Условията, проблемите, въпросите?
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
о да, всичко е едно такова притеснително, притиснат0;]кой повика кой почука написа:1. това ме притесняваLicenti0us написа:hubata написа:голяма мизерия ли е в тея общежития? някой да има снимка, туй онуй
1.в крайна сметка каквото си го направиш.
2.Но пък много зависи и от хората, с които ще си.
2. това още повече ме притеснява
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly аway.Listen to the words I say]
Да, не съм сигурна дали това важи за общежитията на СУ...но така са ми казвали, но наистина не знам за кои общежития става на въпрос, за кой университет!duh_navodneniq написа:Не мисля, че такова нещо, каквото си обяснила, се допуска за общежитията на СУ, но не съм сигурен.
.:: Статистика - I курс ::.
Здравейте мили, скъпи, уважаеми, достопочтени и т.н и т.н. колеги!!
Аз съм във ІІ курс, но досега не съм ползвал форума на СУ.
Вчера, обаче, гледах по телевизията откриването на учебната година и доста ме заинтригува, да не кажа че ме смути, транспарант с надпис: “НЕ ДАВАМЕ ОБЩЕЖИТИЯТА НА КОНЦЕСИЯ!”. Носеше го едно момче и беше форма на протест, защото явно не беше в сценария на откриването.
Някой може ли да обясни какво е предизвикало издигането на този транспарант??
Вчера, обаче, гледах по телевизията откриването на учебната година и доста ме заинтригува, да не кажа че ме смути, транспарант с надпис: “НЕ ДАВАМЕ ОБЩЕЖИТИЯТА НА КОНЦЕСИЯ!”. Носеше го едно момче и беше форма на протест, защото явно не беше в сценария на откриването.
Re: Условията, проблемите, въпросите?
Искам да питам
Ще имали промяна в правилата за кандидатстване в семейни общежития след промените в семейния кодекс?Конкретно ме интересува това само с молбата за "семейни начала" ще може ли да се кандидатства за семейно общежитие , като конкретната двойка е без дете ?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Надали.abstract написа:Искам да питамЩе имали промяна в правилата за кандидатстване в семейни общежития след промените в семейния кодекс?Конкретно ме интересува това само с молбата за "семейни начала" ще може ли да се кандидатства за семейно общежитие , като конкретната двойка е без дете ?
Мерси предварително!
СУ е консерва. Мен омъжена не ме пуснаха на семейно
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защо?? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =30&t=6373LAMBADA написа:Здравейте мили, скъпи, уважаеми, достопочтени и т.н и т.н. колеги!!
- Sun Shine
- Драскач
1- Какви пари са за месец/ семестър- нз как томно се плаща
2- Къде точно се намират блоковете на СУ и такива общи неща къде може да се разберат?
1. За несемейните, обикновена стая тройка с консумативите излиза към 30-35 лева.Sun Shine написа:Извинете за тъпият въпрос но не съм се интересувала за общежитията
1- Какви пари са за месец/ семестър- нз как томно се плаща![]()
2- Къде точно се намират блоковете на СУ и такива общи неща къде може да се разберат?
2. Доколкото знам, блоковете на СУ: 17, 18, 41А, 41Б, 42Б, 50А, 50Б, 51, 52А, 52Б, 52В, 55А, 55Б, 57А, 57Б, 57В
Може да изтървам нещо.

- Sun Shine
- Драскач
Това е в Студентски и оттам с 280?? Наистина ли са много мизерни условията....Позволяват ли ремонти?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Най важни са санитарния възел и здравото нескърцащо легло,всичко друго са глезотии
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
кой повика кой почука
- Драскач
то ако не си е мизерийка не е яко
всеки път като се пребирам вкъщи от София, у нас ми се струва като 5 звезден хотел
всеки път като се пребирам вкъщи от София, у нас ми се струва като 5 звезден хотел