Кафе и/или чай
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Гледам, че на тая тема никой не е отговорил и ми стана жал
Значи аз по принцип мразя да пия кафе, щото ми горчи, колкото и захар да му слагам. Покрай сесията обаче изпих промишлени количества от тия 3 в 1, докато накрая не престанаха съвсем да ми действат. Сега пия единствено фрапе, по което не знам що, но много си паднах
А и капучино пия, ама по-рядко...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
аз пък пия кафето без захар,а през сесията се бях превърнала в истинска наркоманка кафе + кола в големи количества,или в малки,но по-честичко....
е, по принцип съм умерена в количествата
е, по принцип съм умерена в количествата
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Мммм аз много обичам всякакво кафе стига да е с количество захар като за кекс
Иначе не че ми действа, нито ме събужда нито ме успива, обаче ми е страшно вкусно. НАскоро успях в домашни условия по погрешка да си фрапирам кухнята...с не добре затворен шейкър

Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
пийвам си, почти всяка сутрин преди лекции - ободрява и сгрява
ама не съм пристрастен
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Аз отговорно мога да заявя, че съм напълно зависима от кафе
Мога без всичко друго, но без кафе наистина загивам, и то мъчително
Сутрин пия голяяяма чаша с малко мляко и съм способна да убивам ако някой застане м/у мен и свещената ми чаша кафе. Преди Първата чаша само се препъвам като наркоман, гледам мрачно като Дракула и ръмжа зловещо и просто няма как да ми се проговори. След Кафето денят вече може да започва нормално
После ако мързелувам вкъщи, мога (евентуално) да мина и без второ, но ако съм навънка ставам мрачна, мълчалива и ми става все по-зле докато не изпия още едно към 11-12 ч. Най-добре двойно, дълго и чисто и всичко се оправя. 
Действието му се изпарява до следобеда и ми се припива пак ужасно към 16-17ч. или 21ч. Може и двете.
Забележка1: Говорим за задължителните дози, без които всичко започва да ме боли - глава, стомах, мозък, стави .. Абе наистина ми е зле без дозите. А извън тях мога да изпия неограничено количество ако ходя с френдове по кафенета
Забележка2: Говорим само за Нес, и то повечко. От еспресо обикновено ми става още по-зле
Сутрин пия голяяяма чаша с малко мляко и съм способна да убивам ако някой застане м/у мен и свещената ми чаша кафе. Преди Първата чаша само се препъвам като наркоман, гледам мрачно като Дракула и ръмжа зловещо и просто няма как да ми се проговори. След Кафето денят вече може да започва нормално
Действието му се изпарява до следобеда и ми се припива пак ужасно към 16-17ч. или 21ч. Може и двете.
Забележка1: Говорим за задължителните дози, без които всичко започва да ме боли - глава, стомах, мозък, стави .. Абе наистина ми е зле без дозите. А извън тях мога да изпия неограничено количество ако ходя с френдове по кафенета
Забележка2: Говорим само за Нес, и то повечко. От еспресо обикновено ми става още по-зле
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка: