Това не беше купон. Това беше едно неземно преживяване. Думите са безсилни да опишат случилото се. Но все пак ще се опитам с помощта на словото и на няколко снимки да предам незабравимите моменти!
Как започна всичко? Отдавна рекламирах, че на 12.07 в Амор ще е мегасъбитието на месеца. Но моите очаквания бяха надхвърлени.
След като цял ден подгрявах с албумите на Теди и бутилка уиски, дойде време да се приготвям за купона. Всичко точно, даже подраних. На НДК слезнах към 22:50. Имаше време и реших да се поразходя. В градинката до булеварда седнах на пейка. Обаче умората от последните дни си каза думата и да взема да съм задрямал
Е, леко зареден със сили след непринудената дрямка влезнах в Амор. Нормална обстановка, стилна дискотечка, няма какво да се желае. Дансинга беше огромен, като никоя друга дискотека, но за това ще стане дума по-късно.
Всичко беше в рамките на нещата. Като за начало пийване в спокойна атмосфера

Ето, тук си пия водката

Към 00:30 започна лека-полека да се вдига адреналина. Както се пееше - Нааадясно.... Наааааляво... Шоу на пилона

Започнах да си мисля, че малко хора са решили да уважат Теди, но не. Започнаха да прииждат феновете

Аз, пийващ си спокоен, защото до 2 часа имаше към двайсетина минути (ако не в 1:30, то в 2:00 излизат певиците) си поръчах голяма водка като "за последно" преди да излезе Теди. Докато чаках леда, в 2 без 10 Теди излезе. Аз - щрак! 100 мл на екс.
Сега е време да насочим вниманието си към
ТЕДИИИИИИИИИИИИИИИ

Започна с "Изневерявам ти". Аз въобще не й изневерявам и съм първи най-отпред
Естествено, че Теди ме забеляза. Как няма да ме помни? Такъв върл фен!!! Няма песен от трите албума, на която да не й знам текста. Започнах да се преселвам към седмото небе. Следващата песен - "SЕX". Не стой до мен, броя до пет и после някой да ми носи лед...
Само че точно напротииив. Теди апелира - хайде на дансингаааа...
Аз скочих мигновено! Изпросих си снимчица. Първата някак си доста отровено гледам още под наркозата от пиенето на екс.

Постепенно дойдох на себе си. Така сякаш е по-добре

Но нямах време да идвам на себе си! Теди ми обърна страшно много внимание. На "Шумно ли го правя" ми даде микрофона. След това дойде "Пръста няма да си мръдна" и "Белег на врата".
Кълчотихме се един до друг:
Някой си налива чашата,
някой се качи на масата,
някой цяла вечер ме следи
и ме изучава със очи
Някой си представя
шумно ли го правя
говоря за теб - ТОВА СИ ТИ!
Пръста няма да си мръдна,
а със тебе ще си тръгна
всяка друга ти е лесна,
а пък аз съм интересна.
Най-любима тази става,
дето най не ти се дава
В подписа ми седеше
Нощта е бърза и за нищо не достига,
а тук е строго забранено да се спи.
На теб ти трябва нещо силно да те вдигне,
само казваш и го имаш - мойто твърдо ДА!!!
Предчувствах, че ще стане горещо!
Под мойте дрехи става твърде любопитно,
а твоя поглед казва бързо ги махни.
Дори и въздуха разбра
какво ми мислиш.
Само казваш и го имаш - мойто твърдо ДА!!!

Изживях звездните си мигове. Теди, поклон. Даже се просълзих
Около мене усещах аурата на хорските погледи. Беше нещо от сора - "ае, кой е тоя", само че не изречено с думи, а с мисли и погледи.
Че аз да не съм случаен? ФЕН НОМЕР ЕДНО!
След това Теди зацепи кичеците.
Аз зърнах една мацка, с която се запознахме в Плаза отново на участие на Теди. Залепи се до мен. За тъпия ми лош късмет батерията на фотоапарата ми падна. Като съм изваждал фотоапарата от джоба си, бутона се е врътнал на режим без светкавица и имам куп черни мъгли.

Сваляч съм, няма какво да си говорим.
След пищните кичеци дойде "Смешна цена", тук вече бях в делириум - сръбска песен, гръцка песен, ако ми ги пуснете, ще се сетя. Сега не мога. Закриването - отново "Изневерявам ти" и "Някой като мен".
Сетне в ди джейската програма продължих на гребена на вълната. Да му се невиди колко дами ми се натегнаха, като видяха, че съм царя на купона. Брюнетки, блондинки - отгоре ми. Дамата ми отиде до WC-то, една блондинка ми се слага
Тука има снимки, даже и как вземам хляба на барабанистчето, обаче ще ги чакам на пощата.
Но изненадите не свършиха с това. Теди дойде да празнува именно в нашето каре. Благодарих й от все сърце за CD-то и DVD-то. Към три и половина Теди отиде да си почива. Взе си довиждане с всички от карето. Получих целувчица
Човек емоционален колкото мен, но с по-слабо сърце би останал на място!
Това не е кой да е. Това е Теодора!
Как няма да се прекланям? Момичето е постигнало всичко с честен и почтен труд. И не се изживява като световна знаменитост, а си е човек като назе.