от такива неща ми идва да се самоубия, защото се сдухвам неузнаваемо. Иначе ретрото в модата не е лошо хич, на мен ми харесват доста работи, има ... воля, характер в линията. Мисля, че 60-70те години са кулминацията на модата, оттам нататък или се повтаря, или "оригиналността" неизбежно избива в кич.
За романтиката на ретрото
.. хмм, има нещо .. нагласено в тая романтика (на 20ти век). Преди това може да си говорим заромантика и тям родобни, но това не е вече ретро, това е история 
За романтиката на ретрото
-->