Amor - Изживях звездните си мигове

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Amor - Изживях звездните си мигове

Мнение от Бeтон »

Невероятно. Нямам сили вече. Едва пиша.
Това не беше купон. Това беше едно неземно преживяване. Думите са безсилни да опишат случилото се. Но все пак ще се опитам с помощта на словото и на няколко снимки да предам незабравимите моменти!

Как започна всичко? Отдавна рекламирах, че на 12.07 в Амор ще е мегасъбитието на месеца. Но моите очаквания бяха надхвърлени.
След като цял ден подгрявах с албумите на Теди и бутилка уиски, дойде време да се приготвям за купона. Всичко точно, даже подраних. На НДК слезнах към 22:50. Имаше време и реших да се поразходя. В градинката до булеварда седнах на пейка. Обаче умората от последните дни си каза думата и да взема да съм задрямал :shock: :shock: :shock: :shock: Изведнъж се стреснах. Един скитник ме събужда и учтиво ме моли да му освободя пейката за довечера. Аз се паникьосах. Фотоапарата не е мой, пипнах се - слава тебе Господи, там си беше. Телефона ми е ценен, пълен с контакти и плюс това на сметка, слава Богу, там си беше. Личните ми документи - лична карта, шофьорска книжка, дебитни карти, пропуски, карти БДЖ и тн... слава Богу, там си бяха. И не на последно място парите - може да не са кой знае колко, ама съм ги изкарвал с много труд на смешна цена. Нормално за нашата мила Родина. Там си бяха. Следващото нещо, което беше, да видя, колко е часа. Да не вземе да съм изтървал купона :shock: :shock: :shock: Оказа се, че половин час съм спал, минаваше 23:20. Извиних се на клошаря, отстъпих му местото, станах и се запътих към купона. :bounce: :bounce: :bounce:
Е, леко зареден със сили след непринудената дрямка влезнах в Амор. Нормална обстановка, стилна дискотечка, няма какво да се желае. Дансинга беше огромен, като никоя друга дискотека, но за това ще стане дума по-късно.
Всичко беше в рамките на нещата. Като за начало пийване в спокойна атмосфера
Изображение
Изображение
Ето, тук си пия водката
Изображение
Към 00:30 започна лека-полека да се вдига адреналина. Както се пееше - Нааадясно.... Наааааляво... Шоу на пилона
Изображение
Започнах да си мисля, че малко хора са решили да уважат Теди, но не. Започнаха да прииждат феновете
Изображение
Аз, пийващ си спокоен, защото до 2 часа имаше към двайсетина минути (ако не в 1:30, то в 2:00 излизат певиците) си поръчах голяма водка като "за последно" преди да излезе Теди. Докато чаках леда, в 2 без 10 Теди излезе. Аз - щрак! 100 мл на екс. :shock: и газ към дансинга. Че съм професионалист алкохолик това добре, ама свещените питиета не се пият ала руска пляска. Запали ми се езика :| Че и гърлото.
Сега е време да насочим вниманието си към
ТЕДИИИИИИИИИИИИИИИ
Изображение
Започна с "Изневерявам ти". Аз въобще не й изневерявам и съм първи най-отпред :cheers:
Естествено, че Теди ме забеляза. Как няма да ме помни? Такъв върл фен!!! Няма песен от трите албума, на която да не й знам текста. Започнах да се преселвам към седмото небе. Следващата песен - "SЕX". Не стой до мен, броя до пет и после някой да ми носи лед...
Само че точно напротииив. Теди апелира - хайде на дансингаааа...
Аз скочих мигновено! Изпросих си снимчица. Първата някак си доста отровено гледам още под наркозата от пиенето на екс.
Изображение
Постепенно дойдох на себе си. Така сякаш е по-добре
Изображение
Но нямах време да идвам на себе си! Теди ми обърна страшно много внимание. На "Шумно ли го правя" ми даде микрофона. След това дойде "Пръста няма да си мръдна" и "Белег на врата".
Кълчотихме се един до друг:
Някой си налива чашата,
някой се качи на масата,
някой цяла вечер ме следи
и ме изучава със очи

Някой си представя
шумно ли го правя
говоря за теб - ТОВА СИ ТИ!

Пръста няма да си мръдна,
а със тебе ще си тръгна
всяка друга ти е лесна,
а пък аз съм интересна.

Най-любима тази става,
дето най не ти се дава

В подписа ми седеше
Нощта е бърза и за нищо не достига,
а тук е строго забранено да се спи.
На теб ти трябва нещо силно да те вдигне,
само казваш и го имаш - мойто твърдо ДА!!!

Предчувствах, че ще стане горещо!

Под мойте дрехи става твърде любопитно,
а твоя поглед казва бързо ги махни.
Дори и въздуха разбра
какво ми мислиш.
Само казваш и го имаш - мойто твърдо ДА!!!
Изображение
Изображение
Изживях звездните си мигове. Теди, поклон. Даже се просълзих
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Около мене усещах аурата на хорските погледи. Беше нещо от сора - "ае, кой е тоя", само че не изречено с думи, а с мисли и погледи.
Че аз да не съм случаен? ФЕН НОМЕР ЕДНО!
След това Теди зацепи кичеците. :lol: Лимонада нада, оранджада. Сандокан, мале с двата ножа...
Аз зърнах една мацка, с която се запознахме в Плаза отново на участие на Теди. Залепи се до мен. За тъпия ми лош късмет батерията на фотоапарата ми падна. Като съм изваждал фотоапарата от джоба си, бутона се е врътнал на режим без светкавица и имам куп черни мъгли. :x Само една читава, само не знам къф е тоя режим с тея лазери
Изображение
Сваляч съм, няма какво да си говорим. 8) След това Теди слезе от дансинга и аз и червенокосата красавица слезнахме.
След пищните кичеци дойде "Смешна цена", тук вече бях в делириум - сръбска песен, гръцка песен, ако ми ги пуснете, ще се сетя. Сега не мога. Закриването - отново "Изневерявам ти" и "Някой като мен".

Сетне в ди джейската програма продължих на гребена на вълната. Да му се невиди колко дами ми се натегнаха, като видяха, че съм царя на купона. Брюнетки, блондинки - отгоре ми. Дамата ми отиде до WC-то, една блондинка ми се слага :shock: Лелееее, какви напористи жени. За секунда човек не може да остане сам, веднага налитат.
Тука има снимки, даже и как вземам хляба на барабанистчето, обаче ще ги чакам на пощата.

Но изненадите не свършиха с това. Теди дойде да празнува именно в нашето каре. Благодарих й от все сърце за CD-то и DVD-то. Към три и половина Теди отиде да си почива. Взе си довиждане с всички от карето. Получих целувчица :love4: :love4: :love4: :love4: :love4: :love4: :love4: :love4:
Човек емоционален колкото мен, но с по-слабо сърце би останал на място!

Това не е кой да е. Това е Теодора!
Как няма да се прекланям? Момичето е постигнало всичко с честен и почтен труд. И не се изживява като световна знаменитост, а си е човек като назе.
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Amor - Изживях звездните си мигове

Мнение от camel »

Не искам да се заяждам, защото ми писна от тъпи спорове, но искам да попитам? Къде и е лицето на тази (не съм я чувал даже) Теодора? Смисъл не мога да видя лицето и от грим... :shock:

Подобно видях и у Райна, когато взех автограф от нея преди няколко години (тогава все още бях млад и зелен :mrgreen: ...за протокола - имам автографи и от Камелия и Константин :mrgreen: ). Лицето и беше скрито от 5 см. дебел слой грим. Отвратих се. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Тя е артиииист, ти нищо не разбираш.
Пък и, извинявай много, ама като е с къса рокля и такова... отсъстващо... деколте, кой ще й гледа лицето и, най-вече, кой ще я слуша как пее? Ти защо мислиш, че ги обличат така? Всичко е сметнато... :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

На мен пък ми е интересно къде се намира лицето на автора на темата :sign5: :toothy10: :laughing3: ...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ти остави, ами ужасно прилича на външен вид на Краси Анев, който иначе е толкова симпатично момче! Да е жив и здрав, добре, че се различават толкова много по останалите показатели с автора на темата...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Аз искам да попитам автора - на снимката приложена в подписа, беше ли се подмокрил вече? :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Ако не - тогава има проблем, защото погледа му е баш на току що подмокрен :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
aPathetic
В началото бе словото

Мнение от aPathetic »

Респект, Бетон! Разказът и снимките ти ми харесаха, а мадамата, макар да не е мой тип, умее да се държи естествено пред камера и има излъчване :)
Със здраве! :occasion5:

Мнението е променено от модератор.
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Хе-хе - Тедито си направила кариерата с честен и почтен труд - айде нема нужда :) По една случайност познавам едно 80% от чалга певиците произлезли от конвейер Пайнер и знам личните им истории за това как точно са успели да направят т.нар. си "кариера". Познавам и огромна част от хората около тях, хората които ги рекламират, хората които ги озвучават...
То лошо няма в крайна сметка! Кой както може, така избутва нагоре.
Но точно честен и почтен труд не бих го нарекла. Просто защото става дума за нещо съвсем друго.
Певческите възможности няма да коментирам :) Нито държанието, нито облеклото и грима.
Както казах -- който както може!!

И никой няма право да съди никой :D
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final

Мнение от SixkilleR »

айдеее пак отива на метал вс. чалга или по-точно анти чалга :)
аз портокола да отблежа - амор ми е най-близката чалготека и като ни се слуша чалга на компанията отскачаме до там - хем обстановката е добра, хем няма много народ и некви комплексарчета правещи се на мутри (като в 33 примерно), хем пиенето е тънко. А и не на последно място сервитьорките са готини и си дават лесно истинските телефони :lol:
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ееей, Роджи, ти пък да не видиш написано някъде съчетанието "големи гърди". Поне не се оправдавай с бирите. :lol:
Виж колко сме лоши, нафлъдихме една толкова брилянтна тема - поредния бисер в чалгодисеята на форума.
a, Pathetic (запетаята не е случайна, наистина ми се струваш доволно жалък) - аз културната си извисеност не я навирам никъде - пазя си я за себе си. Просто не се кефя на дивата простащина, това е. Няма нужда да ми отговаряш, достатъчно добре си разлафваме с Бетон и Пръч - те ще ми кажат онова, което ти би искал. Еднакви сте ми.
В края на ноември
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Лелееее, не съм сънувал. Истина е било.
aPathetic написа:Респект, Бетон! Разказът и снимките ти ми харесаха, а мадамата, макар да не е мой тип, умее да се държи естествено пред камера и има излъчване :)
Със здраве! :occasion5:
Не пия нищо, че да ти кажа "Наздраве". Чувствам се сцепен, дали ще реанимирам за довечера :roll: Ще се разбере в следващите часове. И добре, че съм се отървал без пробит крак. Една с тънкото си токче, направо игла, ми стъпа. Имах чувството, че направи дупка. Мъжки стиснах зъби, иначе щеше да се чуе много здраво.

А Теди от момичетата в Ара си е номер едно. И по рейтинг. Съвсем закономерно е, че няма как да няма сценично поведение, да кажем аналог на Ивана в Пайнер. Само че последната не съм чул да празнува след участие с феновете си. Как да е, все пак се държи тежко, ама Преслава почна да ме нерви :x Даже не дава и снимки.
А другите по рейтинг във ФЕН са Тони Стораро и сигурно Азис.
Но темата е за Амор и Теодора:
Swаy написа:Хе-хе - Тедито си направила кариерата с честен и почтен труд - айде нема нужда :) По една случайност познавам едно 80% от чалга певиците произлезли от конвейер Пайнер
С тази откровена некомпетентност, мнението увисва! Теодора никога не е била в Пайнер!!!
Търговецът на кристал написа:Виж колко сме лоши, нафлъдихме една толкова брилянтна тема - поредния бисер в чалгодисеята на форума.
aPathetic написа:злоба у такива като вас :idea:
А Родж нещо ми се отваря. Момче, пиши ми на прайвит, защото имам усещането, че нещо се опитваш да ми кажеш от сума време. Само с мен се заяждаш.
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

В момента карам колата и пътувам към "Амор". Губи ми се една бройка от поликлиниката. Издирвам те спешно. :!:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Аре да ме земеш някой път със себе си :roll:
Ibiza DJ