Културни забележителности

Всичко за културния живот на студентите

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: Забележителностите на България...и не само.

Мнение от Бeтон »

DADO написа:За съжаление обаче, ние не можем да рекламираме забележителностите си както трябва. Античния театър в Пловдив например, по нищо не отстъпва на Арена ди Верона.
Пред първия не съм виждал, ама пред втория има български мангали, крупиета и организатори на популярната хазартна игра "тука-има, тука-нема" :lol: :lol: :lol:
Изглежда ви, че шанса е 1:3, но това е само по ТВМС.
когато се намеси мангалското, шанса е 1:300
Поиграйте, дано да ви стигне джобчето докато установите вероятността за печалба :lol:
Аз отстрани гледах балъците.
Изображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Културни забележителности

Мнение от Бавария »

Не е създанеда до сега харазтна игра, в която участникът печели,
та с това не ни казваш нищо ново, мисля.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Дъждът върху лицето написа:Кой са ви най- любимите културни забележителности? Кои от тях сте видяли и кои искате да видите най- много?
Карстовите образувания в подлеза на НДК.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Tomina
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление(френски език)
Курс: първи

Мнение от Tomina »

Честно казано от България... западната част въобще не съм я посещавала, а много ми се иска :)
от местата, които съм посещавала повечето страшно много ме впечатлиха... особено тези кътчета забравени от времето като : Боженци, Копривщица, Карлово, Батак, Перущица, Етъра, Жеравна, Широка лъка, Смолян, Казанлък като природа, култура и архитектура, пещери като Дяволското гърло,Бачо Киро, Ягодинската иоще други :), Чудните мостове, Юндола ( когато се ходи по екскурзионни, походи също се вижда много от красотата на България), по черноморието Созопол, старият град, е любимият ми, Поморие също старият град, заливът на Арапя,Ропотамо ; по Дунава Русе страшно много ми хареса, Стара Загора : Античният форум, мозайките, неолитните жилища, Аязмото-един страхотен парк ; Пловдив : Старият град, музеите ; София - музеите, театрите, общо взето старата част :) бих изброила и още :lol:
извън България Франция като цяло: Лувърът, замъците по Лоара(Шенансо, Шамбор), катедралата в Шартр има страхотна архитектура, Версай, галериите, които не са никак малко в Париж :)
а бих искала да посетя : Перперикон, Побитите камъни, Мелнишките пирамиди, Балчик в България, а в чужбина : Йордания - Петра, Египет - пирамидите, Русия - Санкт Петербург, Индия - Тадж Махал, Италия - Венеция
... ух.. май прекалих :bounce:
Целта на парламента е да подмени със спор юмручния бой. (Чърчил)
Публикувай отговор

Обратно към “Култура”