Модерно ли е ретрото

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

като говорите за живот в миналото и на мен понякога повече ми иска да живея в друго време, защото хората тогава са били по-различни

и все пак по темата мисля, че е модерно ретрото щом все още много хора го слушат(и аз)
Изображение
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

ми и аз слушам ретро..
и макар че стана много комерсиално и модерно, пак е хубаво.. макар че аз слушам още от малка такива неща, спайс гърлс ги слушам чак сега като ретро от 90-те, тогава не им се кефех.. ама сега ми носят готини спомени.. яко ми е.. а има и толкова яки стари песни.. радвам се, че моите приятели (повечето) също слушат такава музика.. то аман от чалга вече
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Дали е модерно - не знам, но аз много харесвам някои песни от времето на баща ми.Супер готини са - когато и да ги пуснеш - все са си хубави.не мога да кажа същото за днешните еднодневки - чудо за 3 дни...Като си пусна сега някои песни отпреди 1 -2 години , се срамувам , че съм ги харесвала... :oops:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Ми според мен има голямо завръщане към ретрото относно музиката и дрехите.. Е, доколкото се съобразяваме с модата при дрехите тук в България.. :roll:
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

..ми то при нас е такава цинга-манга.. холивуд номер 2, само дето е с ментета, а не с оригинали.. и това като тръгнеш от дрехите на хората и стигнеш до акълите им и идеалите. пак зависи де
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

И все пак, независимо от всичко, ретрото е нещо много хубаво. Връща ни в един друг по-романтичен свят... :oops:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

зависи кое ретро то1но...
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Ретрото е модерно, но мен ме дразни до смърт. Музиката става въпрос - т.е. това, кое то е възприето "официално" за ретро - от типа на "Бикоз дъ найт билонгс ту лавърс", "Сървайв" блабла .. Брррр ужас и потрес, от такива неща ми идва да се самоубия, защото се сдухвам неузнаваемо. Иначе ретрото в модата не е лошо хич, на мен ми харесват доста работи, има ... воля, характер в линията. Мисля, че 60-70те години са кулминацията на модата, оттам нататък или се повтаря, или "оригиналността" неизбежно избива в кич.
За романтиката на ретрото :? .. хмм, има нещо .. нагласено в тая романтика (на 20ти век). Преди това може да си говорим заромантика и тям родобни, но това не е вече ретро, това е история :)
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”