групово посещение на поп-фолк дискотеки
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
групово посещение на поп-фолк дискотеки
Тъй като съм заклет фен на поп-фолк музиката и поп-фолк културата често посещавам дискотеките в Студентски град, в които се пуска такъв стил музика - визирам Ориент33, Плазза, Тантра и втория етаж на Авеню.
Поради една или друга причина обаче повечето хора, с които ходих вече не са в София и почти няма с кого да отида. След като два пъти се разбирахме 4 човека да ходим и само аз отивах на мястото реших, че е добра идея да разнообразя компанията си.
Ако има желаещи форумци да посещават организирано ( и често ) горепосочените места ( и не само, стига стилът музика да е поп-фолк ) могат да пишат на скайп tabledott.
Аз съм (вече ) трети курс компютърни науки, не съм агресивен, не употребявам алкохол ( сериозно, но не ми пречи, ако трябва да купуваме заедно алкохол ), обичам да стоя до късно.
Поради една или друга причина обаче повечето хора, с които ходих вече не са в София и почти няма с кого да отида. След като два пъти се разбирахме 4 човека да ходим и само аз отивах на мястото реших, че е добра идея да разнообразя компанията си.
Ако има желаещи форумци да посещават организирано ( и често ) горепосочените места ( и не само, стига стилът музика да е поп-фолк ) могат да пишат на скайп tabledott.
Аз съм (вече ) трети курс компютърни науки, не съм агресивен, не употребявам алкохол ( сериозно, но не ми пречи, ако трябва да купуваме заедно алкохол ), обичам да стоя до късно.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: групово посещение на поп-фолк дискотеки
С бИтончУ ш'си паснете перфектно 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
^^^
Браво, вдига се рейтинга на ФМИ. Вече и от компютърните специалности има фенове на поп-фолка, пишещи във форума.
Авеню и Тантра откъде ги измисли? Не съм ходил, ама там няма за какво.
Снощи беше ли на Емануела в Плаза? Цялата неделя бях адски разглобен, мислех, че ще съм ОК, ама като наближи десет вечерта нямах сили да изляза. Ако бях отишъл, днес щях да колабирам. До вторник трябва да съм в отилично състояние за Мира
Браво, вдига се рейтинга на ФМИ. Вече и от компютърните специалности има фенове на поп-фолка, пишещи във форума.
Авеню и Тантра откъде ги измисли? Не съм ходил, ама там няма за какво.
Снощи беше ли на Емануела в Плаза? Цялата неделя бях адски разглобен, мислех, че ще съм ОК, ама като наближи десет вечерта нямах сили да изляза. Ако бях отишъл, днес щях да колабирам. До вторник трябва да съм в отилично състояние за Мира

-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Бeтон написа:Браво, вдига се рейтинга на ФМИ.
Мнението е променено от модератор.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Ами аз познавам няколко национали по математика и информатика, които са върли фенове на поп-фолка, така че не мисля, че във ФМИ има малко.
Иначе аз чалга слушам откакто излезе "Тигре - тигре".
Вчера мн ми се ходеше в Плазза, ама нямаше с кого
- 4аках 4 човека, от които никой не дойде.
Бтв, Мира е мн добра - аз съм и фен. Албума "Стюардеса" ми беше от любимите, когато излезе
Иначе аз чалга слушам откакто излезе "Тигре - тигре".
Вчера мн ми се ходеше в Плазза, ама нямаше с кого
Бтв, Мира е мн добра - аз съм и фен. Албума "Стюардеса" ми беше от любимите, когато излезе
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Господи, ами ако някой заблуден интелектуалец случайно попадне на форума на СУ и остане с впечатлението, че тук слушаме... това... срам и позор...
Как си позволявате да твърдите, че поп-фолка "вдига рейтинга"?
Я питайте някой професор от СУ какво му е мнението!...
Ще ви насоча, един от тях е казал: "чалгата е музика за долницата на човешкото тяло"... а нали се сещате кои системи са там
Как си позволявате да твърдите, че поп-фолка "вдига рейтинга"?
Ще ви насоча, един от тях е казал: "чалгата е музика за долницата на човешкото тяло"... а нали се сещате кои системи са там
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Не се ли усещаш, че не пишеш по темата?
Тогава е имало съвсем различни начини на забавление. Нека не смесваме времената и нравите.
Ама я да поразпитаме асистентите
И така минаваме към Мира:
Този албум е от пайнерския й период.
После стана самопродуцираща се, преди да я вземат в Съни. От този "междинния" период ме кефи
"Да възбудим нощта".
Същото, каквото и за рока.MERCES_LETIFER написа:Я питайте някой професор от СУ какво му е мнението!...
Тогава е имало съвсем различни начини на забавление. Нека не смесваме времената и нравите.
Ама я да поразпитаме асистентите
И така минаваме към Мира:
Този албум е от пайнерския й период.
После стана самопродуцираща се, преди да я вземат в Съни. От този "междинния" период ме кефи
"Да възбудим нощта".

На мен на Мира тоя албум "Стюардеса" ми е един от любимите като цяло.
Имаше няколко много яки песни като "Шофьорка", "На сън и на яве" и естествено "Летвата", което ми е едно от любимите парчета изобщо. Много добра певица - спор няма !
Бтв, относно Тантра и Авеню - много са яки. В Тантра няколко пъти ДиДжея пуска "Тигре - тигре" и "Фа Мажор" по мое желание
Имаше няколко много яки песни като "Шофьорка", "На сън и на яве" и естествено "Летвата", което ми е едно от любимите парчета изобщо. Много добра певица - спор няма !
Бтв, относно Тантра и Авеню - много са яки. В Тантра няколко пъти ДиДжея пуска "Тигре - тигре" и "Фа Мажор" по мое желание
първо Силикончо, пише се "мЯстото"
и второ половината асистенти, които познавам са рокаджии, а някои откровено са си метъли... иначе темата наистина си е ваша и нечалгарите нямаме право да ви се бъркаме...
и второ половината асистенти, които познавам са рокаджии, а някои откровено са си метъли... иначе темата наистина си е ваша и нечалгарите нямаме право да ви се бъркаме...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
охооо, доста са. Но не са всичките такива 
Да, и темата бих казал, че не е за античалгари, по-точно.
Голи, боси все едно...
Изгорял си 100 на 100, кажи си
Тигре-Тигре ме запали, чак 2005-та година. Когато в първи курс колегите започнаха да ми викат "Тигре". Много ме радват, като се напият някъде и ми се обаждат и започват да пеят този хит по телефона
Какви акапелни изпълнения по джиесемо.
Ор'гинално.
Да, и темата бих казал, че не е за античалгари, по-точно.
С кого си се прежалил и си откарал към смокините.Tabledott написа:"Фа Мажор" по мое желание
Голи, боси все едно...
Изгорял си 100 на 100, кажи си
Тигре-Тигре ме запали, чак 2005-та година. Когато в първи курс колегите започнаха да ми викат "Тигре". Много ме радват, като се напият някъде и ми се обаждат и започват да пеят този хит по телефона

- Methuselah
- Легендарен флуудър
По-подходящо заглавие е:
"Нямам приятели чалгари, търся да отида с непознати, даже ще им купя и алкохол"
Което е радостно.
"Нямам приятели чалгари, търся да отида с непознати, даже ще им купя и алкохол"
Което е радостно.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Не е точно така. Просто като цяло хората, които не ме познават винаги ме карат да пия и аз все трябва да измислям някакви оправдания защо не пия и предпочитам да си кажа директно, а не по цяла вечер да ме преследват.
Иначе имам приятели чалгари, но не съм доволен от тяхната точност, тъй като на два пъти пропуснах дискотека.
Иначе имам приятели чалгари, но не съм доволен от тяхната точност, тъй като на два пъти пропуснах дискотека.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Аре утре ако речеш да идваш, обади ми се.
Мира като излезе, съм около дансинга. Той горкия в Ориента е метър и 50 на метър и 50. Няма как да не ме видиш, ще се запознаем
п.п. да не би и твоите колежки ти се правят на бутнати? Все ще ходиме, ли ще ходиме ли...
и после - ааааа ма ние тъй, па ние тъйййй... изморени сме... аре другия път...
Снощи пропуснах поради здравословни причини.
Мира като излезе, съм около дансинга. Той горкия в Ориента е метър и 50 на метър и 50. Няма как да не ме видиш, ще се запознаем
п.п. да не би и твоите колежки ти се правят на бутнати? Все ще ходиме, ли ще ходиме ли...
и после - ааааа ма ние тъй, па ние тъйййй... изморени сме... аре другия път...
аз не пропускам заради хорската некоректност!!!Tabledott написа:тъй като на два пъти пропуснах дискотека.
Снощи пропуснах поради здравословни причини.

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
тези от които сме се пръкналиMERCES_LETIFER написа:Господи, ами ако някой заблуден интелектуалец случайно попадне на форума на СУ и остане с впечатлението, че тук слушаме... това... срам и позор...
Как си позволявате да твърдите, че поп-фолка "вдига рейтинга"?![]()
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
абе ти от ГЪЗ ли си се родил?Бавария написа:тези от които сме се пръкналиMERCES_LETIFER написа:Господи, ами ако някой заблуден интелектуалец случайно попадне на форума на СУ и остане с впечатлението, че тук слушаме... това... срам и позор...
Как си позволявате да твърдите, че поп-фолка "вдига рейтинга"?![]()
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given