Студенти искат забрана на строителството в Студентски

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Victoria
Писаружяк

Re: Студенти искат забрана на строителството в Студентски

Мнение от Victoria »

Нещото, което най-много ме дразни в София, са именно строежите...
То не е мръсотия, не е теснотия от тях, че и задръствания правят понякога. (да не говорим за дупките по пътищата)
Изображение
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Както казва ,бате Бойко Борисов - Никой не може да спре строителството в София :) .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

еми докато идва селянията строежите и задръстванията няма да спрат :x :x :x :x :x
колкото до клипчето - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО :twisted: :twisted: :twisted:
България над всичко
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Да строят. Само да събера 500 хилки и отивам в Иван Вазов или Лозенец, там строежи няма. 8)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

uktc написа:Да строят. Само да събера 500 хилки и отивам в Иван Вазов или Лозенец, там строежи няма. 8)
Чакай да няма...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Отдавна не съм се изказвал в тази тема.
Мда. Строителството си продължава, всъщност е супер наивно някой да може да си помисли да се спрат строежите. При толкова пари, които се разиграват, просто е абсурд. Две стайчета с антре и тоалетна (важното е че има кухничка и тераска) за кв. Витоша, сигурно и толкова за Студентски - 65 хиляди евро. Какво повече да се говори?
Та сега се сетих и за променения маршрут на 102. Вървя си аз по Симеоновското покрай Premium Car (много яки колички предлагат - Bentley, Ferarri, Porshe, Mercedes, Jaguar) и гледам 102. Помислих си, че нещо цепи направо към гараж Земляне. На връщане, гледам пак да минава 102-ка. Имаше хора вътре и вече се усъмних, че не е за гараж. Гледам табелата на спирка "Моста" - ааааха. Удължили му са маршрута, като влиза отгоре в Студентски и продължава към обръщалото на 94 и 280. По моему някой се е сетил, да предприеме нещо заради това пренаселване. Дано обаче тъпия народ от 50-тите блокове да се сети да ползва 102, а да не се тъпчи в 94. Всъщност не ме засяга, но мисля, за колегите си, които ползват 94 под 50-тите блокове. :mrgreen:
Изображение
Аватар
chubbchubb
В началото бе словото

Мнение от chubbchubb »

Аз се чудя кой нормален ще иска да живее в Студентски град. Навсякъде свирепи млади хора които яко ги перат хормоните, бездомни кучета и боклуци накъдето се обърнеш и претъпкани автобуси. В някои магазини е по-скъпо отколкото на центъра. Пълен разврат и лудница.
Just because you can't explain it, doesn't mean it's a miracle
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Имаш предвид кюмбетата до 4-ката? Също и новото блокче "на завоя".

От Фантастико нагоре цените са точни. Разбира се, защото са отдалечени от центъра на Студентски. :lol:
Дискотеките са на баш центъра, ама е поносимо. 3 лв Абсолюта, дето на цетъра на София е 4 или 5. В "Дай Дай" не знам, там обикновено са извънземните от меито.

Специално за апартаментите. Не мога да ти отговоря на този въпрос. Да ти кажа и теб не те вълнува, освен ако не искаш да бъдеш един от инвеститорите. Те са бивши трактористи, които са сменили "Болгар" с "Туарег", ама нейсе.

Гледам на табели... освен че предлагането е повече от търсенето, се изкупуват парцели в Студентски. Срещу Плаза видял ли е някой новия блок? 8 етажа, ама не панелка. Това са много пари. На 65 хилки в Юро плюс наемите за магизини в приземието... тея пари се връщат два, да не кажа три пъти. :!: :!: :!: :!: :!:

Както и да е. Не ме вълнува, защото какво ме интересува, какво влиза и излиза от чуждите джобове.
Но апартаментчето ми няма да е в Студентски. Има доста по-нормални квартали.
Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

chubbchubb написа:Аз се чудя кой нормален ще иска да живее в Студентски град. Навсякъде свирепи млади хора които яко ги перат хормоните, бездомни кучета и боклуци накъдето се обърнеш и претъпкани автобуси. В някои магазини е по-скъпо отколкото на центъра. Пълен разврат и лудница.
И аз съм на това мнение.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Аз искам :). Някой да подаравя апартамент ?
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Victoria написа:Нещото, което най-много ме дразни в София, са именно строежите...
То не е мръсотия, не е теснотия от тях, че и задръствания правят понякога. (да не говорим за дупките по пътищата)

Недейте така, че ми взимате хляба. :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”